Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019

fyr ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά θέματα την απασχολούν και θέλεις να βοηθήσεις για να επιλυθούν. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα ψυχρότητας στις οικογενειακές σχέσεις, καθώς μπορεί να δεχτείς κριτική και αυτό να σε οδηγήσει στο να αποστασιοποιηθείς. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να σε οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς ή να δείξουν οι γύρω σου χειριστικές διαθέσεις επηρεάζοντας τη γαλήνη και την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Σήμερα τα έντονα συναισθήματα εναλλάσσονται και από την ψυχρότητα μπορεί να υπάρξει η ανάγκη απόλυτου χειρισμού που θα δυναμιτίσει την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμικές τάσεις, ανασφάλειες και φοβίες δεν είναι πιθανό να σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, καθώς πιθανά να υπάρξει διάθεση επίκρισης και σκληρότητας  που θα σε αναγκάσει να πάρεις αποστάσεις. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε οδηγεί στο να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός και να προσπαθείς να επιβληθείς στους δικούς σου ανθρώπους με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα προσοχή γιατί η επικοινωνία μπορεί να γίνει εργαλείο για να πληγώσεις το ταίρι σου και αυτό θα έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το στενό σου περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να προσέχεις τις επιβλητικές σου τάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εκδηλώνεις κυρίως ενδιαφέρον  για να λύσεις και να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναλλαγές σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις ή εμπόδια στη διευθέτηση τους. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες, την καχυποψία  και τη διάθεση να επιβληθείς κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά τους ζητήματα αλλά και την προσωπική σου ζωή. Η κτητικότητα πιθανόν να οδηγήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα οι προσωπικές σου φοβίες μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου, γι’ αυτό δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η καχυποψία που βιώνεις πιθανά να μην σου επιτρέψουν να ανοιχτείς σε νέο έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις πιο δυναμικός από ποτέ, καθώς είσαι έτοιμος για σημαντικές νέες κινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός θα δημιουργήσει προβλήματα. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση  στις σχέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, αφού πιθανά να νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς προκαλώντας εντάσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έρχεσαι αντιμέτωπος με  θέματα του παρελθόντος που μπορεί να εμφανίζονται και πάλι ή με τραύματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις και ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η αντίθεσή της με το Κρόνος στον Αιγόκερω σε οδηγεί στο να κλειστείς ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και αυτό θα γίνει εμφανές κυρίως στο επίπεδο της δουλειάς δημιουργώντας ψυχρότητα και απόσταση πιθανά με συναδέλφους. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια και τους φόβους και μπορεί να σε οδηγήσεις στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς σε εργασιακό επίπεδο δημιουργώντας προστριβές.

Σήμερα μην αφήσεις την απογοήτευση και τη θλίψη να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τον ρομαντισμό που μπορεί να δώσει ανάσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους είναι κυρίαρχη και δεν αφήνει περιθώρια για να ασχοληθείς με τον έρωτα. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα,  καθώς μπορεί να έχεις ιδέες που πιθανά τους ενδιαφέρουν και μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη των σχεδίων σου, αλλά και ψυχρότητα με φιλικά πρόσωπα λόγω πιθανών διαφωνιών. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τη διάθεση για να επιβληθείς και να επιβεβαιωθείς σε φιλικό επίπεδο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και δημιουργώντας κλίμα καχυποψίας που μόνο αντιπαραθέσεις θα προκαλέσει.

Σήμερα καλό είναι να λειτουργήσει από κοινού με το ταίρι σου σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξει αποστασιοποίηση που θα προκαλέσει ζητήματα στη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η διάθεση να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει και πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει συγκρούσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα του που θα οδηγήσουν την ψυχρότητα, γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσεις τη λογική και την ωριμότητα που χρειάζεται αποφεύγοντας τις εντάσεις. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για επιβεβαίωση σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι αρκετό για να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου  και να εκτοξευθεί η ένταση. 

Σήμερα η ένταση που επικρατεί στην καριέρα μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να μην εκτονωθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο ,η ανάγκη επιβεβαίωσης όμως γίνεται ασφυκτικός κλοιός που μπορεί να δημιουργήσει στην αποστασιοποίηση.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα που ανοίγουν ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού τους περιβάλλοντος που θα οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη επιβεβαίωσης αλλά και το φανατισμό και αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν δυναμίτης σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Σήμερα μην χάσεις την αισιοδοξία σου λόγω πιθανών ανασφαλειών και απογοήτευσης γιατί θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, η συμπεριφορά σου όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την όποια εξέλιξη.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με το δημόσιο και την εφορία ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, καλά θα κάνεις να μην απογοητευτείς και να συνεχίσεις την προσπάθεια αποφεύγοντας τις εντάσεις με οποίους συναλλάσσεται. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει απωθημένα και ενοχές και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείονται οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις ωριμότητα και σύνεση, καθώς οι φόβοι μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το/η σύντροφο σου που θα επηρεάσουν άμεσα τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή κατήφεια και απογοήτευση δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να εξομαλύνεις και να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θέλοντας να επικρατήσει ισορροπία. Η αντίθεσή της με  τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μία ιδιότυπη σκληρότητα που θα έχει άμεση επίπτωση στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου, προσπάθησε να τη χαλιναγωγήσεις. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει τα εξουσιαστικά παιχνίδια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα και σφοδρές συγκρούσεις.

Σήμερα το να επιβληθείς και να χειριστείς το/η σύντροφό σου δεν θα περάσει απαρατήρητο και μπορεί να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή, οι εμμονές και η ανάγκη επιβολής δεν θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά και στην καθημερινότητα, καθώς επιφορτίζουν το πρόγραμμά σου και την ψυχολογία σου. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει τη νευρικότητα, το άγχος και τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να εκτονωθεί όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό σε συναδελφικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις εμμονές και αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά λόγω της νευρικότητας που κυριαρχεί.

Σήμερα η δύσκολη μέρα μπορεί να υπάρχει στη δουλειά πιθανό να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να διαχωρίσεις αυτά τα δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου, καθώς θέλεις να απογειώσεις τη σχέση σου, επιδιώκεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου, αποζητάς την επιβεβαίωση μέσω του φλερτ και πιθανών νέων γνωριμιών. Η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης στην προσωπική σου ζωή που θα οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις χειριστικές τάσεις και τα εξουσιαστικά παιχνίδια που μπορούν να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής. 

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να βοηθήσουν στο να εκτονωθεί το έντονα φορτισμένο κλίμα ,καθώς αν επικρατήσουν τα παιχνίδια επιβολής οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, αυτό όμως που θα πρέπει να διαχειριστείς είναι η ανάγκη να επιβληθείς. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​