Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9 Απριλίου 2019

ttdythdty ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους ενισχύοντας τη διάθεσή σου για επικοινωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά το στενό σου περιβάλλον καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις σημαντικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι. Η σύνοδος της με τον Άρη ενισχύει τον εκνευρισμό, πιθανή επιθετική διάθεση και τον παρορμητικό λόγο και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς προκαλώντας προβλήματα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Πρόσεχε γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

Σήμερα καλό είναι να εκτονώσεις την έντονη ενέργεια σου σε ερωτική διάθεση παρά να αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το στενό σου περιβάλλον, προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς πιθανές κόντρες που θα εμποδίσουν την εξέλιξη.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, κυρίως με το να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν  ανασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που  συναλλάσσεται προκαλώντας εμπόδια στην επίλυση των εκκρεμοτήτων σου, όπως επίσης και έντονη επιθυμία για διασφάλιση του εισοδήματός σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές.

Είναι προτιμότερο να αφήσεις σήμερα στο περιθώριο κτητικότητα, απολυτότητα και νεύρα και να αφεθείς στο πάθος που θα ευεργετήσει τη σχέση σου αποφεύγοντας τις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή νέα γνωριμία είναι δυνατόν να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα που θα εκδηλωθούν με εκνευρισμό και ακαμψία δυσκολεύοντας την όποια πορεία.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και κυρίως επικεντρώνεσαι στο πώς θα καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το σύντροφο ή πιθανούς συνεργάτες. Μείνε μακριά από εγωισμό και υποκειμενισμό γιατί θα υπάρξουν δυσαρέσκειες. Η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό,  την επιθετικότητα και πιθανά να γίνει εριστικός με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις. Χαλιναγώγησε τα νεύρα σου γιατί οι υπερβολές θα σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. 

Σήμερα  δώσε όλη σου την ενέργεια  στο να προκαλέσεις έντονο ερωτικό κλίμα στη σχέση σου, παρά να δημιουργήσεις προβλήματα με  τη νευρικότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκεί να συγκρατήσεις πιθανές υπερβολικές αντιδράσεις και επιθετικότητα που δεν θα βοηθήσουν.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους η ανάγκη για μοναχικότητα είναι διάχυτη καθώς η ευαισθησία ξεχειλίζει και σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια λόγω πιθανών αναμνήσεων και καταστάσεων που ακόμα σε ταλαιπωρούν μέσα σου. Επικεντρώσου σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας για να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Η σύνοδος της με τον Άρη δημιουργεί έντονα κύματα καταπιεσμένης οργής και θυμό που δεν σου είναι εύκολο να εκτονώσεις, δυσχεραίνοντας περισσότερο τη συμπεριφορά σου σε καθημερινά πράγματα. Λάθη και απροσεξίες δεν θα είναι δύσκολο να συμβούν όμως θα σου κοστίσουν.

Μην αποφεύγεις να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου, διαφορετικά ο θυμός σου θα καθορίσει την πορεία της σχέσης σου, κάτι που δεν θα ήθελες. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου όμως η ένταση και η οργή είναι στα ύψη και δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την όποια κατάσταση.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και αναζητάς να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα παίρνοντας σημαντικό χρόνο μαζί τους που σε ικανοποιεί πολύ. Ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς πιθανά να επιδιώξεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κάποιον κοινό σκοπό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό, την επιθετικότητα και την εριστική διάθεση από πλευράς σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις φίλων ή συνοδοιπόρων και οι αντιπαραθέσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

Σήμερα εκτόνωσε όλη σου την ενέργεια στο να δράσεις από κοινού με το/η σύντροφό σου για πράγματα που σας ενδιαφέρουν, διαφορετικά η ένταση Θα μεταφερθεί στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσω φίλων ή ομάδων που συμμετέχεις μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του απέφυγε τις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Η καριέρα σου και οι υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς αποσπούν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε πιθανές ευθύνες που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μεθοδικότητα και εργατικότητα είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει το άγχος, τον εκνευρισμό, τη συγκρουσιακή διάθεση και πιθανό είναι να αντιπαρατεθείς έντονα με ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά στον επαγγελματικό χώρο που θα σου κοστίσει. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα και δεν θα χάσεις.

Σήμερα οι ευθύνες της καριέρας σου πιθανά να μην αφήνουν χρόνο για το/η σύντροφό σου Προσπάθησε τουλάχιστον να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου πάνω του.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, όμως είναι πιθανό η απότομη και επιθετική στάση σου θα δυσκολέψει τις όποιες εξελίξεις.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η διάθεσή σου απογειώνεται. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις είναι κάτι που σε βαραίνει και προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα θέλοντας να συναντηθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος όπου θα διασκεδάσεις και θα ανταλλάξεις απόψεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Η σύνοδος της με τον Άρη σε δραστηριοποιεί έντονα, παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και φανατισμό για τις απόψεις σου και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς σε παρέα με πρόσωπα που δεν συμφωνούν με αυτά που πιστεύεις

Βρες διεξόδους να εκτονώσεις την έντονη ενέργειά σου διαφορετικά δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικούς λόγους.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, διαχειρίσου ιδεοληψίες και φανατισμό που μπορεί να ενοχλήσουν.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ξυπνάς με έναν έντονο εκνευρισμό χωρίς να ξέρεις τον λόγο. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και εφορία μπορεί να προκύψουν και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να δρομολογήσεις λύσεις γιατί είναι ιδανική μέρα  για να ασχοληθείς μετά συγκεκριμένο θέμα. Ζήλια και καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και γίνονται εντονότερες καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη εκτοξεύοντας τη νευρικότητα, τις ανασφάλειες και τη διάθεση χειρισμού στο/η σύντροφο η σε πρόσωπα που έχετε κοινή επιχειρηματική δράση. Θυμήσου ότι οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές.

Μετουσίωσε τη νευρικότητα και την καχυποψία σε πάθος και ερωτικό παιχνίδι και είναι βέβαιο ότι θα αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις απογειώνοντας τις σχέσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία κόβει την ανάσα και δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε επιθετικότητα που θα κοστίσει.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεται κυρίως στο να διευθετήσεις θέματα και πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που είναι άκρως σημαντικές για εσένα. Θυμήσου όμως ότι καλό είναι να εκφράζεις την άποψή σου γιατί κρατώντας τις ισορροπίες υπονομεύεις τις ανάγκες σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη εντείνει ανταγωνιστικές διαθέσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι προκαλώντας έντονες συγκρούσεις με το σύντροφο οι συνεργάτες σου που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Σήμερα απέφυγε να ανοίξεις μέτωπα με το ταίρι σου γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σε στενοχωρήσουν αφάνταστα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, δεν αποκλείεται όμως αυτό να γίνει με επιθετικό τρόπο καθώς οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα της καθημερινότητας, σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που υπάρχουν στη δουλειά σου και μπορεί να σε φορτίζουν, εντείνοντας τον εκνευρισμό, το άγχος και την επιθετικότητα. Προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποιο είδος άσκησης για να εκτονώσεις την ένταση. Η σύνοδος της με τον Άρη προκαλεί ιδιαίτερη νευρικότητα που κυρίως εκφράζεται σε συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το  χαλιναγωγήσεις.

Η μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και το πιθανότερο είναι να μην έχεις χρόνο για το/η σύντροφό σου, προσπάθησε όμως να μην γίνει ο σάκος του μποξ πού θα ξεσπάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η η αυξημένη ένταση και οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια  για ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δημιουργεί εξαιρετική διάθεση καθώς έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τη χαρά που νιώθεις, το κέφι και την παιδικότητα με έντονο τρόπο. Προσοχή ιδιαίτερα θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις που πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα με το/η σύντροφο η την παρέα σου. Η σύνοδος της  Σελήνης με τον Άρη αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητα και το πάθος για το ταίρι σου ή για δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, προσπάθησε μόνο να μην γίνεις ανταγωνιστικός γιατί δεν θα μπορέσεις τότε να αποφύγεις τις προστριβές.

Δείξε τα συναισθήματα, το πάθος και την έξαψη που νιώθεις στο/η σύντροφό σου αποφεύγοντας εγωισμούς και τάσεις αυτοπροβολής που θα προκαλέσουν προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και πολλές θα είναι οι νέες κατακτήσεις, διαχειρίσου μόνο νεύρα και υποκειμενισμό που θα προκαλέσουν εμπόδια.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η ανάγκη να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν είναι έντονη. Εξωστρέφεια και ανάγκη για μοναχικότητα κάνουν την εμφάνισή τους προκαλώντας έντονη κυκλοθυμία και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των πεπραγμένων σου τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της με τον Άρη εκτοξεύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις σημαντικά θέματα γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Αφιέρωσε την ημέρα για εσένα και το ταίρι σου δημιουργώντας έντονα τρυφερό και συνάμα ερωτικό κλίμα, διαφορετικά τα νεύρα σου μπορεί να εκτονωθούν με ευκολία στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία  και ο εκνευρισμός που σε διακατέχει σήμερα δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​