Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020

igfdidf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ενδιαφέρον σου κινείται σε ότι αφορά την επικοινωνία και την κυρίαρχη ανάγκη σου να εκφράσεις ότι σε απασχολεί σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Σημαντικό ρόλο θα παίξει για σένα σε επαγγελματικό επίπεδο το εμπόριο καθώς φαίνεται να προκύπτουν συμφωνίες που μπορεί να είναι άκρως επικερδείς για εσένα. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχεις στόχους και σχέδια που έχεις.

Σήμερα η επικοινωνία κυριαρχεί στη σχέση σου και είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις με το ταίρι σου για μία καλύτερη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η αρμονία στη σκέψη θα είναι μοναδική. 

Ταύρος 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα το να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσω των υλικών αγαθών. Το πάθος κυριαρχεί στον έρωτα, προσοχή στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από οικονομικής απόψεως σε επαγγελματικό επίπεδο αφού νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να μη χαθείς για την προσπάθεια και την εργατικότητα σου.

Σήμερα πιστεύεις στον εαυτό σου και στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές φοβίες που μπορεί να ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κάνουν να νιώσεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα ώστε να καταφέρεις να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή, καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να νιώσεις καλύτερα από ποτέ και να  περάσεις υπέροχες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου διασκεδάζοντας. Η αισιοδοξία και η θετική μάτια των πραγμάτων σε βοηθούν να αφήσεις πίσω ένταση και παρεξηγήσεις.

Σήμερα γεμίζεις με χαρά το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί απογειωτικά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος αφού το κέφι και η αισιοδοξία σου κατακλύζουν το χώρο που βρίσκεσαι. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι το να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σου έχουν κοστίσει σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν σε αφήνουν να ανακάμψεις. Κλείσε θέματα που εκκρεμούν και τακτοποίησε δουλειές της καθημερινότητας, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω τις οποίες ανασφάλειες πιθανά σε ταλαιπωρούν.

Σήμερα οι έντονα αισθησιακές στιγμές κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνουν τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος προβλέπονται που θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα με την επανεμφάνισή τους. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που κυρίως σε απασχολεί σήμερα είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου καθώς έχεις όρεξη να συζητήσεις για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος που σας απασχολούν  ή για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σας ωθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για τα όνειρά σου και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες, άκρως σημαντικές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα το να μπορείς να συνεργαστείς με το ταίρι σου για να επιτύχετε κοινά σχέδια θα είναι ιδανικό για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα δείχνουν ιδανικές για να γίνουν το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην προσωπική σου ζωή. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως Στο να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος και να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρεις την αρμονία και τις λύσεις που χρειάζονται σε καθημερινό επίπεδο ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγήσει στην προσωπική σου αναγνώριση από τον επαγγελματικό περίγυρο.

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν πρέπει να σε απασχολήσουν από το ταίρι σου, η αυτοπεποίθησή σου θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικό είναι για σένα να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως το ενδιαφέρον στρέφεται στη δουλειά και αυτό μπορεί να μην αφήσει περιθώρια για τίποτε άλλο. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις μπροστά σου νέους ορίζοντες σε πνευματικό επίπεδο. Ιδανικά θα είναι να υπάρξουν προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου για χαλαρή συζήτηση και διασκέδαση. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να πρωταγωνιστήσει σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθησή να ξεχειλίζει και η αισιοδοξία σου  θα είναι το σημείο αναφοράς για να περάσεις όμορφες στιγμές και φαίνονται.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στην καλύτερή της φάση καθώς αποτελείται έμπνευση ο ένας για τον άλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα άκρως αισθησιακά έρχονται στη ζωή σου για να ανοίξουν νέους δρόμους άκρως χαρούμενους και αισιόδοξους μπροστά σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς, δημόσιο. Το επιχειρηματικό σου ένστικτο δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια και να επιδιώξεις να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις βήματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα οικονομικά σου αλλά και να δείξεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου πόσα μπορείς να του προσφέρεις εκφράζοντας με μοναδικό τρόπο τα συναισθήματά σου.

Σήμερα αφιέρωσε τη μέρα στο να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι η απόλυτη συγχώνευση θα σας εκτοξεύσει στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο πού θα παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θα δημιουργήσει τις συνθήκες για βασικές αλλαγές.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι καταλυτικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και θετική διάθεση στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις πραγματικές σου ανάγκες γιατί αργά ή γρήγορα θα αντιδράσεις και θα δημιουργήσεις προβλήματα. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και να εκφράσεις στο ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου αυτά που πραγματικά νιώθεις θέλοντας έτσι μέσα από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου να είσαι καλυμμένος.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας, αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε συναισθήματα και να λύσετε θέματα που πιθανά σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δώσει φτερά στη διάθεσή σου και θα παίξει κομβικό ρόλο στον έρωτα.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις σε καθημερινό επίπεδο ή στη δουλειά σου καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Εκτόνωσε την ένταση μέσω της άσκησης για να καταφέρεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ελέγξεις τα νεύρα σου. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος πού θα καταλήξουν σε μία γενναία αύξηση ή μπόνους ευνοώντας τα οικονομικά σου.

Σήμερα άλλαξε τη ροή της καθημερινότητας και της ρουτίνας βάζοντας το πάθος πάνω από όλα που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο έρχονται νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στον έρωτα και σε αυτά που μπορεί να σου προσφέρει η προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το καθετί μαζί του. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει την ευκαιρία να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και να εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό, το κέφι και τη θετική σου ενέργεια. Η προσωπική σου ζωή εκτοξεύεται αφού τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Σήμερα ο ερωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί καθώς η λάμψη σου μαγνητίζει τα βλέμματα και κινεί το έντονο ενδιαφέρον πολλών.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς είναι κυρίαρχη η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις τη ζεστασιά που μπορούν να σου δώσουν. Προσοχή σε έντονα κυκλοθυμικές τάσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα και θα προκαλέσουν νευρικότητα. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίζουν και να βρεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να τα αφήσεις πίσω σου προχωρώντας δυναμικά στη ζωή σου αγκαλιά με οικεία πρόσωπα.

Σήμερα έντονος είναι ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα και αυτά τα χαρακτηριστικά θα δώσουν ώθηση για μοναδικές στιγμές στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα έχουν την αίσθηση του γνώριμου και του ονειρικού.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​