Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019

dsgfgsgd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι έντονο το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις που πιθανά έχουν προκύψει. Σημαντικό είναι ότι προσπαθείς να βρίσκεσαι κοντά σε οικεία πρόσωπα καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά. Η κυκλοθυμία σου θα πρέπει να περιοριστεί καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένταση και διαμάχες με τους γύρω σου. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει φόβους και απωθημένα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειας καθώς πιθανόν να νιώσεις ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν. 

Σήμερα χειριστικά παιχνίδια μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να τα αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη κυκλοθυμία και οι ανασφάλειες που έχουν έρθει στην επιφάνεια δύσκολα θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, η διάθεση να επικοινωνήσεις και να με κοινωνικοποιηθείς είναι έντονη. Επιδιώκεις να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα που πιθανά σε ευχαριστούν.  Είναι καθοριστικό να περιορίσεις πιθανή νευρικότητα ή βαρεμάρα καθώς δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε προστριβές. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει παιχνίδια χειρισμού και μυαλού που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα, καλό είναι να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί  να σε ωθούν στο να επιβάλεις τις απόψεις σου στην παρέα που θα βρεθείς.

Σήμερα πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει σκληρός με το ταίρι σου σε συζητήσεις μπορεί να προκύψουν και αυτό να κοστίσει στη σχέση του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εμποδίσουν την όποια εξέλιξη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ανάγκη να νιώθεις ασφάλεια μέσα από τα υλικά αγαθά είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στο καταστρώσεις σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει παιχνίδια επιβολής ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχεις οικονομικές συναλλαγές, κάτι που θα οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Προσπάθησε να είσαι βέβαιος για οικονομικές κινήσεις που θέλεις να  πραγματοποιήσεις γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς εκτεθειμένος.

Σήμερα η κτητικότητα εντείνεται και δεν αποκλείεται να αντιδράσει το ταίρι σου έντονα και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η έλλειμμα αυτοεκτίμησης και ενοχές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και δύσκολα θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθεί στον έρωτα. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις απαιτήσεις από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και είναι βέβαιο ότι θα τις εκφράσεις επιθυμώντας να σε ικανοποιήσουν. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί όμως να οδηγήσει σε έντονα χειριστικά παιχνίδια που θα εκδηλώσεις εσύ, το ταίρι ή οι συνεργάτες σου που θα δημιουργήσουν έκρυθμη ατμόσφαιρα.  Κράτησε χαμηλούς τόνους, έδειξε ωριμότητα και δεν θα χάσεις.

Σήμερα ένταση ή σκηνές ζηλοτυπίας δεν αποκλείονται στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι αντιπαραθέσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως η έντονη εξουσιαστική διάθεση και από τις δύο πλευρές μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνος καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος λόγω τραυμάτων και αναμνήσεων που έρχονται και πάλι στο φως και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι για να ισορροπήσεις πρέπει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, διαφορετικά θα χαθείς πιθανά στη μελαγχολία. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν σε βοηθάει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου καθώς  είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα και ανταγωνιστικές διαθέσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σου στοιχίσουν σημαντικά. Άκουσε τη διαίσθησή σου και μέσα από την τέχνη θα βρεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων.

Σήμερα ο ρομαντισμός είναι έντονος, όμως πιθανές εμμονές μπορεί να πυροδοτήσουν έντονους καυγάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν πιθανά να επιστρέψουν, η έντονη εξουσιαστική διάθεση που μπορεί να δείξεις θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε παρέα, να συζητάς και να εκφράζεις επαναστατικές ιδέες και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν κι άλλους. Η ανάγκη να ενταχθείς σε ομάδα  θα σε οδηγήσει στο να βάλεις το πρόγραμμά σου συλλόγους και οργανώσεις που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξει μία από τις δύο πλευρές να επιβληθεί στην άλλη για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε ή για απόψεις τις οποίες δεν  συμφωνείτε.  Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση.

Σήμερα διαφωνίες σε κοινά σχέδια μπορεί να οδηγήσουν στο να  εκδηλωθούν στη σχέση χειριστικές τάσεις εκτοξεύοντας τη νευρικότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, παιχνίδια μυαλού όμως δεν αποκλείονται και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις μένεις υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται το περιβάλλον σου να σε εμπιστεύεται για τις ικανότητές σου. Είναι καθοριστικό να πιστέψεις σε αυτό που μπορείς να προσφέρεις καθώς πιθανά να σε βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη σε επίπεδο καριέρας. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ανταγωνιστικές συμπεριφορές και πιθανές τάσεις ελέγχου από ανώτερους ή πρόσωπα που είναι σημαντικά στην επαγγελματική σου ζωή, πού θα σε εκνευρίσουν έντονα και μπορεί να συγκρουστείς σφόδρα μαζί τους. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. 

Σήμερα προσπάθησε να μην εκτονώσεις  την ένταση της καριέρας στο ταίρι σου γιατί θα ανοίξεις νέο  κύκλο προβλημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από επαγγελματικές παρέες επιβλητικές διαθέσεις  θα δημιουργήσουν μόνο εμπόδια αυτό να το θυμάσαι.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις, σε σχέση με την επικοινωνία και τη διαφήμιση που σε ενδιαφέρει, σε ότι αφορά επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να σου δίνουν νέες προοπτικές. Οι παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θεωρούνται πολύ πιθανές. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να εγείρει ζητήματα συγκρούσεων με πρόσωπα που συνομιλίες για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Φανατισμός ή επιβλητική διάθεση θα δυναμιτίσουν το καλό κλίμα σε πιθανή παρέα που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου στο ταίρι σου γιατί στο τέλος το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, η ανάγκη να καθορίσεις τα πράγματα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. 

Τοξότης 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικές συναλλαγές και εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρει να δρομολογήσεις. Η νευρικότητα είναι στα ύψη, γι’ αυτό προσπάθησε να μην εκδηλωθεί στο ταίρι σου. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει άμεσα οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται τελικά να είναι εις βάρος του. Η καχυποψία και η ζήλια απογειώνονται και δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στη σχέση.

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου απωθημένα και ανασφάλειες γιατί θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου και μπορεί να υπάρξει σφοδρή αντίδραση από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση που νιώθεις σε οδηγεί σε εσωστρέφεια και δύσκολα θα αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα. Θέλεις να ζήσεις πιθανά ζητήματα που απασχόλησαν καθώς επιδιώκεις να εξισορροπήσεις τα πράγματα αποφεύγοντας πιθανές εντάσεις. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν σε βοηθάει σήμερα να το πετύχεις καθώς πιθανό είναι να εκδηλωθεί έντονη διάθεση εξουσίας και χειρισμού, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά των άλλων, προκαλώντας μετωπική αντιπαράθεση με δυσάρεστες συνέπειες. Το να δυναμιτίσεις τις σχέσεις σου να σου προσφέρει παρά μόνο προβλήματα αυτό πρέπει να θυμάσαι.

Σήμερα παιχνίδια εξουσίας στην προσωπική σου ζωή μπορεί να βάλουν βόμβα τα θεμέλια της σχέσης, πρόσεξε ιδιαίτερα τις κινήσεις του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, όμως η καχυποψία από την πλευρά σου μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα καθημερινότητας και δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς το άγχος και τη γκρίνια που μπορεί να εκδηλώσεις ιδιαίτερα στο συναδελφικό περιβάλλον καθώς θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν σε βοηθάει να συγκρατηθείς και εντείνει παράλληλα πιθανές ανασφάλειες που έχεις, κάτι που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ολομέτωπη σύγκρουση με συναδέλφους που πιθανά θεωρείς ότι σε υπονομεύουν δημιουργώντας παρασκήνιο εις βάρος σου.

Σήμερα δύσκολη μέρα για τη σχέση σου γιατί η ένταση της δουλειάς δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες.  Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και πιθανή απογοήτευση που μπορεί να υπάρξει δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στην προσωπική σου ζωή καθώς για εσένα είναι σημαντικό να επιβεβαιωθείς μέσα από το σύντροφο ή τις ερωτικές σου κατακτήσεις. Η διασκέδαση παίζει καταλυτικό ρόλο και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να βρεθείς σε παρέες που μπορείς να ξεφαντώσεις και να πρωταγωνιστήσεις. Η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω όμως εγείρει έντονες ανασφάλειες και φόβους που θα επηρεάσουν τον έρωτα. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις και να χειριστείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οδηγώντας σε συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως οι προσωπικές ανασφάλειες μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην όποια εξέλιξη.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​