Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019

fgdhdf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Κριός 

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει οι πληγές και τραύματα. Σημαντικό είναι να μην αφήσεις τίποτα αυτή την ημέρα να χαλάσει τη διάθεση σου και να χαρείς το ρεβεγιόν της βραδιάς στο έπακρο. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βοηθάει να ισορροπήσεις και να βρεις τη λογική σου κάτι που θα λειτουργήσει λυτρωτικά και ανακουφίστηκα την ψυχολογία σου. Ωριμότητα και ευαισθησία εναρμονίζονται και σε καθιστούν κεντρικό πρόσωπο σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή χαίρεσαι να βρίσκεσαι με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανό να υπάρξουν, λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και μπορείς να συμπεριφερθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ταύρος

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές απόψεις ή σκέψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να περάσεις ευχάριστα αυτή τη βραδιά με πρόσωπα που σε γεμίζουν κέφι και καλή διάθεση. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό αφού η αισιοδοξία και το θετικό σου πνεύμα κυριαρχεί στο χώρο που βρίσκεσαι.

Σήμερα μοναδικές στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

Δίδυμοι

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν και την τελευταία μέρα της χρονιάς ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να χαλάσει το κέφι σου και μπορείς να αφήσεις στην άκρη για σήμερα ότι μπορεί να λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να περιμένουν τουλάχιστον αυτές τις γιορτινές μέρες. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να μαγνητίσεις στο περιβάλλον που θα βρεθείς και να εντυπωσιάσεις με την ωριμότητα και την ουσιαστική μάτια των πραγμάτων που εκφράζεις.

Σήμερα απόλαυσε την παρέα του/ης συντρόφου σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρξουν και μπορείς να υποδεχθεί στη νέα χρονιά με άκρως ερωτικές διαθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσει σε απίστευτα συναισθήματα.

Καρκίνος

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και το κέφι σου είναι αμείωτο καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή στην ύπαιθρο ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υποδεχθείς τον νέο χρόνο μοναδικά με θετική σκέψη και διάθεση. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βοηθά να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όποια παρέα και αν βρεθείς δείχνοντας ότι ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και πιστεύεις στον εαυτό σου πολύ.

Σήμερα το να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου είναι αυτό που θα οδηγήσει στο να έχεις και μία καταπληκτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής. 

Λέων

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και πιθανό είναι να νιώθεις ένταση και εκνευρισμό από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες  που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου έρχονται για να σου θυμίσουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις ζητήματα κατάματα. Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή φρόντισε όμως να μην εγκλωβιστεί στις εμμονές και στην ανάγκη να ενθουσιάσεις το ταίρι σου γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει να διατηρηθεί η καλή διάθεση. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο και να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις πριν το ρεβεγιόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα η λογική συγκρατεί τις ανασφάλειες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υποδεχθείς άκρως ερωτικά το νέο χρόνο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο.

Παρθένος

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι να ευχαριστήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις η σημερινή βραδιά και το ρεβεγιόν που επίκειται. Η ανάγκη να ευχαριστήσεις τους άλλους μπορεί να σε οδηγήσει να μην ευχαριστείς τον εαυτό σου για αυτό καλά θα κάνεις να σκέφτεσαι και το τι ικανοποιεί εσένα. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης στις παρέες που θα βρεθείς και να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου.

Σήμερα η εξαιρετική διάθεση και η διασκέδαση θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι βέβαιο ότι θα έλξη πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Ζυγός

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και την τελευταία μέρα της χρονιάς πιθανό είναι να χρειάζεται να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή της δουλειάς σου που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει καθώς μπορεί να γίνει έντονα επικριτικός στο περιβάλλον που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αυτό να ενοχλήσει σφόδρα. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις, να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να τακτοποιήσεις ότι χρειάζεται τελευταία στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα δεν είναι η στιγμή να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες που μπορεί να δονήσουν αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να βρεθεί είσαι παρέες από τη δουλειά σου που μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Σκορπιός

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και εκτοξεύεται το κέφι η ανάγκη για διασκέδαση και για να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο απόψε στο ρεβεγιόν που επίκειται.  Το ερωτικό στοιχείο και η αυτοπεποίθησή κυριαρχούν και αυτό σε καθιστά το επίκεντρο της προσοχής όλων κάτι που απολαμβάνεις.  Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι υπερβολικός γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αρνητικές διαθέσεις και αποτελέσματα που δεν υπάρχει λόγος να βιώσεις τελευταία μέρα του χρόνου. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε άκρως επικοινωνιακές στιγμές και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις μία μοναδική βραδιά με την παρέα και το ταίρι σου υποδεχόμενος τη νέα χρονιά με θετική διάθεση.

Σήμερα το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και δίνει νέα αστέρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και αυτό σε καθιστά μαγνήτη για νέες γνωριμίες

Τοξότης

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να ετοιμάσεις και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο ώστε να καλοδεχθείς στην οικογένεια σε μία άκρως ευχάριστη και ζεστή βραδιά όπου θα υποδεχθείτε όλοι μαζί τον καινούργιο χρόνο. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να φέρει κυκλοθυμικές τάσεις που θα οδηγήσουν σε νευρικότητα καλό είναι να το αποφύγεις. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να διασκεδάσουν όλοι και να περάσετε υπέροχες στιγμές χαράς και αγάπης που θα σας φέρουν πιο κοντά ιδιαίτερα με τα οικεία πρόσωπα.

Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε απογειώσουν στο αποψινό ρεβεγιόν. 

  

Αιγόκερως

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το κοντινό σου περιβάλλον για αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί του και να περάσεις τις στιγμές υποδεχόμενοι όλοι μαζί το νέο χρόνο. Πιθανό είναι επίσης να αποφασίσεις να εκδράμεις σε ένα κοντινό προορισμό κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου είναι βέβαιο ότι σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και να βρεθείς καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα, η γοητεία σου και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και μαγνητίζουν τα πλήθη.

Σήμερα απόλαυσε τη διασκέδαση και την έντονα επικοινωνιακή διάθεση με το ταίρι σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και πιθανό είναι την τελευταία μέρα του χρόνου να δρομολογήσεις την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ή λογαριασμών που θεωρείς ότι χρειάζεται για να αποβάλεις το άγχος και την ανασφάλεια που νιώθεις. Καλά θα κάνεις βέβαια παράλληλα να μην μπεις σε διαδικασία περιττών εξόδων  γιατί θα είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού και αργότερα θα συνειδητοποιήσεις ότι οι σπατάλες ήταν περιττές. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βοηθά να εναρμονίσει στον έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο και να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς φίλους απολαμβάνοντας τη βραδιά και τη νέα χρονιά που έρχεται.

Σήμερα γεγονός είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αφήσω στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και μπορείς να εντυπωσιάσεις νέες γνωριμίες με τη συμπεριφορά σου. 

Ιχθύες

Καλή Πρωτοχρονιά!! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις να είσαι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς που έρχεται καθώς θέλεις να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και να ασχοληθούν με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου με τις ανάγκες σου. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις άκρως υποκειμενικός και να παρεξηγήσεις με ευκολία ότι μπορεί να σου πουν δημιουργώντας ένταση στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Το εξάγωνό της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ισορροπήσεις και να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα ή με τους συνεργάτες σου φροντίζοντας το ρεβεγιόν να είναι γεμάτο κέφι και καλή διάθεση.

Σήμερα ξέρεις τι θέλεις από το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με την ωριμότητα της σκέψης και την θετική σου διάθεση και αυτό φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​