Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019

druydturtyudt ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να τραβήξεις την προσοχή του/ης συντρόφου και των συνεργατών σου καθώς εκφράζεις με ένταση συναισθήματα και ανάγκες θέλοντας να σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και αυτό σαν αποτέλεσμα να έχει κόντρες και ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι ότι η προσπάθεια επιβολής των απόψεων σου θα οδηγήσει στο να δυναμιτίσεις το κλίμα στις σχέσεις σου και όχι να πετύχεις το σκοπό σου.

Σήμερα μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις το ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες, οι ανασφάλειές σου όμως μπορεί να προκαλέσουν πίεση και προσπάθεια να επιβληθείς οδηγώντας πιθανά σε δυσάρεστα αποτελέσματα. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη καθώς δεν σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης και του εσωτερικού ή επικεντρώσου σε καθημερινές υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να συγκεντρωθείς. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις φοβίες και τις ανασφάλειες και αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να βουλιάξεις συναισθηματικά ή να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που θα οδηγήσει ένταση και αντιπαραθέσεις.

Σήμερα τα απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε μελαγχολία επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να έρθουν και πάλι στη ζωή σου, προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση που σου δημιουργούν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό  και είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα καθώς περνάς μοναδικά μαζί τους, μπορείς να εκφράσεις τις όποιες σκέψεις και απόψεις που έχεις. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες και οργανώσεις καθώς θέλεις να ενταχθείς σε ένα σύνολο και να προσφέρεις το μέγιστο. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις φορτικός και επιβλητικός με φιλικά πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν με τις απόψεις σου ή με στόχους που έχεις θέσει. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τέτοιες αντιδράσεις για οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα μην προσπαθείς να θέσεις προ τετελεσμένου το ταίρι σου σε ότι αφορά κοινούς στόχους γιατί αυτό θα φέρει έντονες προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καλό είναι να περιορίσεις φόβους και απωθημένα γιατί θα μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό τομέα και λειτουργούν περιοριστικά στην ψυχολογία σου. Το άγχος και τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος καθώς σε περίπτωση διαφωνιών με ανώτερους σου δεν θα διστάσεις να  αντιπαρατεθείς δημιουργώντας προβλήματα στην όποια εξέλιξη σου. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανά την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου για να κατευθύνεις κατά το δοκούν επαγγελματικά θέματα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Σήμερα η ψυχική φόρτιση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να εκτονωθεί με βία στο ταίρι σου ανοίγοντας νέο μέτωπο προβλημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, προσπάθησε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά σπουδές, ζητήματα διαφήμισης και επικοινωνίας, θέματα εξωτερικού και επαφών που μπορεί να έχεις με πρόσωπα εκεί καθώς είναι αυτά που εντείνουν το ενδιαφέρον και σου δίνουν σημαντικές προοπτικές για την εξέλιξή σου. Η αισιοδοξία δεν λείπει όπως και η διάθεση για διασκέδαση, κάτι που θα εκμεταλλευτεί στο ακέραιο. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις για την εξέλιξή σου. Το ψυχικό δυναμικό αυτών δεν αποκλείεται να εκτονωθεί σε πρόσωπα που συνομιλείς εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. Προσοχή για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Σήμερα μην χάνεις το κέφι σου και προσπάθησε να επικεντρωθείς στο πάθος και όχι στα απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η ανάγκη να επιβληθείς θα δυναμιτίσει το κλίμα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και νιώθεις μεγαλύτερη ένταση από ποτέ καθώς ανασφάλειες και φοβίες εντείνονται και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Είναι σημαντικό για σένα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές ή επιχειρηματικές συνεργασίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις όποιες συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς. Προσπαθώντας να επιβληθείς το ταίρι σου δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη ζήλια και κτητικότητα να σε κατακλύσουν καθώς θα οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που μπορεί να μη συγχωρήσει το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος εκνευρισμός πιθανά να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να ικανοποιήσεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις καθώς η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις σου. Πιθανές νέες συνεργασίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια έντονη καχυποψία ή χειριστική διάθεση απέναντι στο συνεργάτες ή στο/η σύντροφο που θα οδηγήσει και προστριβές. Προσοχή σε νέες συνεργασίες καθώς πιθανό είναι να προσπαθήσουν να κερδίσουν εις βάρος σου.

Σήμερα οι φόβοι σου εκτοξεύτηκαν στα ύψη και μπορεί να γίνεις πιεστικός προκαλώντας την αντίδραση του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανόν να προκύψει, προσπάθησε να περιορίσεις την εξουσιαστική τάση που σε διακρίνει.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό  και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε πιέζουν καθώς πρέπει να ανταποκριθείς σε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανατροπές στο πρόγραμμά σου λόγω των υποχρεώσεων είναι πιθανές, προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις σε εργασιακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου στην επίλυση ζητημάτων και αυτό να σε οδηγήσει σε κόντρα με συναδέλφους σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την διάθεση να εξουσιάσεις τους άλλους γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσει.

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας εκτοξεύει τη νευρικότητα στη σχέση, δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και το άγχος πιθανόν να μη σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και το κέφι είναι στα ύψη καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Η τέχνη και καλλιτεχνικές δραστηριότητες είναι αυτά που σου ελκύουν την προσοχή, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα θεατρικό έργο ή κινηματογράφο καθώς σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Φλερτάρεις και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  πιθανά να σου δημιουργήσει ένταση λόγω απωθημένων και ανασφαλειών που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγεις τις συγκρούσεις γιατί μπορεί να δημιουργήσουν έντονες πληγές στις σχέσεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανά να προκύψει, η χειριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό  και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου καθώς επιδιώκεις να περάσεις χρόνο μαζί τους και να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά που μόνο οικογένεια μπορεί να δώσει. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και πιθανά να πρέπει να δώσεις λύσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου  μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις φορτικός και να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου για οικογενειακά ζητήματα. Αυτό όμως θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. 

Σήμερα κυκλοθυμία και ανασφάλεια μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και οι φόβοι που έρχονται στην επιφάνεια πιθανά να μην αφήσουν περιθώριο για φλερτ.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του στενού του περίγυρου καθώς είναι έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας μαζί τους. Εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει τη νευρικότητα στα ύψη καθώς πιθανά να προσπαθήσεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις σε συνεργασίες σου κατά το δοκούν και αυτό να οδηγήσει σε ρήξεις. Καλό είναι επίσης να προσέξεις να μην προσπαθήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Σήμερα η ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις σκληρά  λόγια και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον, προσπάθησε όμως να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη επιβολής γιατί θα δυσκολέψει τις όποιες εξελίξεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι να λήξεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως λογαριασμούς οι εκκρεμότητες, που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανά σπατάλες καθώς μπορεί αργότερα να τις μετανιώσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσουν σε διαπληκτισμού που με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Δείξε προσοχή σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις γιατί δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εις βάρος μου.

Σήμερα η κτητικότητα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και σύγκρουση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος, όμως θα φέρει παράλληλα στην επιφάνεια και τους φόβους σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​