Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κριός

Σήμερα το τηλέφωνο θα χτυπήσει από κάποιο/α φίλο/η που θέλει να σε συναντήσει ή μπορεί να έχεις και μια πρόταση από κάποιο συνάδελφο σου για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς και θα  ανεβάσει το συναίσθημα στα ύψη.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις νέες γνωριμίες και να αποκτήσεις συμμάχους  στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορείς να έχεις και ένα ξαφνικό έσοδο  που θα σε χαροποιήσει!

Σήμερα θα είσαι τόσο λογικός/η και τόσο «τρελός/η» όσο χρειάζεται για να συναρπάσεις το ταίρι σου και να του υπενθυμίσεις πως έκανε πολύ καλή επιλογή συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση θα έρθει ξαφνικά μέσα από κάποια γνωριμία του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Ταύρος

Η ημέρα θα είναι αρκετά «φορτωμένη» όσον αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς  θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω προκειμένου να καταφέρεις να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη  για κοινωνική  αποδοχή.  Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς  και το εξάγωνο που  θα σχηματίζει με τον Κρόνο  από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τα σχέδια σου με υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά. Την ίδια στιγμή το άλλο εξάγωνο με τον Ουρανό  που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να υλοποιήσεις κάθε νέα ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό!

Σήμερα  θα έχεις τρόπο να σκέφτεσαι έξω από τα «κουτάκια» και αυτό είναι κάτι το οποίο θα  αρέσει πολύ στον/τη σύντροφό σου και θα το βρει εξαιρετικά γοητευτικό! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, άμεσα.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου ψάχνει να βρει αφορμές να ξεγλιστρήσει από τις υποχρεώσεις και τις αγχωτικές σκέψεις για αυτό σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί  τάσεις φυγής κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεσημέρι θα περάσει  στους Ιχθύς και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει τύψεις σε περίπτωση που σκεφτείς να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου! Την ίδια στιγμή  το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να φέρει επαγγελματικές συναντήσεις οι οποίες θα είναι υπέρ σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα  και η συμβολή του/ης συντρόφου σου σε αυτά θα είναι καθοριστική, καθώς είτε θα σε βοηθήσει στην πράξη είτε με τη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να συναντήσεις ξαφνικά κάποιον άνθρωπο από τα παλιά που σε συνδέουν μαζί του ευχάριστες αναμνήσεις.

 

Καρκίνος

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πικράνει με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου  δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση που προέρχεται  κατά κύριο λόγο από γεγονότα του παρελθόντος. Μην ανησυχείς καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι σύμμαχός σου, καθώς θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου και τις φοβίες σου ώστε να καταφέρεις να τις διαχειριστείς.  Την ίδια στιγμή το  άλλο εξάγωνο της Σελήνης -με τον Ουρανό από τον Ταύρο- μπορεί να φέρει  ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που  θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να κανονίσεις για συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου καθώς τότε θα είσαι πιο εξωστρεφής και ευδιάθετος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορεί να έχεις γνωρίσει κάποιον πρόσφατα όμως αυτό δεν θα εμποδίσει την κατάσταση μεταξύ σας να εξελιχθεί ξαφνικά αλλά σταθερά.

Λέων

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και η διάθεση σου θα αλλάζει ανάλογα τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση  των άλλων καθώς θα είναι σημαντική για σένα. Το μεσημέρι  η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Ευτυχώς το εξάγωνο θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό  για αυτά, καθώς θα σου χαρίσει όρεξη πείσμα και υπομονή προκειμένου να τα διευθετήσεις. Την ίδια στιγμή το άλλο εξάγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ευκαιρία στον επαγγελματικό σου τομέα.

Σήμερα  τη συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου πιθανόν να μονοπωλήσει ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και καλό θα ήταν να ακούσεις τη γνώμη του/ης καθώς θα σου ανοίξει μία άλλη οπτική που θα σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να συναντηθείς με κάποιον/α που είχε ξεκινήσει μία ερωτική ιστορία μεταξύ σας κατά το παρελθόν και για κάποιο λόγο έμεινε ημιτελής…

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάθε τι που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα προκειμένου να μπορέσεις μετά να βρεις χρόνο και για εσένα. Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως ανάμεσα στις «υποχρεώσεις» της ημέρας είναι και κάποιες συναντήσεις με  τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία έχεις παραμελήσει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μέσα στην ημέρα θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, οι οποίες αφενός θα σε ωφελήσουν και αφετέρου ήρθαν για να μείνουν. Το άλλο εξάγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να έχεις και μία ξαφνική πρόταση  από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για μία ημερήσια απόδραση από το «κλεινόν άστυ» προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις.

Σήμερα η  η μέρα θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι που δεν κάνετε συχνά ή να πάτε μία εκδρομή ώστε να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει είτε σε κάποιο ταξίδι σου είτε μέσα από το στενό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς για εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, ιδιαίτερα αν επιλέξεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και καλό θα ήταν να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου καθώς θα φέρει εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές ρουτίνας τις οποίες θα πρέπει να κάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι έμπρακτα υποστηρικτικοί προς εσένα, μάλιστα δεν αποκλείεται να προσφερθούν να σε βοηθήσουν χωρίς να τους το ζητήσεις. Την ίδια στιγμή το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως θα έχεις ξαφνικές ιδέες οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε ένα ερωτικό ή οικονομικό ζήτημα.

Σήμερα επεδίωξε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου το πρωί καθώς μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που είχατε προγραμματίσει από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  ξαφνική συνάντηση θα είναι η καλύτερη!

 

Σκορπιός

Σήμερα από το πρωί πιθανό να τρέχεις για να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο φροντίζει να σου τα υπενθυμίσει. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς η ενέργεια θα αλλάξει και θα παρατηρήσεις πως τα ζητήματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η λογική σου σκέψη θα κυριαρχήσει και μπορεί να σου δώσει λύση σε ένα αισθηματικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί. Το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει  ευχάριστες αλλαγές σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και νέες «προσθήκες» σε αυτές!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να δουλέψεις για τα μελλοντικά σχέδια που έχεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς για να γίνουν θα χρειαστούν μία ώθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμίας σε έχει ενθουσιάσει παρόλα αυτά η λογική θα επικρατήσει, και αυτό θα είναι υπέρ σου ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σου διάθεση εξακολουθεί να φέρνει ανθρώπους γύρω σου και να σε κάνει την ψυχή της παρέας κλέβοντας τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να αυξήσεις τη δημοτικότητα σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και η προσοχή σου θα στραφεί στο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει μία ευκαιρία για να βοηθήσεις το εισόδημά σου μέσα από κάποια δουλειά που θα σου ανατεθεί. Την ίδια στιγμή το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ευνοήσει να εξελιχθεί μία ιδέα σχετικά με ένα εργασιακό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν είναι καινοτόμος.

Σήμερα μπορεί να φανείς εκκεντρικός/η στον/τη σύντροφό σου όμως την ίδια στιγμή θα αποπνέεις μία σοβαρότητα σε αυτά που λες και ο συνδυασμός θα σε κάνει ακαταμάχητο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει μία έκπληξη για την προσωπική σου ζωή μέσω μιας γνωριμίας που θα κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Άλλη μία ημέρα που θα επιλέξεις για να βάλεις σε μια τάξη οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες ώστε να δεις την κατάσταση του ταμείου σου. Η Σελήνη  θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και θα σε βοηθά να κάνεις τις σωστές κινήσεις αποφεύγοντας αχρείαστα έξοδα.  Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και τα οικονομικά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα καθώς οι συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις γερές βάσεις σε μια συμφωνία που μπορεί να  προκύψει σήμερα.  Το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από το Ταύρο θα φέρει μία θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό σου ζήτημα, ξαφνικά.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να καταφέρει να σου αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε κάνεις, μην προβάλεις αντίσταση θα σου βγει σε καλό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί όπως τη θέλεις.

 

Υδροχόος

Για άλλη μια ημέρα είσαι ο πρωταγωνιστής/στρια καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου δεν γίνεται να μην τραβήξει την προσοχή σε εσένα. Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το μεσημέρι καθώς θα έχεις τον τρόπο να πείσεις οποιονδήποτε θελήσεις για οτιδήποτε θελήσεις!  Το  μεσημέρι  η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Το  εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κρατήσει προσγειωμένο/η και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για το πορτοφόλι σου, καθώς πριν ξοδέψεις κάτι θα το  σκεφτείς  δύο φορές.  Την ίδια στιγμή το άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικογενειακό σου ζήτημα.

Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις μία απόφαση που αφορά τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου ξαφνικά αλλά μην φοβηθείς να ρισκάρεις  αν την έχεις οργανώσει σωστά. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα είναι πιθανό να σε γοητεύσει κάποιος/α μακριά από τα δικά σου στάνταρτ!

Ιχθύες

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις στα καλύτερα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο συνεχίζει να αναμοχλεύει άγχη και φοβίες.  Κάνε λίγο υπομονή καθώς το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την πίστη στον εαυτό σου!  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει  με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στο πλευρό σου φίλους σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα σου υπενθυμίσουν πως είναι στη διάθεσή σου.  Την ίδια στιγμή το  άλλο εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο  δεν αποκλείεται να σου φέρει μία  συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που το σκέφτεσαι τις τελευταίες ημέρες, η οποία θα σε χαροποιήσει πολύ!

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου στο δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο οι ώρες περνούν τόσο η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη και θα απομακρύνεται η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με τη συμβολή ενός φίλου σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​