Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2019

trytr 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΤΡΙΤΗ, ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που έχετε τουλάχιστον ένα κοινό σημείο επαφής, καθώς σήμερα δεν θα έχεις καμία όρεξη για διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς με θετικά αποτελέσματα μέσα σε ομάδες, συλλόγους και παρέες.  Δεν  αποκλείεται να σου προτείνουν να αναλάβεις μία ηγετική θέση σε κάποιο σύλλογο η οποία θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.  Οτιδήποτε και αν κάνεις, τα επικοινωνιακά  και τα ηγετικά σου χαρίσματα θα είναι δύσκολο να κρυφτούν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα παρέα με το/η σύντροφό σου  καθώς θα κάνει πολύ καλό στην καθημερινότητά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα αρχίσει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς ιδιαίτερα αν έχετε εκείνες ενασχολήσεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα τα φέρει στη λίστα με τις προτεραιότητές σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως είναι καλύτερα να μη «βροντοφωνάξεις» τα σχέδιά σου και τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις, για αυτό προτίμησε να δράσεις  ήσυχα. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να δείξεις τι αξίζεις για αυτό επικεντρώσου στη δουλειά καθώς είναι μία ημέρα που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα προσοδοφόρα για εσένα.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν ο/η σύντροφός σου να έχει μία εξαιρετική ιδέα για τα επαγγελματικά  σου ζητήματα και πρέπει να την ακούσεις, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον.  Αν  είσαι  ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα τραβήξει την προσοχή σου λόγω του επαγγελματικού της κύρους, αλλά δεν θα πρέπει να μπερδέψεις το επαγγελματικό ενδιαφέρον με το αισθηματικό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου φέρει στο μυαλό εικόνες από διακοπές ή ταξίδια του παρελθόντος με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος/η στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.  Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς οι αναμνήσεις σε συνδυασμό με την αφηρημάδα σου μπορούν να κάνουν «θαύματα» και μετά να τρέχεις να τα διορθώσεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα δεν αποκλείεται κάποιος φίλος σου να σου δώσει έμπρακτα τη βοήθειά του αρκεί να της ζητήσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε να συζητάτε σχέδια που σχετίζονται με διακοπές, ταξίδια και εκδρομές! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω των κοινών γνωστών που έχετε.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι  μία καλή ημέρα για να μείνεις σπίτι και να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα  σου δώσει ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα.  Βέβαια μπορείς να γίνεις πολύ αποτελεσματικός/η με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου ακόμα και αν χρειαστεί να ρίξεις λίγο την ταχύτητά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.  Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία  επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με μία επιχείρηση.

Σήμερα είναι μία πολύ ευνοϊκή  και ερωτική ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα σας φέρει κοντά, κυριολεκτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ θα σε ανεβάσει και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να δίνεις σημασία και στην προσωπική σου ζωή πέρα από την επαγγελματική!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σήμερα είναι πιθανόν να εμπλακείς σε συζητήσεις σχετικά με νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες, ακόμα ενδέχεται να έχεις μία πολύ σημαντική συζήτηση μαζί με το/η σύντροφό/ σύζυγο σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει τρελές ιδέες,  όπως να φύγεις για δύο ημέρες και να πας ένα ταξίδι!  Να ξέρεις πως αυτές οι ιδέες θα βρουν υποστηρικτές ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου και δεν αποκλείεται να υλοποιηθούν πάρα πολύ άμεσα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και να μην αποφασίσετε να λύσετε τώρα όλα τα κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος/η  ενδέχεται να κάνεις μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία λόγω της χαλαρής σου διάθεσης.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με κάποιες δουλίτσες τις οποίες δεν έχει διευθετήσει μέχρι τώρα.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι πολύ βοηθητικό για να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς η ενέργειά σου θα  είναι σύμμαχός σου σε αυτό.  Ακόμα δεν αποκλείεται να επιτύχεις μία πολύ συμφέρουσα κίνηση στα οικονομικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, κάρτες και ασφάλειες.  Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες καθώς θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας  υποχρεώσεις που έχεις σε αναμονή για καιρό.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα μπορέσεις εύκολα να τον/ην πείσεις να βάλει ένα χεράκι με τις δουλειές σου, προκειμένου να τελειώνεις πιο γρήγορα! Αν  είσαι ελεύθερος/η  μην υποτιμήσεις τη δύναμη του φλερτ καθώς μπορεί να κάνει μία καθημερινή ημέρα, ξεχωριστή!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα είναι εξαιρετική για εσένα, καθώς θα έχεις ευκαιρίες για συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους και ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες συγκυρίες για  αγαπημένες δραστηριότητες, αθλήματα και χόμπι παρέα με κόσμο.  Αν έχεις κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα σε αναμονή προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς οι πιθανότητες να  βγες κερδισμένος/η από αυτό είναι με το μέρος σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε  να κάνετε κάτι διαφορετικό από  αυτά που κάνετε καθημερινά.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος που έχεις γνωρίσει πρόσφατα θα βρει τρόπο να ξεκινήσει να φλερτάρει μαζί σου,  η συνέχεια είναι στο χέρι σου.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιες επιπλέον δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς η Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο σε αναγκάζει να τις δεις καλύτερα.  Βέβαια να θυμάσαι πως η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.  Εκτόνωσε την πλεονάζουσα ενέργεια που θα έχεις στις δουλειές του σπιτιού, κάνε ένα συμμάζεμα ή ασχολήσου με γραφειοκρατικές δουλειές που σχετίζονται με αυτό.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιλέξεις μία καλή ταινία και να προσκαλέσεις και το/η σύντροφό σου να τη δείτε μαζί, καθώς  στο χώρο  του σπιτιού σου θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Αν είσαι ελεύθερος/η  εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πλησιάσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει!

 

Τοξότης

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις μία βόλτα στην αγορά ή να πάρεις τηλέφωνο ένα συγγενικό σου πρόσωπο που θέλεις να ακούσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να κάνεις δημόσιες σχέσεις με μεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα!  Οι επαφές με κόσμο θα  σου φτιάξουν το κέφι και θα σε κάνουν λαλίστατο/η!  Πρόσεξε καθώς πάνω στην κουβέντα μπορεί να σου ξεφύγουν μυστικά και πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να κρατήσεις για  εσένα!

Σήμερα θα είσαι σε εξαιρετική επικοινωνιακή φόρμα και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να πεις στο/η σύντροφό σου να σου κάνει μία χάρη που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τη συμβολή ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τελειώνεις με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σου  έχουν μείνει από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς ακόμα και μέσα από το σπίτι και τελικά να καταφέρεις μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία.  Ακόμα είναι πιθανόν να σου γίνει και μία πρόταση για μία δουλειά από το σπίτι, η οποία θα συμπληρώσει το εισόδημά σου και θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με το/η σύντροφό σου και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης προκειμένου να πάτε ένα ταξίδι ή να κάνετε κάτι άλλο που θέλετε! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  εύκολα καθώς θα υπάρχει η διάθεση για φλερτ.

 

Υδροχόος

Σήμερα  το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις γεμάτος/η ενέργεια για αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις ένα γεμάτο ημερήσιο πλάνο, διαφορετικά  είναι πιθανόν η ενέργεια να μετατραπεί σε εκνευρισμό! Η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό  για επαφές με κόσμο και δημόσιες σχέσεις.  Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου σήμερα, για αυτό προσπάθησε να κάνεις τις σωστές επιλογές!

Σήμερα είναι  εξαιρετική ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να βγείτε έξω, να επισκεφτείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που ξέρεις και ήδη έχει αρχίσει να σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να μη σου χαρίζει εξωστρεφή διάθεση και όρεξη για βόλτες με κόσμο, όμως θα σου χαρίσει την ευκαιρία να βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις σου. Το  εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό θα είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις πέρα από τη σκέψη σου και κάποια οικονομικά ζητήματα. Σήμερα  είσαι έτοιμος/η για τα «δύσκολα» για αυτό όσο κι αν δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις οτιδήποτε, να θυμάσαι πως αν επενδύσεις χρόνο σε ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου θα βρεθείς κερδισμένος/η.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγετε ανθρώπους που ξέρεις από πριν πως είναι αγχωτικοί και τοξικοί, καθώς θα σας επηρεάσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση αρχίζει να εξελίσσεται  αθόρυβα και θα πρέπει να της δώσεις την πρέπουσα προσοχή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​