Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου 2018

sdfnd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, σήμερα, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

Κριός

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ καλή για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και αυτό αρκεί για να ανέβει η διάθεση σου.  Αυτό που θέλεις είναι να βγεις έξω και να κάνεις εντύπωση στις παρέες που θα βρεθείς και σίγουρα θα το καταφέρεις. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία ή και περισσότερες, καθώς το φλερτ θα αποτελεί στοιχείο της ημέρας.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, τους οποίους θα χαρείς πολύ που θα δεις. Μία συνάντηση με κάποιον που έρχεται από το εξωτερικό θα σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να σου γίνει και πρόταση για ένα ταξίδι στη χώρα που μένει!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα για ποτό με τους φίλους σου το βράδυ ή μία πρόσκληση σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα σε βοηθήσει να βρεις το επόμενό σου ταίρι!

 

Ταύρος

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα οικογενειακό τραπέζι καθώς η ανάγκη σου να περάσεις αυτή την ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έντονη. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οτιδήποτε κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου μαζί με την οικογένειά σου θα στεφθεί με επιτυχία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει και το κλίμα που θα επικρατήσει σπίτι. Ενδέχεται λίγο να αγχωθείς λόγω των προετοιμασιών που έχεις όμως μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και αφέσου στη χαρά αυτής της ημέρας.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  και αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να τον/ην γνωρίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου.

Δίδυμοι

Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει να προετοιμάζεις μία μεγαλοπρεπή έξοδο το βράδυ ή μία επίσκεψη σε ένα σπίτι όπου θα είναι μαζεμένοι αγαπημένοι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες!  Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως όλο αυτό θα στεφθεί με επιτυχία καθώς θα έχει την απαραίτητη δόση glamour! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ο εξωστρεφής χαρακτήρας και το κέφι σου θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Αν  είσαι ελεύθερος/η αυτή η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα γνωριμία  μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, η οποία θα σε ενθουσιάσει!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους, για αυτό αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας γίνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει πολλά υποσχόμενη μέσω ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος σου.

 

Καρκίνος

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα σε βρει να  κάνεις ετοιμασίες για αγαπημένους σου ανθρώπους όμως το μυαλό σου θα βρίσκεται πίσω στα οικονομικά σου ζητήματα. Η Σελήνη  έχει περάσει στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα οι σκέψεις που σχετίζονται με χρήματα, έσοδα και έξοδα δεν θα σε αφήσουν. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ξοδέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα όμως καλό θα ήταν να αφήσεις μία άλλη ημέρα για να το σκεφτείς, ώστε να μη χαλάσει η διάθεσή σου. Το  τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως σήμερα θα υπάρχουν  οι αστρολογικές συγκυρίες που θα ευνοήσουν πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με τη διασκέδαση.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αφήσεις συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα έξω από τη συνάντησή σας! Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως δεις με άλλο μάτι κάποιο πρόσωπο που βλέπεις καθημερινά  και θα συνειδητοποιήσεις  πως τον/ην έχεις υποτιμήσει.

Λέων

Η ημέρα των Χριστουγέννων προμηνύεται πολύ ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως οτιδήποτε και να κάνεις θα τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου! Μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση σε μία γιορτή που είσαι καλεσμένος/η ή απλά και μόνο ο αέρας που αποπνέεις  θα κερδίσουν τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, οι οποίοι θα σου εκφράσουν το θαυμασμό τους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα έχεις μία τάση να υπερβάλλεις στο ντύσιμο, στα λόγια ακόμα και στις καταχρήσεις! «Μέτρον άριστον» προκειμένου να περάσεις καλά σήμερα, χωρίς «παρενέργειες».

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τη σχέση σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως ο μεγαλύτερος σου θαυμαστής θα είναι ο σύντροφός σου και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες από τις οποίες μπορεί να προκύψουν ερωτικές περιπέτειες!

Παρθένος

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα σε βρει να ετοιμάζεσαι να πας σε κάποιο event όμως η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσες να μείνεις σπίτι ώστε να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έτρεξες αρκετά προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις σου για αυτό και σήμερα θα αναζητήσεις την ξεκούραση. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η διασκέδαση έχει τον πρώτο λόγο! Όσο και αν δεν έχεις όρεξη να θυμάσαι πως η συμμετοχή σου σε ένα οικογενειακό τραπέζι ή μία επίσκεψη σε αγαπημένα σου συγγενικά πρόσωπα, θα σε ξεκουράσει ακόμα και αν δεν το πιστεύεις!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η και να μην κάνεις τίποτε, όμως ο/η σύντροφός σου  μπορεί να σε παρασύρει σε μία γιορτή ή σε μία έξοδο, και να δεις τελικά που θα περάσεις καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα σε μία οικογενειακή συγκέντρωση ή μία γιορτή στην οποία είσαι καλεσμένος/η.

 

Ζυγός

Η ημέρα των Χριστουγέννων έρχεται με αρκετές προσκλήσεις για εξόδους, επισκέψεις και συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οτιδήποτε κι αν κάνεις, οπουδήποτε και αν παρευρεθείς αν είσαι μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους, τότε σίγουρα θα περάσεις υπέροχα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση, καθώς η επαφή σου με κόσμο που δεν ξέρεις θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα!  Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανότητα που υπάρχει να το παρακάνεις με τις καταχρήσεις, όπως το ποτό.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να παρευρεθείτε σε μία συνάντηση ή σε μία γιορτή που οργανώνει κάποιος φίλος σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις θα  γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου κλέψει την καρδιά!

Σκορπιός

Η ημέρα των Χριστουγέννων έφτασε και εσύ ακόμα και αν ετοιμάζεσαι να πας σε μία γιορτή όπου είσαι καλεσμένος/η, στο μυαλό σου θα βρίσκονται επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις όσο και να προσπαθήσεις. Ευτυχώς το  τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη έχει άλλη  γνώμη και θα σου υπενθυμίσει πως κάποιες φορές χρειάζεται να κλείνεις τους διακόπτες και απλά να περνάς καλά. Εκμεταλλεύσου την εορταστική ατμόσφαιρα και μία πρόσκληση την οποία έχεις λάβει σήμερα, για να  διασκεδάσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι αυτά που σε αγχώνουν! Από αύριο θα έχεις ξανά καιρό να τα σκεφτείς με την ησυχία σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μη μείνετε σπίτι και να αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας γίνει  σχετικά με μία κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση, όρεξη και φλερτ!

 

Τοξότης

Η ημέρα των Χριστουγέννων πιθανόν να σε βρίσκει  μακριά από το «κλεινόν άστυ» καθώς αν είχες κάποιες ημέρες άδειας από τη δουλειά σου είναι σίγουρο πως τις εκμεταλλεύτηκες και έφυγες διακοπές! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ανεβασμένη και αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  υποδηλώνει πως θα έχεις τον τρόπο να περάσεις πολύ καλά σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις, με οποιονδήποτε και αν βρεθείς! Χρειάζεται όμως να προσέξεις καθώς ενδέχεται να χάσεις το μέτρο και να παρασυρθείς σε καταχρήσεις…

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να είσαι αφοσιωμένος/η σε εκείνον/η και να μην  παρασυρθείς από την εορταστική διάθεση και ξεκινήσεις να φλερτάρεις γενικά! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να μην εγγυηθεί μία μακροχρόνια σχέση όμως  εγγυάται πως θα περάσεις πολύ καλά αυτές τις ημέρες!

Αιγόκερως

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις σχετικά με εορταστικές ημέρες προηγούμενων ετών οι οποίες μπορεί να σου αφήσαν μία γλυκόπικρη αίσθηση.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η  και ευσυγκίνητο/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως τελικά θα βρεις την καλή σου διάθεση και θα εστιάσεις στις αναμνήσεις που σου έχουν αφήσει μόνο γλυκιά γεύση. Επεδίωξε να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου ανθρώπους με αφορμή αυτή την εορταστική ημέρα, καθώς αυτό θα είναι αρκετό όχι μόνο για να φτιάξει η διάθεση σου αλλά και για να διασκεδάσεις!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα και ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία σε είχαν πικράνει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που δεν περιμένεις θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του/ης και θα σε εκπλήξει!

 

Υδροχόος

Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει σε εξαιρετική διάθεση  αν και θα ανησυχείς λίγο καθώς δεν ξέρεις ποια πρόσκληση να αποδεχθείς και που να πρώτο πας, καθώς θα έχεις αρκετές προτάσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και δείχνει πως θα περάσεις πολύ καλά με αγαπημένους σου ανθρώπους, με τους συνεργάτες σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα είτε παρευρεθείς σε μία γιορτή στο σπίτι είτε παρευρεθείς σε μία έξοδο με αγαπημένους σου ανθρώπους, σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά! Καλή διασκέδαση αν και αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα  βάλεις τα καλά σου, θα πάρεις τον/τη σύντροφό σου θα συναντηθείτε με αγαπημένους σας ανθρώπους και θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε! Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα έχει νέες γνωριμίες και αρκετό φλερτ, καθώς η διάθεση σου θα τα έλκει!

 

Ιχθύες

Η ημέρα των Χριστουγέννων ενδεχομένως να σε βρει στο σπίτι και να σκέφτεσαι ζητήματα της δουλειάς ή θα σε βρει στη δουλειά αλλά θα σκέφτεσαι ζητήματα του σπιτιού. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οπουδήποτε και αν είσαι το μυαλό σου θα είναι κάπου αλλού και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία  από τον Τοξότη δείχνει πως ακόμα και αν έχεις δουλειές και υποχρεώσεις σήμερα, θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά! Οι άνθρωποι που θα βρεθούν γύρω σου θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, για αυτό αποδέξου μία πρόσκληση που θα σου γίνει ακόμα και αν είσαι κουρασμένος/η!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αφήσεις έστω για λίγο στην άκρη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να τον/ην πάρεις να βγείτε έξω για ένα ποτό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα σου ανεβάσει τη διάθεση, θα είναι το δώρο των Χριστουγέννων.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​