Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019

joij ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φροντίζει για την καλή σου διάθεση καθώς θα φέρει γύρω σου φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους περνάς καλά. Άλλη μία βοήθεια θα έρθει από το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη, χαρίζοντάς σου εύνοια. Δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο και να βρεις τρόπο να  δείξεις τις ικανότητές σου στο φλερτ. Η συναναστροφή σου με κόσμο ευνοείται πολύ σήμερα για αυτό άδραξε την ευκαιρία για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με  ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν συναναστραφείτε με κόσμο και αγαπημένους σας φίλους. Αν  είσαι  ελεύθερος/η  μία βόλτα με φίλους σου σε ένα στέκι ή σε κάποιο άλλο μαγαζί θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα για την αισθηματική σου ζωή.

 

Ταύρος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί άγχη σχετικά με την καριέρα σου!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι βοηθητικό πρώτα από όλα για την αυτοπεποίθησή σου.  Σήμερα θα αντιληφθείς πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα και στις δυνατότητές σου, και αυτό θα σου δώσει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμα πιο σκληρά για να τους αποδείξεις πως έχουν δίκιο που ποντάρουν επάνω σου!

Σήμερα είναι πιθανόν   να έχεις μία ευχάριστη συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που ήθελες περισσότερο από όλα είναι ένα ταξίδι και ακόμα και αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις κυριολεκτικά τότε σίγουρα θα το κάνεις μεταφορικά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν ξανά στο προσκήνιο συζητήσεις και κουβέντες που σχετίζονται με ταξίδια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να  αποφύγεις τον πειρασμό για μία απόδραση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη  πιθανόν να σου φέρει μία πρόταση από κάποιο συνεργάτη σου η οποία θα συνδυάζει  μία  επαγγελματική υποχρέωση και ένα ταξίδι!

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να γίνεις πολύ ευχάριστος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα ανεβάσει τις μετοχές σου στην καρδιά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα ή μία που θα κάνεις σήμερα θα εξελιχθεί ευνοϊκά για εσένα.

 

Καρκίνος

Η συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις τις τελευταίες ημέρες σε έχει επηρεάσει για αυτό και πιθανό να μην είσαι και στα καλύτερά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενισχύει έντονα συναισθήματα είτε θετικά όπως η χαρά είτε αρνητικά όπως τα νεύρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μέσω μιας εργασιακής υποχρέωσης!  Ναι καλά διάβασες δεν είναι ψέματα, αν ασχοληθείς με κάποια δουλειά ρουτίνας ή μία δουλειά που σχετίζεται με την εργασία σου, θα καταφέρεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από σκέψεις που του δημιουργούν εντάσεις.

Σήμερα  θα έχεις αρκετά αυξημένη λίμπιντο και  αν δεν τη  «σπαταλήσεις» φωνάζοντας στον/τη σύντροφό σου μπορείς να  έρθεις πραγματικά κοντά του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος που θα συναντήσεις θα σου εξάψει το ενδιαφέρον αλλά και τη φαντασία!

Λέων

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου και την διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανόν να σου δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το τι σκέφτονται για εσένα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τέτοιου είδους ζητήματα, καθώς οι γύρω σου σκέφτονται τα καλύτερα και αυτό θα το καταλάβεις και από τη συμπεριφορά που θα έχουν απέναντί σου!  Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις τους ανθρώπους γύρω σου και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα και στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στον έρωτα δηλαδή στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να πεις  κάποια λόγια ή να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα ενέχουν ένα τόνο υπερβολής.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να κάνεις υπομονή να σηκώσεις μανίκια και να ριχτείς στη δουλειά προκειμένου να τελειώνεις με εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και θέματα της καθημερινότητας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενισχύει  την ικανότητα που έχεις να φέρνεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα έχεις μεγάλη εύνοια να τελειώσεις με το λιγότερο δυνατό κόπο και με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία κάθε τι που θα αναλάβεις.  Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθούν μπροστά σου και άνθρωποι οι οποίοι θα προσφέρουν μια χείρα βοηθείας και θα σε ξεκουράσουν.

Σήμερα αν σου μείνει  ελεύθερος χρόνος προτίμησε να τον αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης σε ένα μέρος που σας χαλαρώνει θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον.

Ζυγός

Η ημέρα είναι ξεκάθαρα υπέρ σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε βοηθά να εστιάσεις στα θετικά πράγματα που σου συμβαίνουν και αυτό  θα είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου! Οι βόλτες, η ενασχόληση με ένα χόμπι σου και η παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου καθώς θα σε κάνει συνειδητοποιήσεις πως είσαι ιδιαίτερα αγαπητός/η στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον!

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τρόπο να περάσεις πολύ καλά με τον/τη σύντροφό σου, αρκεί να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα που αγαπάτε και να μη μείνετε σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να συναντήσεις κάποιον άνθρωπο που θα σε ενθουσιάσει!

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο θα σε απασχολήσει ή είναι πιθανόν να συνεχιστεί ένα θέμα το οποίο υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ευκαιρίες  για να βγεις κερδισμένος/η  σε ένα οικονομικό σου ζήτημα.  Άφησε στην άκρη τυχόν διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους δικούς σου ανθρώπους και ασχολήσου με το ταμείο σου καθώς η ημέρα ευνοεί περισσότερο αυτή την ενασχόληση!

Σήμερα είναι πιθανόν να σου πει κάτι ο/η σύντροφός σου που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να την ανεβάσει περισσότερο από το επιτρεπτό όριο! Αν είσαι ελεύθερος/η το διακριτικό φλερτ ενός ανθρώπου που μπορεί να συναντήσεις ακόμα και μέσα σε μία τράπεζα θα σε ανανεώσει.

Τοξότης

Οι επαφές σου με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο καθώς μπορεί να ξεκινήσετε από ένα τηλεφώνημα και τελικά να φτάσετε να μιλάτε με τις ώρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε παρασύρει σε συζητήσεις ενδεχομένως και σε συναντήσεις, οι οποίες θα «κλείσουν» όλο τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σου με αποτέλεσμα οι δημόσιες σχέσεις να είναι το φόρτε σου.  Οι  συναντήσεις που θα  κάνεις θα είναι πολύ βοηθητικές για κάποια σχέδια που έχεις κατά νου.

Σήμερα  θα είσαι ενθουσιώδης, παρορμητικός/η και ιδιαίτερα ομιλητικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα μεταξύ σας αν δεν καταφέρεις να τα οριοθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τις  παρορμητικές κινήσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου λέει να κάνεις οικονομία και να μην παρασυρθείς από επιθυμίες οι οποίες με τη σειρά τους θα σε κάνουν να ξοδέψεις χρήματα, ίσως παραπάνω από αυτά που υπολογίζεις.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε πειρασμούς και αγορές για αυτό καλύτερα να φύγεις με πολύ συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι σου, ώστε να μην παρασυρθείς.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη δείχνει πως δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από  μία οικονομική συμφωνία.  Ακόμα δεν αποκλείεται να σου έρθουν κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, όμως μην τα ξοδέψεις όλα κράτησε και λίγα για μετά!

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου και έτσι θα είναι εύκολο να τον/ην προσεγγίσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει χωρίς πολλές «τυμπανοκρουσίες» εξελίσσεται πολύ καλά!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να αυξάνει το πείσμα σου με γεωμετρική πρόοδο! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους και θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει καθώς ακόμα και την τελευταία στιγμή θα γλιτώνεις τις παρεξηγήσεις!  Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο έχεις καιρό να δεις και να μάθεις νέα, τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον ή που σχετίζονται με εσένα!

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και αυτό μπορεί να βοηθήσει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην τον/ην αφήσεις σπίτι για να βγεις με τους φίλους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν από την ημέρα σου!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί σκέψεις οι οποίες σου προκαλούν ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με ανθρώπους και καταστάσεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη  θα σε βοηθήσει να δεις ξανά το ποτήρι μισογεμάτο χωρίς να υποπτεύεσαι ακόμα και το νερό που έχει μέσα!  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια έκπληξη που θα σου φτιάξει την ημέρα ή ενδέχεται να περάσεις πολύ όμορφα στο εργασιακό σου περιβάλλον, για αυτό φορά το καλό σου χαμόγελο και προσπάθησε να αφήσεις  τις σκέψεις που σε ενοχλούν στην άκρη.

Σήμερα θα είναι μία ευχάριστη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην τον/ην φέρεις σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις που θα του/ης κάνεις, λόγω της έντονης καχυποψίας που θα έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση στο εργασιακό σου περιβάλλον θα δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​