Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018

gfd 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, Νέα Αμμοχώστου, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018, ΤΡΙΤΗ

Κριός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που τις απασχολούν.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα προκύψουν δυσκολίες σε  μία επαγγελματική σου σχέση καθώς θα νιώσεις πως προσπαθεί να σε αναγκάσει να συμφωνήσεις με τα δικά της σχέδια και τις δικές της ιδέες. Προσπάθησε να κρατήσεις χαρακτήρα αν αυτό που ακούς δεν σου αρέσει αλλά χωρίς να τσακωθείς. Αυτό θα είναι εύκολο για εσένα αρκεί να μην αφήσεις να υπερισχύσει η παρορμητική σου διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει ρίξεις.

Σήμερα είναι πιθανό να  νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου θέτει βέτο για κάτι που θέλεις όμως πριν εκνευριστείς μαζί του/της σκέψου τους λόγους για τους οποίους το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά μία νέα γνωριμία καθώς  αλλά μπορεί να σου δείχνει και άλλα να εννοεί.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις λίγο την καθημερινότητά σου, προσθέτοντας σε αυτή δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει καθώς θα υπάρξουν υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν δέσμιο/α τους, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη και η παραμικρή αλλαγή. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πώς θα γίνεις δέκτης  κριτικής που δεν θα σου αρέσει από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να προκληθεί και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά ζητήματα από αυτό.

Σήμερα είναι πιθανόν να θυμώσεις τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν ενστερνιστεί το πρόγραμμά σου, όμως σκέψου αν το κάνει  λόγω εγωισμού ή αν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε μία νέα γνωριμία καθώς μπορεί να σου βγει πολύ διαφορετική  από την πρώτη εντύπωση.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για έρωτα. Είναι πιθανόν να αναζητήσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου -του/ης συντρόφου σου αν είσαι δεσμευμένος/η- μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας ή μιας δημιουργικής απασχόλησης που εξάρει τη φαντασία σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως είναι πιθανό να δεις εγωιστικά οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Προσπάθησε να μη θυμώσεις με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν  ταυτίζονται οι απόψεις σας σχετικά με κάτι που θέλεις να κάνεις. Διοχέτευσε τα συναισθήματά σου σε μία ευχάριστη δραστηριότητα διαφορετικά είναι πιθανόν  να τα διοχετεύσεις με λάθος τρόπο στον/τη σύντροφό σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το ταίρι σου καθώς θα είσαι καλός/η μαζί του/ης μόνο αν δεν σου φέρει αντιρρήσεις και αυτό όπως καταλαβαίνεις θα είναι δύσκολο να περάσει! Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις επίδειξη ισχύος σε μία πρόσφατη γνωριμία  γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο τα παράπονα που έχεις μαζέψει το τελευταίο διάστημα μέσα σου και θα σε κάνει να τα εξωτερικεύσεις με έντονο τρόπο. Οι πρώτοι που θα γίνουν δέκτες αυτού είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου καθώς νιώθεις οικεία μαζί τους και είναι φυσικό να προτιμήσεις να μοιραστείς με εκείνους αυτά που σε ενοχλούν. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως θα νιώσεις πως μία συνεργασία που έχεις σε καταπιέζει και αυτός είναι ο λόγος που θα προκύψουν προβλήματα και εκεί. Απόφυγε να συζητήσεις πολύ αυτά που σε ενοχλούν καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σου δημιουργήσει εμμονές και εκνευρισμό.

Σήμερα θα κάνεις τα παράπονά σου στον/τη σύντροφό σου όμως προσπάθησε να μην του/ης επισημαίνεις κάθε τι που έκανε και σε ενόχλησε κάθε μία ώρα, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να μην τσακωθείτε.  Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην ξεκινήσεις τα παράπονα για τη δουλειά/ τις υποχρεώσεις/ την κούραση και οτιδήποτε άλλο σε μία νέα γνωριμία.

Λέων

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα  ποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον έχουν λόγο ύπαρξης εκεί. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι την απομάκρυνση από κάποιους ανθρώπους που δεν σου αρέσουν ή νιώθεις πως δεν έχετε πλέον τίποτα κοινό. Το τετράγωνο  του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως οι αποφάσεις που θα πάρεις αφενός θα είναι παρορμητικές και αφετέρου θα είναι προϊόντα εγωισμού. Προσπάθησε να σκεφτείς καλά πριν απομακρύνεις κάποιους ανθρώπους από τη ζωή σου ώστε να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να  συσχετίζεις χαρακτηριστικά του/της συντρόφου σου με χαρακτηριστικά ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος, και αν δεν το κάνεις καλοπροαίρετα αυτό σίγουρα θα τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  άφησε τη γνωριμία με κάποιον σε ενδιαφέρει να κυλήσει  με το δικό της χρόνο και μην προσπαθείς να «σπρώξεις το ποτάμι».

Παρθένος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ωθήσει να κάνεις μία νέα αρχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να κόψεις κάποια έξοδα τα οποία πλέον θεωρείς πως είναι περιττά. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις για τα οικονομικά σας.  Σήμερα είναι πιθανόν να έχει προτάσεις για μία νέα οικονομική συμφωνία όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να δεις και τα ψιλά γράμματα που τη συνοδεύουν καθώς εκεί μπορεί να κρύβεται κάτι που δεν σου αρέσει.

Σήμερα εσύ μπορεί να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις αποταμίευση όμως δεν θα ήταν σωστό να αποφασίσεις  αυθαίρετα να ξεκινήσει το ίδιο και ο/η σύντροφός σου με το ζόρι, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει ρήξη μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη δεις «αφ υψηλού» μία πρόσφατη γνωριμία καθώς θα κάνεις λάθος κινήσεις.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως ήρθε η στιγμή να δεις καλύτερα σχέσεις και συνεργασίες με σκοπό να τις ξεκαθαρίσεις. Το τελευταίο διάστημα είναι πιθανόν να συνέβησαν πράγματα τα οποία ήταν ικανά να σου δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, για αυτό και εσύ πρέπει να τα λάβεις υπόψη σου και να μην τα αγνοήσεις. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο, καθώς  αυτό θα γίνει αφορμή για να έρθεις σε ρήξη με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Η ημέρα χρειάζεται σύνεση και όχι παρορμητικές κινήσεις αν θέλεις να αποφύγεις να κάνεις λάθη, τα οποία θα κοστίσουν και πρακτικά αλλά και συναισθηματικά.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση με το/η σύντροφο σου για οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει και όχι να προσπαθείς να πλάγιους τρόπους για να τον κάνεις να το μετανιώσει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία δεν χρειάζεται παρορμητικές κινήσεις αλλά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που έχεις το μυαλό σου τον τελευταίο καιρό και σε αγχώνουν. Άφησέ τα να έρθουν στην επιφάνεια καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσεις να τα αντιληφθείς καλύτερα και να βρεις τη λύση. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως  η συζήτηση με κάποιον/α που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σε μπερδέψει και μπορεί να σε παροτρύνει να πάρεις λάθος αποφάσεις για ένα δικό σου ζήτημα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα τα ζητήματα που σε απασχολούν ή έστω να πάρεις την τελική απόφαση απερίσπαστος/η!

Σήμερα αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να κρατήσεις τα ζητήματα που σας απασχολούν μακριά από τρίτους, ακόμα και αν αυτοί είναι αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε αυτά που θα μοιραστείς με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα και κράτησε τα σημαντικά για εσένα.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Τον τελευταίο καιρό είναι πιθανόν να έχεις συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό «τιμής ένεκεν» και ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός.  Τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι χρήσιμα αλλά προτίμησε να τα κρατήσεις για εσένα και να μην βιαστείς να δράσεις κάνοντας ξεκαθαρίσματα. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους στους οποίους θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου, καθώς μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.

Σήμερα είναι πιθανόν νιώσεις την ανάγκη να δεις τον/τη σύντροφό σου σαν φίλο/η σου όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να του/ης εκμυστηρευτεί κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς  μπορεί να είσαι αυστηρός/η με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα και να του κόψεις τα φτερά.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μία νέα αρχή στην επαγγελματική σου ζωή. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από μία στιγμή στην άλλη και οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα  σε βοηθήσουν. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίοι θα είναι αυστηροί μαζί σου. Μη βιαστείς να τους αποδείξεις πως κάνουν λάθος καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τη θέση σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να  γίνει δέκτης αρνητικής κριτικής από τον/τη σύντροφό σου όμως πριν τα βάλεις μαζί του/ης σκέψου μήπως  η κριτική του είναι καλοπροαίρετη, αλλά με λάθος τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να αποδείξεις  ποιος/α είσαι σε κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα και άφησέ τον/ην να το δει με τον καιρό.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σε βάλει σε σκέψεις, καθώς θα σε κάνει να ξεκινήσεις να αμφιβάλεις για πεποιθήσεις και αντιλήψεις που είχες μέχρι τώρα και ήσουν σίγουρος/η πως δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως πιθανόν να έρθει σε σύγκρουση και με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για τις απόψεις σου. Απόφυγε να τραβήξεις τις καταστάσεις  αν δεν θέλεις να ξεκινήσουν να λέγονται κουβέντες πίσω από την πλάτη σου, απλά απομάκρυνε από το περιβάλλον σου ανθρώπους που θεωρείς πως δεν έχεις πλέον τίποτα κοινό.

Σήμερα είναι πιθανόν να διαφωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή  την άποψη που θα εκφράσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή αν δεν θέλεις να εξαπατηθείς.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φέρεις στο φως συναισθήματα προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις μέσα σου.  Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τα φώτα της νέας Σελήνης υποδηλώνει πως καλείσαι να διευθετήσεις συναισθήματα όπως η καχυποψία, η ζήλια και η ανάγκη να υπερισχύσεις έναντι των άλλων. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να σε καθορίσουν και βρες από πού προήλθαν.  Η ημέρα μπορεί να παρουσιάσει «ευκαιρίες» σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, τις οποίες όμως θα πρέπει να δεις δύο φορές καθώς από ευκαιρίες μπορεί να αποδειχθούν άνθρακας.

Σήμερα  είναι μία ημέρα κατά την οποία μπορείς να περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μη σου φέρει αντίρρηση σε τίποτα, πόσο πιθανό θεωρείς πως είναι αυτό; Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα εκτεθείς και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​