Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 28 Μαΐου 2019

serntys ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός

Η Σελήνη παραμένει ακόμα στους Ιχθύς και έντονη είναι η μοναχικότητα που βιώνεις, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως και σου δημιουργούν μελαγχολία. Είναι επιτακτική ανάγκη να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μέσω της τέχνης ή του εσωτερισμού για να μπορέσεις να εξισορροπήσεις τη διάθεσή σου, διαφορετικά η εσωστρέφεια δεν θα μπορέσει να ξεπεραστεί εύκολα. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα, γίνεσαι περισσότερο ενεργητικός και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες γι’ αυτό και τις εκφράζεις με μεγάλη ευκολία στους γύρω σου.  

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να βιώσεις σήμερα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και πολυκοσμία. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα εντείνουν το συναισθηματισμό. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τους φίλους ή ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις, καθώς είναι έντονη διάθεση σου να συμμετέχεις στα κοινά δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι σημαντικό, γι’ αυτό και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή να εκφράσεις ιδέες, να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου κάτι που απογειώνει τη διάθεσή σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Κριό κάνοντας την εσωστρέφεια εντονότερη από ποτέ, καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως με ορμή χωρίς να μπορείς να τα διαχειριστείς με ευκολία.

Σήμερα απόλαυσε όμορφες στιγμές επικοινωνίας με το ταίρι σου και το φιλικό σας περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει τη διάθεση και των δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα κάνει αίσθηση λόγω των κοινών ενδιαφερόντων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες είναι πολλές, καθώς ευθύνες και υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο στρες. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι έχεις τις ικανότητες να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα σε χαρακτηρίζουν. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περιβάλλον, καθώς επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή και να υπάρχουν συζητήσεις για πιθανές ιδέες στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Σήμερα μην αφήσεις τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, βρες χρόνο για το ταίρι σου και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει μέσω του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα πρωταγωνιστήσει και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και η αισιοδοξία παραμένει στα ύψη, κάτι που είναι εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επιδιώκεις να δεις πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που έχεις καιρό να συναντηθείς και πιθανά να κάνεις βήματα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν ανοίγοντας έτσι τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Πίστεψε στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σήμερα η αισιοδοξία και η διάθεση για διασκέδαση μπορεί να εκτοξεύσουν τον ερωτισμό στη σχέση και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς η θετική σου στάση αποτελεί μαγνήτη.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και γεγονός είναι ότι η νευρικότητα υπάρχει και πάλι από το πρωί, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση της γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά ή το/η σύντροφό σου. Έχεις τις ευκαιρίες να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Κριό, η νευρικότητα μένει στο παρελθόν και η διάθεση απογειώνεται, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ.

Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου, άφησε στην άκρη την καχυποψία για να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό, παράλληλα όμως θα εκτοξεύσει και τις ανασφάλειες.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν και προβληματίζουν με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, αφού το κυριότερο που θέλεις είναι να κρατήσεις ισορροπίες λόγω του έντονου φόβου της μοναξιάς. Πιθανές είναι οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, καθώς άμεσα μπορείς να αντιληφθείς ποια μπορεί να είναι η αποδοτικότερη για εσένα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και αυξάνεται η νευρικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ενοχές και απωθημένα του παρελθόντος που σου χαλάνε τη διάθεση.

Σήμερα άκρως συντροφικές στιγμές μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, πρόσεξε όμως μην υποχωρείς στις δικές σου ανάγκες.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς η γοητεία και ο τρόπος που φλερτάρεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και έρχεσαι αντιμέτωπος με τη δύσκολη καθημερινότητα, καθώς εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες μπορεί να προστίθενται στο πρόγραμμά σου και αυτό να σου δημιουργεί έντονο στρες, γκρίνια και διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσθέσεις άσκηση ή άθλημα τον προγραμματισμό σου για να μπορέσεις να εκτονώσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες ή το ταίρι σου είναι έντονη, καθώς επιδιώκεις τη συντροφικότητα και την επικοινωνία.

  

Σήμερα η εργασιακή καθημερινότητα είναι δύσκολη, γι’ αυτό προσπάθησε να μην εκτονωθείς στο ταίρι σου κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος, πρόσεξε όμως γιατί κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και αποζητάς να βρεθείς με το ταίρι και την παρέα σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ημέρας και δρομολογώντας διασκέδαση και ξεφάντωμα, καθώς η χαρά, η παιδικότητα και διάθεση για παιχνίδι είναι στα ύψη. Σημαντικές ευκαιρίες για προώθηση πιθανών δημιουργικών δράσεων μπορεί να υπάρξουν σήμερα, μην χάσεις την όποια δυνατότητα σου δοθεί. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό και το άγχος ανεβαίνει λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και των αγγαρειών που μπορεί να έχουν προκύψει στη δουλειά.

Σήμερα υπέροχα μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς η γοητεία και η λάμψη που εκπέμπεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Τοξότης

  

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, την οικογένεια, τις σταθερές σου είναι πασιφανής. Θέλεις να συναναστραφείς περισσότερο από ποτέ με το οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί είναι αυτό που θα σου χαρίσει τη θαλπωρή και την ασφάλεια που αναζητάς. Πρόσεξε μόνο γιατί η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να υπάρξουν εντάσεις χωρίς πραγματικούς λόγους. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό, το κέφι σου ανεβαίνει κατακόρυφα και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με το ταίρι σου απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους.

Σήμερα διαμόρφωσε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και υποδέξου το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος που θα δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και η διάθεση να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς είναι εντονότερη από ποτέ. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό και δεν θα χάσεις χρόνο για να έρθεις σε επαφή με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους για συζητήσεις και χαλαρή παρέα περνώντας όμορφα. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο εμπορίου ή δημόσιων σχέσεων που καλό είναι να εκμεταλλευτείς. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνά στον Κριό και το πιθανότερο είναι να επιβιώσεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας, καθώς έχεις έντονη την ανάγκη για να νιώσεις ασφάλεια δίπλα τους.

Σήμερα η κοινωνικότητα και η έντονη διάθεση για επικοινωνία μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ, τη θετική σου διάθεση και την ευφυΐα σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και προσπαθείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν άγχος. Θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία, γι’ αυτό και το καλύτερο σου είναι να βρεθείς με λίγους και καλούς και να απολαύσεις το καλό φαγητό. Προσοχή γιατί  τα περιττά έξοδα είναι πιθανά. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Κριό, η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα εκτοξεύεται και πιθανό είναι να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα κοντινά σε σένα απολαμβάνοντας τη συζήτηση μαζί τους.

Σήμερα σημαντικό είναι να βιώσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στην κτητικότητα να κατακλύσει τη διάθεσή σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια και σου δημιουργεί έντονη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου, καθώς θέλεις να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιδιώκεις να ικανοποιηθούν τόσο από το ταίρι όσο και από τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό δείξε διαλλακτικότητα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Κριό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και πιθανά να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Σήμερα πρωταγωνιστείς μπορεί να είσαι σήμερα στη σχέση σου, καθώς εκφράζοντας τα συναισθήματά σου να είσαι βέβαιος ότι ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να το αντιληφθεί αυτό που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την ενεργητικότητα και τη λάμψη σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​