Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 2 Ιουλίου 2019

det ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα δονεί για τα καλά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σε οδηγούν σε μία νέα πορεία που αναλαμβάνεις ευθύνες. Γεγονός είναι ότι ο υποκειμενισμός και η κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Σημαντικό είναι ακόμα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται η νευρικότητα που νιώθεις να εκτονωθεί στο ταίρι σου και να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι προκύψει και μην αφήσεις ζητήματα που δεν αφορούν τη σχέση να σε επηρεάσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να αποτελέσει κομβικό σημείο για τη ζωή σου. 

 

Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να σηματοδοτήσει για εσένα σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση ή ψυχρότητα με πρόσωπα πού θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Καταλυτικές συμφωνίες εμπορικού και επικοινωνιακού ενδιαφέροντος σε γεμίζουν ευθύνες και σκληρή δουλειά. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ό τι αφορά την οικογένεια, καθώς η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. 

Σήμερα η ηρεμία πρέπει να κυριαρχήσει και να μην υποστεί το ταίρι σου ξεσπάσματα που μπορεί να προέρχονται από άλλες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο κερδίζει τις εντυπώσεις και μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και το πώς διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου. Πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα αρχή, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις που να πρέπει να περιοριστείς και να αλλάξεις τρόπο σκέψεις και προτεραιότητες. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος δεν αποκλείονται, καθώς καταστάσεις από το παρελθόν πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν ένταση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει. 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν περίεργο κλίμα στη σχέση σου και να επιλέξεις να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο φόβους και απωθημένα που δεν σε βοηθούν να λυθείς.

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν στη ζωή σου, κυρίως να δείξεις δυναμικό παρών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι αυτός ο νέος δρόμος που ξεκινάς δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς με πρόσωπα σημαντικά μέχρι τώρα για σένα, κάτι που θα σου κοστίσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα, καθώς ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν που θα σε εκνευρίσουν. 

Σήμερα μην επικεντρωθείς μόνο στο τι θέλεις εσύ γιατί αυτό θα είναι αρκετό να σε απομονώσει από το ταίρι σου και να δημιουργήσει ψυχρό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  σημαντικές μπορεί να είναι νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν και να αποτελέσουν ένα κομβικό σημείο από δω και στο εξής. 

Λέων

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν ή εκκρεμούσες καταστάσεις που θέλεις να κλείσεις. Έχεις την ευκαιρία να απεμπλακείς από ότι σε βαραίνει, αυτό όμως δεν θα γίνει με ευκολία και θα έχει πιθανά ψυχολογικό κόστος. Πιθανό είναι να έρθει στο φως παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Η ένταση πιθανά να κυριαρχήσει και σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν ανατροπές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα. 

Σήμερα η νευρικότητα και  η διάθεση να επαναστατήσεις σε ότι σε καταπιέζει μπορεί να επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή και να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι επιστροφές από το παρελθόν που θα σε προβληματίσουν, το πιθανότερο είναι να πάρεις αποστάσεις από ότι σε πλήγωσε. 

Παρθένος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Θυμήσου ότι για να τους πετύχεις θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να μην απογοητευτείς από πιθανά εμπόδια. Πιθανή είναι η απομάκρυνση από φιλικά πρόσωπα πού θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν πια το σκεπτικό σου. Καταπιεσμένη οργή μπορεί να έρθει με βία στην επιφάνεια και να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις στη δουλειά που θα σου κοστίσουν. 

Σήμερα η ανάγκη να θέσεις νέους στόχους με το ταίρι σου είναι κυρίαρχη, προσπάθησε όμως να είναι συμβατή και με τους δυο σας για να μην υπάρξει ψυχρότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με το σκεπτικό και τις πρωτοποριακές απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις το ενδιαφέρον πολλών.

Ζυγός

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου στην επαγγελματική σου πορεία και καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ενδιαφέρουσες που θα σε κεντρίσουν ή μία σημαντική εξέλιξη στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό χώρο. Καλό είναι να θυμάσαι ότι για να υπάρξει θετική πορεία θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια και να δουλέψεις σκληρά. Σημαντικό είναι επίσης να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς αυτό μπορεί να σου κοστίσει στην επίτευξη των σχεδίων και των ονείρων που έχεις θέσει. 

Σήμερα το ότι επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου μπορεί να δημιουργήσει αρκετή νευρικότητα στη σχέση, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντική νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αποτελέσει σημείο καμπής και στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές για πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και θεωρείς ότι ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες σε ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν, καλά θα κάνεις βέβαια να μην παρεκκλίνεις από το γράμμα του νόμου γιατί αυτό θα έχει επιπτώσεις. Η πολλή δουλειά μπορεί να φέρει ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο και οι ανατροπές δεν θα βοηθήσουν στο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γι’ αυτό δείξε μεγάλη προσοχή σε αιφνιδιαστικές καταστάσεις που μπορεί να παίζουν με τα νεύρα σου.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις την ηρεμία και την ψύχραιμη σκέψη σου γιατί αυτό θα βοηθήσει να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, η προσωπική σου διαχείριση θα κρίνει την πορεία της.

Τοξότης

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα καθιστά άκρως σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μία νέα αρχή παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Κομβικό σημείο των αποφάσεων αυτών είναι πιθανές ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις και μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Δείξει επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, γιατί η νευρικότητα είναι στα ύψη και οι συγκρούσεις μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση. 

Σήμερα  οι προσωπικές ανασφάλειες και τα απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξει ψυχρότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που  θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά, παράλληλα όμως θα εντείνει φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Δείχνεις να είσαι ωριμότερος από ποτέ και έτοιμος να αναλάβεις ευθύνες είτε για την  θετική εξέλιξη  των ήδη υπαρχουσών σχέσεων σου ή για την απομάκρυνσή σου από ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν μπορείς πια να συμβαδίσεις μαζί τους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην διαχείριση οικονομικών και επιχειρηματικών ζητημάτων γιατί αιφνιδιαστικά γεγονότα θα προκαλέσουν ένταση.

Σήμερα προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός και απόμακρος από το/η σύντροφό σου γιατί αυτό είναι κάτι που θα κοστίσει στη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντική νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα ανοίξει ένα άκρως κομβικό κεφάλαιο για την προσωπική σου ζωή. 

  

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τη δουλειά για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, καθώς φαίνεται να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα επιφέρει περισσότερες αγγαρείες, άγχος και νευρικότητα. Πιθανές είναι οι προτάσεις για μία νέα εργασιακή πορεία ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, να θυμάσαι όμως ότι για να επιτύχεις θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου δεν αποκλείονται, καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα και νευρικότητα μπορούν να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια σημαντικών σχέσεων.

Σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία όποια κατάσταση προκύψει γιατί οι συγκρούσεις μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον πιθανή είναι νέα γνωριμία, σημαντικό είναι βέβαια να μην εκδηλώνεις έντονα αντιδραστικές τάσεις και εκνευρισμό.

Ιχθύες

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί ένα κομβικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψουν νέες γνωριμίες που να σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς πραγματικά πώς θέλεις να πορευτείς από δω και στο εξής τον έρωτα. Πιθανό είναι επίσης να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση από το/η σύντροφό σου, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που προσδοκάς. Η πολλή δουλειά και η ένταση που επικρατεί θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. 

Σήμερα δώσε  την απαιτούμενη σοβαρότητα στην ερωτική σου ζωή και μην επιτρέψεις σε θέματα που πιθανά μπορούν να λυθούν να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία σου από δω και στο εξής και δείχνει να έχει προοπτικές σταθερότητας στη ζωή σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​