Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019

gfxigxigx ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις παρορμητικός και απότομος στις κινήσεις σου, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τόνο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω ότι σε πιέζει και να δεις την όποια κατάσταση με αισιοδοξία.

Σήμερα μην αφήνεις το άγχος να κυριαρχήσει, μία έξοδο με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η παρ’ όλες τις ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι αδύνατο να μην πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έντονη είναι η μελαγχολία και η διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και θολώνουν το μυαλό σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινό επίπεδο γιατί τα λάθη δεν αποκλείονται αφού δεν σκέφτεσαι καθαρά. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει την απαισιοδοξία και να βυθιστείς περισσότερο στη μελαγχολία λόγω όλων αυτών που σε πληγώνουν. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που σου δίνει αχτίδες αισιοδοξίας για να ξεφύγεις από ότι σε έχει απογοητεύσει. 

Σήμερα  μην επιτρέψεις στη διάθεσή σου να επηρεάσει τη σχέση, εκμεταλλεύσου τις αχτίδες φωτός που η θετικότητα δίνει και απόλαυσε το ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που αρχικά θα σε φοβίσουν, βρες το θάρρος και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι έντονη διάθεση να βρεθείτε μαζί τους καθώς μπορείς να συζητήσεις κοινούς στόχους και κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Είναι σημαντικό να μην έχεις εκρηκτικές αντιδράσεις σε όποιον διαφωνεί μαζί σου για να διατηρήσεις τη σχέση σου χωρίς εντάσεις. Το βράδυ  το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απαισιοδοξία για την εξέλιξη των στόχων των στόχων σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εμπόδια σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Βοηθητικά  θα λειτουργήσει  το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς σε βοηθά να αισιοδοξείς και να έχεις τη διάθεση να ξεπεράσεις ότι έχει προκύψει.

Σήμερα καλό είναι να μην επιβαρύνεις το ταίρι σου με πιθανά άγχη για την εξέλιξη κοινών στόχων, είναι εκεί για να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο, μείνε στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και άσε την απαισιοδοξία στην άκρη.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι απαιτήσεις της καριέρας σου είναι πολλές, κάτι που πιθανά σε αγχώνει και λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και απομάκρυνση με συνεργάτες λόγω διαφωνιών που θα σε απογοητεύσουν. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη που θα σε γεμίσει θετική σκέψη και πιθανά να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να εκμεταλλευτείς.

Σήμερα μπορεί οι ευθύνες της καριέρα σου να είναι πιεστικές και να επηρεάσουν τη σχέση σου,  καλό είναι να μην το επιτρέψεις και να μείνεις στη θετικότητα και στη χαρά που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πιθανές είναι νέες γνωριμίες πού έχουν πολλά να σου δώσουν. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό λειτουργώντας ευεργετικά στη διάθεσή σου καθώς βρίσκεις με αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση. Ζητήματα σπουδών και νομικής φύσεως, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια σε ότι αφορά σπουδές ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και να απογοητευτείς. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων για να ξεπεράσεις ότι σου χαλάει τη διάθεση.

Σήμερα μην επιτρέψετε τίποτα να χαλάσει τη διάθεση σου, ξεφάντωσε με το/η σύντροφό σου και απόλαυσε τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απομακρύνουν την κατήφεια και θα σε γεμίσουν χαρά. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και διάχυτη είναι η ένταση από το πρωί, γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Εκμεταλλεύσου το ένστικτο που έχεις και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω  μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια για εξελίξεις ή εμπόδια που μπορεί να έχουν προκύψει οικονομικά ζητήματα και να απογοητευτείς. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη που θα σου δώσει την ώθηση να πατήσεις στα πόδια σου για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σου δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες.

Σήμερα το έντονο πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να αφήσεις τα απωθημένα στην άκρη.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της ημέρας πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και την προσωπική σου ζωή καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια και απαισιοδοξία σε πιθανές εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που προσωρινά σε απογοητεύουν. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη που θα σου δώσει την θετικότητα και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις ότι μπορεί να έχει προκύψει.

Σήμερα επικεντρώσου στη σχέση σου και μην αφήνεις πιθανές δυσκολίες να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που παρόλο την περίεργη ψυχολογία σου  θα σε βάλουν στο ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθημερινότητα είναι έντονη καθώς πιθανό είναι να υπάρχουν αγγαρείες που φορτώνουν επικίνδυνα το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος σου για να αποφύγεις τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει την επικριτικότητα και την κατήφεια λόγω εμποδίων ή δυσκολιών που βρίσκεις  στο να διεκπεραιώσεις ζητήματα στη δουλειά σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν την αύξηση των οικονομικών σου πόρων. 

Σήμερα η κατήφεια μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και το άγχος να μεταφερθεί στο ταίρι σου, γι’ αυτό άφησε ότι σε προβληματίζει στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της ημέρας πιθανόν να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η διάθεσή σου είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ. Η τέχνη, ο έρωτας και η διασκέδαση είναι αυτά που επικεντρώνεσαι. Ο εγωισμός και η ανάγκη προβολής μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με τους γύρω σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί προσωρινά να σου δημιουργήσει ανασφάλειες πού να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή επηρεάζοντας την. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε βαρύνει βρίσκοντας το κέφι και δημιουργώντας το κατάλληλο ερωτικό παιχνίδι στη σχέση.

Σήμερα παρά τις έντονες ανασφάλειες μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους και  ερωτισμού με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φοβίες, όμως τελικά μπορεί να είναι άκρως αισιόδοξη για την προσωπική σου ζωή.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο καθώς είναι απαραίτητο για σένα να βρεθείς με τους οικείους σου για να νιώσεις την ασφάλεια και τη θαλπωρή που μπορούν να σου δώσουν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και πιθανά να δημιουργήσει ζητήματα, γι’ αυτό καλό είναι να την περιορίσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο  στο ζώδιό σου πιθανά να σε οδηγήσει στο να ψυχρανθείς με πρόσωπο του  οικείου περιβάλλοντος  που θα σε οδηγήσει στη θλίψη. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη καθώς θα βρεις το ψυχικό απόθεμα να ξεπεράσεις ότι μπορεί να προκύψει και να ισορροπήσεις τελικά σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Σήμερα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορείς να βιώσει έντονες στιγμές ρομαντισμού και πόθου με το/η σύντροφό σου μακριά από ότι σε απογοητεύει.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μην επιτρέψεις την κατήφεια να επηρεάσει τις εξελίξεις σε πιθανή γνωριμία μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και περνώντας χαλαρές στιγμές. Το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν κυρίαρχα ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει και πάλι στο προσκήνιο δυσκολίες από το παρελθόν ή έντονους φόβους δικούς σου επηρεάζοντας  τις σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη  που θα σε βοηθήσει να δεις μέσα από τις δυσκολίες τους στόχους σου ανεβάζοντας το ηθικό σου.

Σήμερα  μην γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου επηρεάζοντας τη σχέση σας, μείνε την θετική πλευρά των πραγμάτων και στην αισιοδοξία.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει που έχει να σου δώσει πολλά αν δείξεις πίστη.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και λογαριασμούς που μπορεί να θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί η τάση για περιττά έξοδα είναι έντονη και είναι αυτή που θα εκτροχιάσει τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και πιθανά να δημιουργήσει κλίμα για περιορισμό των εξόδων που θα σε απογοητεύσει. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη  καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου για την αύξηση των οικονομικών σου που θα σε ανεβάσουν τη διάθεση.

Σήμερα μην επιτρέψεις την κτητικότητα να κυριαρχήσει, απόλαυσε το πάθος και την έξαψη που μπορεί να ζήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ανάγκη να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου δημιουργεί ανασφάλειες που δεν επιτρέπουν να αφεθείς στο συναίσθημα. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​