Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018

fdgf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΤΡΙΤΗ

Κριός

Σήμερα η ημέρα θα αρχίσει πολύ καλά για εσένα αλλά ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, να θυμάσαι πως θα έχεις δίπλα σου τους αγαπημένους σου φίλους οι οποίοι θα είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την κατάσταση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δείχνει πως οι συλλογικές δραστηριότητες, η επαφή με τους φίλους σου και οι ομαδικές εργασίες θα είναι από τα αγαπημένα σου σήμερα. Το  τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δείχνει πως μπορεί να νιώσεις πως έχει παραγκωνίσει κάποιες ανάγκες σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της με το Δία από τον Τοξότη θα φροντίζει να  διώξει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μπορέσεις να καταπολεμήσεις τα τσιμπήματα ζήλιας που θα κάνουν την εμφάνισή τους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θα είσαι αρκετά πληθωρικός/η και αυτό θα τραβήξει κόσμο κοντά σου!

 

Ταύρος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τα φέρει όλα στο προσκήνιο! Προσπάθησε να τα δεις με προσοχή και μη βιαστείς να ξεμπερδεύεις μαζί τους, καθώς ενδέχεται να κάνεις κάποιο λάθος. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο στενό συνεργάτη σου με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Την ίδια  στιγμή   το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στο τέλος όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι αισιοδοξία και τη σκέψη πως θα καταφέρεις όχι μόνο να ξεμπερδέψεις με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά και να ευνοηθείς από αυτά!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου  και αυτό που πρέπει να κάνεις για να την αποφύγεις είναι να μη μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τις κινήσεις σου προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να σε εκθέσουν (ιδιαίτερα αν έχεις και άλλα «μέτωπα» ανοιχτά).

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις μία βόλτα, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να ξεφύγεις λίγο από τα στενά όρια της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια της ημέρας, καθώς ενδέχεται να προκύψει μία εργασιακή υποχρέωση η οποία δεν θα σου αφήσει τόσο ελεύθερο χρόνο. Η αποφασιστικότητα σου θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις μαζί της γρήγορα  ώστε να μην προλάβει να σου χαλάσει το κέφι. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένας στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου θα βοηθήσουν πολύ  να ανέβει η διάθεση σου!

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ καλή για εσένα αρκεί να μην αφήσεις κολλήματα της σκέψης σου να επηρεάσουν το καλό κλίμα που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για εσένα!

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολούν  ζητήματα που σχετίζονται με την εφορία, τις τράπεζες και κάποιους δημόσιους φορείς καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου  σε αυτά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές αλλά και αισθηματικές σου διευθετήσεις, καθώς η ήμερα δεν θα είναι βοηθητική. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη έρχεται  σαν «από μηχανής Θεός» για να σώσει λίγο τα πράγματα.  Ένα ρεπό από τη δουλειά ή μία βοήθεια από ένα δικό σου πρόσωπο στα τρεξίματα που έχεις σήμερα θα είναι ικανή για να σε ξεκουράσει.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου η αλήθεια είναι όμως πως ούτε και εσύ θα ξέρεις το λόγο που θα το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα σε ένα μέρος όπου συχνάζεις σχεδόν καθημερινά μπορεί να γίνει η αφορμή για μία νέα γνωριμία.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου  δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα  και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δεκτικός/η με τις συμβουλές των άλλων, για αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη του/ης συντρόφου σου ή ενός στενού σου συνεργάτη προκειμένου να πάρεις μία απόφαση. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους, το οποίο βέβαια θα λυθεί αν έχεις καλή θέληση. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη σε βοηθά όχι μόνο να έχεις καλή θέληση αλλά και ιδιαίτερη τύχη!

Σήμερα θα έχεις μία διάθεση υπερβολής απέναντι στον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα αυτή να «χρωματίσει»  τα νεύρα, τη χαρά και τη δυσαρέσκεια σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου κάνει «νερά» σήμερα, όμως θα έχεις τον τρόπο να τη φέρεις στα μέτρα σου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακές εκκρεμότητες και κάποιες  καθημερινές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σε αυτό. Το ενδιαφέρον σου θα είναι  αποκλειστικά στραμμένο σε αυτές και δεν πρόκειται να ηρεμήσεις αν δεν τις φέρεις όλες εις πέρας. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πως μόλις ξεμπερδέψεις με τις δουλειές σου, η ημέρα θα είναι μπροστά σου!

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου -ιδιαίτερα αν η ημέρα σου ήταν κουραστική και γεμάτη υποχρεώσεις- καθώς αυτές θα παίξουν ρόλο και στη συμπεριφορά σου απέναντι του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποια δουλειά θα τελειώσει πολύ ευχάριστα λόγω ενός ενδιαφέροντος προσώπου που θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια της.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοήσει πολύ ζητήματα που σε απασχολούν ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Βέβαια δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς καθώς η δύσκολη όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους πρόθυμους να σε ακούσουν και να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς! Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με  αγαπημένους ανθρώπους θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Σήμερα μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από τον/τη σύντροφό σου αλλά αν μπεις στη διαδικασία να τα συζητήσεις μαζί του/ης, σίγουρα θα μπορέσεις να τα λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει μέσω ενός προσώπου του στενού σου περιβάλλοντος  και ενδέχεται να είναι η τυχερή σου!

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου σε δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου και σε  υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων. Βέβαια δεν θα πρέπει να πάρεις αψήφιστα τίποτα από τα δύο, καθώς μία διαφωνία ακόμα και για την πιο απλή δουλειά του σπιτιού μπορεί να εγείρει  εντάσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη  που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως  είναι πιθανόν να αναγκαστείς να αφήσεις πίσω κάτι που θέλεις να κάνεις, προκειμένου να ασχοληθείς με κάτι που πρέπει να κάνεις. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικό με οικονομικά ζητήματα οπότε η διάθεσή σου θα έρθει σε ισορροπία!

Σήμερα είναι μία ημέρα που  πιθανόν να γίνεις αρκετά κτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του/ης, όμως πάλι την τελευταία στιγμή θα καταφέρεις να γλιτώσεις τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθεί δίπλα σου θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

 

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κάποιο  αγαπημένο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον αλλά μέχρι τώρα οι δουλειές και υποχρεώσεις δεν σε άφηναν να του αφιερώσεις χρόνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν μεγάλη  σημασία και για εσένα αλλά και για τη διάθεσή σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό υποδηλώνει πως ίσως ακουστούν κάποια λόγια τα οποία θα σε  πικράνουν, όμως αυτό το συναίσθημα θα είναι προσωρινό. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου υπενθυμίσει πως αξίζει να δίνεις σημασία μόνο στα πράγματα που σε ευχαριστούν και όχι σε αυτά που σε χαλάνε!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τ/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να επικεντρωθείς σε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και όχι σε παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε βοηθήσει σχετικά  με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν μαζί με τις υπόλοιπες δουλειές που έχεις να κάνεις να σε απασχολήσουν και κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σου τα υπενθυμίσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές συναλλαγές σου και ακόμη πιο προσεκτικός/η αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα συμφωνία, καθώς μπορεί να υπάρξει μία εκροή χρημάτων από το πορτοφόλι σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη σου χαρίζει «Θεία Προστασία» και θα πρέπει να ξέρεις πως στο τέλος τα πράγματα με ένα μαγικό τρόπο θα είναι προς όφελος σου.

Σήμερα είναι  πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν σε υπολογίζει όμως η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, απλά εσύ ψάχνεις αφορμές για να δημιουργήσεις ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για εσένα, για τις επιδιώξεις σου και τα θέλω σου. Βέβαια θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου χωρίς όμως να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως για ένα θέμα που σχετίζεται με  τη δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα  και στους άλλους. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει ξεκάθαρα πως ακόμα και τελευταία στιγμή θα βρεις τρόπο όχι μόνο να αποφύγεις τις εντάσεις αλλά να καταφέρεις να κάνεις και αυτό που θέλεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να  μπορέσεις να κατευνάσεις την ανάγκη σου να έχεις την αποκλειστική προσοχή του/ης, καθώς θα έχει και δουλειές! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει μέχρι να δεις τις προθέσεις της.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη  ούτε να αναλάβεις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά ούτε και να συναντήσεις κόσμο! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να σου δημιουργήσει μία εσωστρέφεια η οποία θα κυριαρχήσει στην ημέρα σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις δυσφορία με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς εκείνοι θα έχουν σχέδια για σήμερα τα οποία σε περιλαμβάνουν! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα αναγκαστείς να αναλάβεις δράση καθώς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε «ξυπνήσει» ευχάριστα!

Σήμερα  μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα θέλεις να κάνεις εσύ και αλλά εκείνος/η, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεθεί μία μέση λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί στην επόμενή σου σχέση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​