Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019

xfcjhcgh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2019, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο πώς να προωθήσεις ζητήματα συνεργασιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η προσωπική σου ζωή είναι σημαντική καθώς δεν θέλεις να διαταράξεις τις ισορροπίες και να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά στο να διατηρήσεις την ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια, διαφωνίες ή δυσκολίες που θα επηρεάσουν τόσο τις συνεργασίες σου όσο για τη σχέση σου προκαλώντας πιθανά αποστασιοποίηση και ψυχρότητα από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Σήμερα οι διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να είναι σημαντικές και αυτό να σε οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία, όμως κατήφεια και ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να θέτεις. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιθανά έχουν αυξηθεί σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Η νευρικότητα είναι αυξημένη, καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να την περιορίσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις ιδιαίτερα σε συναδελφικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απαισιοδοξία λόγω πιθανών εμποδίων ή δυσκολιών που μπορεί να βρεις μπροστά σου ή προσώπων που θεωρείς ότι προσπαθούν να σε περιορίσουν. Δούλεψε με σοβαρότητα και πίστη στον εαυτό σου για να ξεπεράσεις ότι προκύψει.

Σήμερα η δύσκολη μέρα στη δουλειά μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να γίνει σκληρός με το ταίρι σου ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και απογοήτευση πιθανόν να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το κέφι βρίσκεται στα ύψη, καθώς είναι έντονη η χαρά και η διάθεση για διασκέδαση που έχεις. Εκφράζεις έντονα τα συναισθήματα σου όπου κι αν βρεθείς και πρωταγωνιστείς καθώς λάμπεις και γοητεύεις στο πέρασμά σου. Οι έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες εκδηλώνονται αβίαστα και δεν χάνεις εκδήλωση, θέατρο ή κινηματογράφο που σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει ανασφάλειες, καχυποψία και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που εκτονώνεται στην προσωπική σου ζωή και πιθανόν να δημιουργήσει ψυχρότητα με το/η σύντροφό σου.

Σήμερα  μην επιτρέψεις στους προσωπικούς σου φόβους να κυριαρχήσουν, προσπάθησε να μην γίνεις αυστηρός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει, πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια δεν θα σου επιτρέψει να την απολαύσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πιθανό είναι να υπάρξουν οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και επιδιώκεις την επίλυσή τους. Η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι έντονη καθώς θέλεις να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα και αγάπη. Αναμνήσεις του παρελθόντος σε οδηγούν πιθανά σε εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που καλό είναι να μετριάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη αναστάτωση και κατήφεια που πιθανά να εκδηλωθεί άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον λόγω του ότι αισθάνεσαι ότι δεν γίνεσαι αποδεκτός γι’ αυτό που είσαι η δεν αντιλαμβάνονται τι νιώθεις. 

Σήμερα το να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου είναι πιθανό, καθώς νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η   η εσωστρέφεια και πιθανή απογοήτευση δεν αφήνουν περιθώρια για να δραστηριοποιηθείς έντονα στον έρωτα. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και έντονη είναι η διάθεση για να επικοινωνήσεις ιδιαίτερα με το κοντινό σου περιβάλλον όπου πιθανόν να επιδιώξεις να περάσει στιγμές συζητώντας χαλαρά. Προτάσεις για συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία δεν αποκλείονται. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανές καταστάσεις από το παρελθόν και να γίνεις απολυτός και αδιάλλακτος με πρόσωπα που είναι κοντά σου, κάτι που θα οδηγήσει στο να υπάρξει ψυχρότητα και να πάρεις αποστάσεις. Προσοχή σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν πιθανά να σε απογοητεύσουν.

Σήμερα καλό είναι να μην γίνεις σκληρός με το ταίρι σου γιατί αυτό θα προκαλέσει αποστασιοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο, θλίψη και κακή διάθεση θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη της. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και κυρίως ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις, καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Οι φόβοι σου σε οδηγούν στο να γίνεις κτητικός και απόλυτος με το ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει εμπόδια στην επίλυση οικονομικών θεμάτων και αυτό να εντείνει τις φοβίες σου. Προσοχή γιατί πιθανές είναι διαφωνίες με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και αποστασιοποίηση.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ότι σε απογοητεύει και σου δημιουργεί ανασφάλεια να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή απογοήτευση και απαισιοδοξία δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για σένα να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες καθώς δραστηριοποιείσαι άμεσα σε ότι θεωρείς ότι μπορεί να αποδώσει θετικά για σένα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ανασφάλεια, νευρικότητα και σκληρότητα που μπορεί άμεσα να εκδηλωθεί τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή προκαλώντας εντάσεις που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σήμερα πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος με το ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει η κακή σου διάθεση και απαισιοδοξία δεν βοηθούν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ο συναισθηματισμός εντείνεται, καθώς θολώνει η σκέψη και πιθανά να επικεντρώνεσαι σε ζητήματα που δεν έχουν κλείσει και σε πληγώνουν ακόμα. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης πιθανά να σε οδηγήσει σε λάθη στην καθημερινότητα που θα σε εκθέσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει με την κατήφεια και την απαισιοδοξία και δεν αποκλείεται να νιώθεις έντονη απογοήτευση λόγω καταστάσεων της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλήσουν. Η ενασχόληση με την τέχνη μπορεί να ισορροπήσει την κακή διάθεση.

Σήμερα η μοναχικότητα και η απαισιοδοξία πιθανά να σε απομακρύνουν και από το ταίρι σου, κάτι που θα ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και να σου θυμίσουν καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους να συζητήσεις και να περάσεις όμορφα μαζί του. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο όπως και ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να συμμετάσχεις, καθώς απολαμβάνεις το να εργάζεσαι από κοινού με άλλους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να εντείνει ανασφάλειες, νευρικότητα και την αίσθηση ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν οι φίλοι σου πιστεύω και απόψεις, με πιθανό αποτέλεσμα το να πάρεις τις αποστάσεις σου. Εμπόδια, πιθανά να υπάρξουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

Σήμερα διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο, η αδιαλλαξία και η σκληρότητα που μπορεί να δείξεις θα επηρεάσουν αρνητικά. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει όμως σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες και μεθοδικό και υπεύθυνο τρόπο να ανταπεξέλθεις στις όποιες απαιτήσεις υπάρχουν από εσένα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου πιθανά να σε φορτώσει ευθύνες που δεν σου αναλογούν και να νιώσεις ότι τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος δεν σε καταλαβαίνουν, με αποτέλεσμα την ένταση και  πιθανές αποστάσεις.

Σήμερα η ένταση στη δουλειά είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, όμως οι ευθύνες και το άγχος δεν σου επιτρέπουν να την απολαύσεις. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έντονη είναι η αισιοδοξία που νιώθεις καθώς βλέπεις με θετική ματιά τη ζωή και θέλεις να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της. Πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να εκδηλωθούν άμεσα σε συζητήσεις σε παρέες που θα βρεθείς,  εκφράζοντας φανατισμό απολυτότητα και έντονη επιθετικότητα.

Σήμερα η διάθεση μπορεί προσωρινά να χαλάσει όμως καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην ψυχρανθείς με το ταίρι σου προκαλώντας ζητήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον ευρύτερο περίγυρό, η περίεργη διάθεσή σου και η εσωστρέφεια δεν βοηθούν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ένταση καλά κρατεί, καθώς ανασφάλειες και απωθημένα κάνουν την εμφάνιση τους και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τον ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται καθώς ενισχύεται σημαντικά η καχυποψία  και το έλλειμμα εμπιστοσύνης. Προσοχή και στη σχέση σου γιατί η νευρικότητα και η ζήλια θα οδηγήσει πιθανά στο να ψυχρανθείς με το ταίρι σου. 

Σήμερα μην επιτρέψεις στις φοβίες σου να υποδαυλίσουν την κακή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η εσωστρέφεια και πιθανή απαισιοδοξία δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​