Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μ. Σαββάτου 18 Απριλίου 2020

Κριός 

Γενικά

Κριέ, επικοινωνείς με χαρακτηριστική ευκολία τα συναισθήματά σου και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν λείπει καθώς σε βοηθά να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή χαράς με το ταίρι σου. Αυτό είναι αρκετό για να εντείνει τα συναισθήματα και να δημιουργήσει έντονα ρομαντικό κλίμα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις την επικοινωνία για να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις σου φτιάχνουν το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έξοδα μπορεί να υπάρξουν για να προμηθευτείς κάποια αγαθά που θα σε ευχαριστήσουν. Παράλληλα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες. Ξέρεις τι θέλεις και θα φροντίσεις να το δείξεις και στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, τα φιλικά πρόσωπα είναι αυτά που μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα και να δημιουργήσουν όμορφες στιγμές με την μεταξύ σας επαφή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, αυτό θα εντείνει τις ευαισθησίες και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά μαζί τους και πάλι.

Αισθηματικά

Η τρυφερότητα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνει περιθώρια για ανασφάλειες. Το ταίρι σου σού δείχνει ξεκάθαρα τι αξίζεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από τα παλιά που θα εγείρει έντονες στιγμές στην μνήμη σου και θα σε ευχαριστήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν σήμερα που να σου δίνουν νέες προοπτικές για τους στόχους που έχεις. Σε αυτό μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που απολαμβάνουν τις πρωτοβουλίες σου και δείχνουν εμπιστοσύνη στις επιλογές σου. 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, είσαι το πρόσωπο που θα δημιουργήσει κλίμα χαράς στον φιλικό περίγυρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου θέλοντας να τους μεταφέρεις την θετική σου διάθεση. Απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι το κεντρικό πρόσωπο λόγω της αισιοδοξίας σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθεί το ταίρι σου τι ζητάς από μία σχέση και θα επιδιώξεις με συζήτηση και κατανόηση να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε παρακινεί με την παρουσία του για μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου, γεμάτη υποσχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε ωθήσουν σε νέες σκέψεις για την επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου για να ξεχωρίσει, λόγω των ικανοτήτων σου. 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η αισιοδοξία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την επικοινωνία προσώπων του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους. Η δοτικότητα που σε χαρακτηρίζει εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και εντυπωσιάζει.

Αισθηματικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, καθώς γεμίζεις την σχέση με χαρά και έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανά να φέρουν θετικό αποτέλεσμα και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και διεκδικείς με πάθος αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η ημέρα απαιτεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου και του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα και η επικοινωνία μαζί τους είναι ανάσα για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.

Αισθηματικά

Το κέφι εναρμονίζεται με τον αισθησιασμό και δίνουν την ευκαιρία στη σχέση σου να απογειωθεί, καθώς θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακινεί πρωτόγνωρα συναισθήματα με την άφιξή του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να καταστρώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Αν βάλεις στο μυαλό σου την διεκδίκηση καλύτερων οικονομικών όρων στον επαγγελματικό χώρο να ξέρεις ότι μπορείς να το πετύχεις έχοντας τον κατάλληλο χειρισμό. 

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λειτουργεί αναζωογονητικά και δίνει την ευκαιρία για να ειπωθούν σκέψεις και απόψεις που θα εξελίξουν τις σχέσεις.

Αισθηματικά

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και όμορφες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσει σε όμορφες εκπλήξεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει με τις διαθέσεις του για εσένα και θα σε γεμίζει αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές μέσα στην ημέρα με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δρομολογήσουν σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς είναι πιθανότατο να γίνουν πλήρως αποδεκτές.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ενισχύει την θετική ψυχολογία σου και δημιουργεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στις σχέσεις. Είναι σημαντικό ότι χαίρεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου. 

Αισθηματικά

Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και δημιουργείται έντονα ευχάριστη και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα μεταξύ σας . Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι, επεδίωξέ το και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη καθώς υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για λύσεις και θετικές πρωτοβουλίες. Ικανοποιείσαι από το αποτέλεσμα αυτών που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις καθώς βλέπεις την αποδοχή των γύρω σου.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το κέφι δεν σε εγκαταλείπει και αυτό δημιουργεί έντονα αισιόδοξη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η συγκυρία είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι θα φροντίσουν να σε καθησυχάσουν.

Αισθηματικά

Οι στιγμές με το ταίρι σου είναι μοναδικές καθώς νιώθετε ότι ανήκετε ο ένας στον άλλο και αυτό σε ηρεμεί στον απόλυτο βαθμό. Το πάθος κυριαρχεί και δίνει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι εξαιρετική και βοηθά στο να λυθούν ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι άμεσες και έξυπνες λύσεις που δίνεις βοηθούν στην εξέλιξη πιθανών εκκρεμοτήτων ή υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιωθούν γρήγορα, αυτό είναι που σε χαρακτηρίζει.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το να έρθεις σε επαφή και να εκφράσεις ότι νιώθεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου δημιουργεί κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίας και να επικρατήσει αρμονία στο περιβάλλον που κινείσαι και αυτό το καταφέρνεις με ευκολία.

Αισθηματικά

Οι ευαισθησίες σου γίνονται άμεσα αντιληπτές από το ταίρι σου. Δείχνεις και εσύ να καταλαβαίνεις τι ζητά από την αγάπη και αυτό είναι αρκετό για να ισορροπήσετε απόλυτα. Ο αδέσμευτος το φλερτ μπορεί να σε ανανεώσει, γι’ αυτό επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε εξιτάρει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι οδηγούν σε σημαντικές λύσεις σε πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Η εργατικότητά σου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι εμφανή και ικανοποιούν τους πάντες στον εργασιακό χώρο.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, τα κοντινά πρόσωπα κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς βλέπεις να αναγνωρίζουν οι γύρω σου αυτά που προσφέρεις, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα σας γεμίσει χαρά και θα φέρει υπέροχες στιγμές πάθους. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα με τις κινήσεις του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που προσφέρεις. Δείξε κατανόηση λόγω των συνθηκών που υπάρχουν καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η διάθεση να εκφράσεις ότι νιώθεις στον κοντινό περίγυρο δημιουργεί ευχαρίστηση και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που συμπεριφέρονται τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Απόλαυσε την κάθε στιγμή με αυτούς που σε γεμίζουν χαρά καθώς ανταποδίδεις στο έπακρο ότι σου προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο λειτουργούν βοηθητικά για να λύσεις θέματα που μπορεί να προβλημάτισαν εσένα και το ταίρι σου τις προηγούμενες μέρες. Ο αδέσμευτος νιώθεις έτοιμος να αφεθείς σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου και δεν θα διστάσεις να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν εξελίσσονται με εξαιρετικό τρόπο και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία για την πορεία τους. Έξοδα λόγω των ημερών μπορεί να προκύψουν, όμως τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει καθώς νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχημένο τρόπο και χωρίς ιδιαίτερες σπατάλες. 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, αυτό που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η ημέρα άλλωστε είναι ιδανική για να ευχαριστηθείς την παρέα των κοντινών σου ανθρώπων καθώς το κέφι δεν λείπει.

Αισθηματικά

Μπορείς να ξαφνιάσεις με μοναδικό τρόπο το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απογειώσετε την σχέση σας με έντονα ρομαντικές και παθιάρικες στιγμές. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια για αποτυχίες. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν με πρόσωπα της οικογένειας που δείχνουν κάθε διάθεση να σε στηρίξουν. Αυτό δημιουργεί έντονη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​