Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2019

sgfg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεση να απολαύσεις κάθε στιγμή.  Το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και είναι αυτό που μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια.  Έντονο ενδιαφέρον δείχνεις για καλλιτεχνικές δραστηριότητες που μπορεί να σε εκφράζουν γι’ αυτό και επιδιώκεις είτε να συμμετέχεις είτε να παρακολουθήσεις. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει την ενεργητικότητα και το δυναμισμό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Κινητοποιείσαι για εξόδους και διασκέδαση και απολαμβάνεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου.

Σήμερα γεγονός είναι ότι η ημέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις με το/η σύντροφό σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό σου ταπεραμέντο μπορεί να βάλει φωτιά σε νέες γνωριμίες που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και εντείνεται η διάθεσή σου να βρίσκεσαι ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώθεις τρυφερότητα και ασφάλεια. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν, φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει αλάνθαστα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου και να δώσεις λύσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασίες στον προσωπικό σου χώρο που μπορεί να σε κουράσουν αλλά είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα ευχαριστηθείς με το αποτέλεσμα.

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό βράδυ για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους καθώς ο αισθησιασμός κυριαρχεί.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα  και εντείνεται η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα και να περάσεις όμορφα. Επιδιώκεις να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή και δικά τους θέματα. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες συμφωνίες. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό δημιουργεί την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις και στην προσωπική σου ζωή και πιθανό είναι να αφιερώσεις τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τον έρωτά σας.

Σήμερα το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και η επικοινωνία βοηθά στο να περάσεις υπέροχα  διασκεδάζοντας με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανά έξοδα που μπορεί να πραγματοποιηθούν χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος δημιουργώντας οικονομική στενότητα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιηθείς και να ξεκινήσεις συζητήσεις που μπορεί να αφορούν την αύξηση των οικονομικών σου σου.  Οικογενειακά πρόσωπα δεν αποκλείεται να δείξουν τη στήριξή τους στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που θα βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σήμερα έντονος είναι ο πόθος και η έξαψη που εκδηλώνεται στη σχέση σου, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών μπορεί να φέρει μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες, το πάθος και η σταθερότητα που προκαλούν είναι αυτά που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιθανότητες για συνεργασίες που πρέπει να δραστηριοποιηθείς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε υποκειμενικές τάσεις και διάθεση να παρεξηγείσαι εύκολα γιατί είναι αυτά που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό  εντείνει τη διάθεση να κινηθείς πολυεπίπεδα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με συνεργάτες, το ταίρι ή πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πιθανές είναι οι αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που μπορείς να απολαύσεις.

Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις από το ταίρι σου μπορούν να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εντυπωσιαστούν από το δυναμισμό και το πάθος σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι έρχεσαι αντιμέτωπος με φοβίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και στη μοναχικότητα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί το να κάνεις λάθη είναι πιθανό και αυτό θα οδηγήσει στο να εκτεθείς. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θετικά θέματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς ο δυναμισμός και η επιμονή σου δεν αφήνουν περιθώρια για αρνητικές εξελίξεις. 

Σήμερα η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσεις στιγμές για δύο είναι καθοριστική και απογειώνει την τρυφερότητα και το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα ενισχύσουν τον αισθησιασμό και τον πόθο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το φιλικό σου περιβάλλον. Επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους για να εκφράσεις πιθανές απόψεις ή προτάσεις που μπορεί να έχεις και που μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Σημαντικό είναι να ενταχθείς σε ομαδικές προσπάθειες καθώς θέλεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε συλλόγους με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σε ενεργοποιεί στον απόλυτο βαθμό και είναι βέβαιο ότι θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο σύνολο κι αν βρεθείς αφού ξεχωρίζεις με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου.

Σήμερα οι φιλικές παρέες θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα είναι πεδίο δράσης και διασκέδασης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας κινητοποιήσουν τα κοινά ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται το άγχος να οδηγήσει σε συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το διαχειριστείς για να μην είναι αυτό που θα βάλει εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να εντείνουν το στρες όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς μπορείς να κινηθείς δυναμικά και αποτελεσματικά, κάτι που θα ανακουφίσει την ψυχολογία σου.

Σήμερα παρόλη την κούραση των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι βέβαιο ότι μπορείς να  μεγαλουργήσεις με το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα και έντονες ευαισθησίες.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα  ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες ξεκινούν τα ενδιαφέρον καθώς αναβιβάζουν το πνεύμα και την ψυχή σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σε δραστηριοποιεί έντονα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές τόσο με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος όσο και με φίλους καθώς η διασκέδαση για σένα είναι το παν. Το πάθος κυριαρχεί και το ερωτικό παιχνίδι καθίσταται πρωταγωνιστής της ημέρας.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς ξεφάντωμα και έρωτας εκτοξεύουν τη σχέση στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό, κοινοί στόχοι σας φέρουν πιο κοντά. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα προκαλώντας έντονη νευρικότητα που εκδηλώνεται και μπορεί να επηρεάσει τις κινήσεις σου και τη σχέση με το/η σύντροφο ή το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, καλό είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε άκρως θετικά αποτελέσματα για σένα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται προτάσεις που μπορεί να δίνουν σε σένα την ανέλιξη που επιθυμείς αλλά και μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία που μπορεί να αποδώσει πολλά.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί και στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον αφού θέλεις να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει απίστευτα συναισθήματα και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο πώς να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες ή τη σχέση σου. Είναι απαραίτητο το να εκφράσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου καθώς καταπιέζοντας τα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν λόγω υποχρέωσης. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό εκτοξεύει την αισιοδοξία τη χαρά και την ανάγκη για να κινηθείς να διασκεδάσεις να ερωτοτροπήσεις, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά σε προσωπικό επίπεδο. Νέες συνεργασίες μπορεί να έρθουν που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση. 

Σήμερα έντονα είναι τα συναισθήματα και η ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να περάσεις υπέροχες στιγμές πόθο και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς η γοητεία και η αισιοδοξία σου μαγνητίζουν πρόσωπα γύρω σου. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στην καθημερινότητα ή αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει στη δουλειά και μπορεί να σε αγχώνουν. Σημαντικό είναι να φροντίσεις να ελέγξεις το άγχος σου γιατί μπορεί να γίνεις άκρως επικριτικός και αυτό να δημιουργήσει ένταση κυρίως σε ότι αφορά το συναδελφικό περιβάλλον. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό  σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς στη δουλειά σου και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Ο δυναμισμός  και γρήγορη αντίληψη σου μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις.

Σήμερα φρόντισε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να δημιουργούν ένταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο δεν αποκλείεται να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​