Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018

horotot ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις το πρωί με διάθεση να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες σου και είναι πιθανόν ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α να εκπλαγείς από την υπεύθυνη στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου υπενθυμίζει αγγαρείες, δουλειές της καθημερινότητας και  εργασιακές υποχρεώσεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Εκμεταλλεύσου το οργανωτικό σου πνεύμα –που θα  κυριαρχήσει στην ημέρα- προκειμένου να μπορέσεις να τελειώνεις με αυτές.  Αν σου μείνει χρόνος, μία βόλτα για περπάτημα το βραδάκι θα μπορέσει να σε αποφορτίσει από την έντονη ημέρα.

Σήμερα  θα μπορέσεις εύκολα να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί κάτι που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας, όπως είναι ένα πρόγραμμα στο γυμναστήριο ή κάτι που θα βοηθήσει το σώμα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ με κάποιον/α από το εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου  υπενθυμίσει πως έχεις δημιουργικές ικανότητες τις οποίες δεν έχεις εκμεταλλευτεί και είναι κρίμα. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να τις αναδείξεις, και μέσα από αυτό θα μπορέσεις να εκφράζεσαι και με καλλιτεχνικό τρόπο!  Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάποιο παλιό ή νέο χόμπι σήμερα, επίλεξε να συναντήσεις τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό του ώστε να πιείτε ένα κρασί το βραδάκι.  Οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει, να σε διασκεδάσει και να φέρει στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου ευνοείται σήμερα.

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα  -όπως είναι ο χορός- η οποία θα συνδυάσει  τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες αλλά και τον ερωτισμό σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εμπνεύσει και δεν αποκλείεται να γίνει ο νέος σου έρωτας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε κάνει σπιτόγατο/α έστω και προσωρινά. Εκμεταλλεύσου τη διάθεση που έχεις για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου και να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας. Η Σελήνη εκτός από διάθεση για επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι καθώς σήμερα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τη διευθετήσεις. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ακατανίκητη επιθυμία που θα έχεις να μην κάνεις τίποτα, καθώς η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με κάποιες από τις δουλειές του σπιτιού.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να οργανώσεις μία βραδιά στο σπίτι σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να δείτε ταινία καθώς η πολυκοσμία δεν θα σου αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν και κατά πόσο έχετε κοινά στοιχεία, για αυτό επεδίωξε τη.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να σου έρθουν στο μυαλό αναμνήσεις που σχετίζονται με εσένα και τον/ην αγαπημένο/η σου αδερφό/η ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου συγγενικό πρόσωπο,  και αυτό θα γίνει αφορμή για να επικοινωνήσεις με αυτούς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων ιδιαίτερα με άτομα που παρότι ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον έχεις να τα δεις για ημέρες .Μία πολύ καλή ιδέα είναι να τους προτείνεις ένα καφέ ή μία βόλτα στα μαγαζιά, καθώς σήμερα πέρα από τις συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου ευνοούνται και οι αγορές. Ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην κάνεις παρορμητικές αγορές γιατί αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να  κάνετε μία επίσκεψη σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, καθώς με όσους περισσότερους συναντηθείτε σήμερα τόσο πιο καλά θα περάσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεις τρόπο να ξεκινήσεις τη συζήτηση με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και σε ενδιαφέρει, καθώς  θα είσαι πάρα πολύ δυνατός/η επικοινωνιακά.

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου κατά κύριο λόγο καθώς μπορεί να έρθει κάποιος λογαριασμός που είχες ξεχάσει, ή να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις σε αυτό τον τομέα. Η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα φροντίσει να σου τις υπενθυμίσει καθώς έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην τάξη και στην τακτοποίηση. Άδραξε την ευκαιρία που θα σου δοθεί καθώς θα είσαι εξαιρετικά  οργανωτικός/η και συγκεντρωμένος/η, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οτιδήποτε χρειάζεται.  Αυτό που χρειάζεται να  θυμάσαι είναι πως η προσκόλληση σου με τα  οικονομικά δεν θα σε αφήσει να δώσεις σημασία στα προσωπικά!

Σήμερα μία συζήτηση σχετικά με μία οικονομική εκκρεμότητα που έχεις με τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσει τον κοινό σας χρόνο. Χρειάζεται να βρεις τη χρυσή τομή  και να θυμηθείς πως δεν είναι ο λογιστής σου αλλά το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μετράς τα υπέρ και τα κατά σε μία νέα γνωριμία αλλά κοίταξε τη γενική εικόνα που θα σου δώσει.

Παρθένος

Η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό/η από ότι είσαι καθώς αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να βρεις τρόπο να κερδίσεις την προσοχή των άλλων.  Η ημέρα είναι κατάλληλη για να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι γεγονός πως η ευστροφία σου σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σου άνεση, θα μπορέσουν να σε  βοηθήσουν στις επαφές με τους συνεργάτες αλλά και με τον/τη σύντροφό σου.  Είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν και ευκαιρίες για συζήτηση σε επαγγελματικό επίπεδο και σίγουρα θα μπορέσεις να δημιουργήσει τις εντυπώσεις που εσύ θέλεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η αμοιβαία κατανόηση θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο περισσότερο αφήσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να μιλήσει τόσο πιο πολλά θα καταλάβεις!

Ζυγός

Σήμερα  θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι  με τις ενέργειες των ανθρώπων που θα  βρεθούν γύρω σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που θα επιλέξεις να συναναστραφείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και  σε κάνει να απορροφάς σαν σφουγγάρι τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος και να ρίξει την ενέργειά σου για αυτό χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους. Σήμερα θα περάσει πολύ καλύτερα κάνοντας εργασιοθεραπεία, για αυτό αν έχεις μία δουλειά ακόμα και υποχρέωση ρουτίνας επιλέξτε να ασχοληθείς μαζί της.

Σήμερα  θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου πριν καν σου το πει, αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς ενδέχεται να βάλεις και λίγη «σάλτσα» με τις καχύποπτες σκέψεις σου που θα κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου γιατί θα στοιχίσουν  σε μία πρόσφατη γνωριμία.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου, οι αγαπημένοι σου  συνάδελφοι και οι άνθρωποι που δρουν μαζί σου μέσα από κάποιο σύλλογο ή ομάδα θα σε απασχολήσουν σήμερα μιας και η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο θα τους φέρει στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις μία αγγαρεία για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή να χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μία ομάδα που είσαι μέλος. Οτιδήποτε και να κάνεις θα το κάνεις με παρέα καθώς οι συλλογικές εργασίες ευνοούνται πολύ. Μέσα από τη συναναστροφή σου με κόσμο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και νέους ανθρώπους οι οποίοι θα σου φανούν χρήσιμοι στο μέλλον.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να επιχειρήσει να φέρεις πιο κοντά τον/τη σύντροφό σου με τους φίλους σου καθώς η ημέρα θα ευνοήσει τέτοιου είδους συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μέσω κάποιου φίλου σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει επαγγελματικό αναβρασμό καθώς θα φέρει ευκαιρίες για συζητήσεις και συναντήσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις κάποιον ανώτερο σου ή κάποιο πρόσωπο «κλειδί» για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να μπορέσεις να δουλέψεις υπέρ σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι άλλο ένα ατού το οποίο θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς με τους σωστούς όρους μία νέα δουλειά η μία επαγγελματική πρόταση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με την εικόνα που θα δώσεις στους άλλους, καθώς αυτή θα είναι η πιο σημαντική σήμερα.

Σήμερα  θα έχεις την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα από τον κοινωνικό σου περίγυρο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα φανεί πως τον/ην αγνοείς. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο να κρατήσεις κρυφή  την προσωπική σου ζωή, για αυτό αν θέλεις να το κάνεις θα πρέπει να το προσπαθήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βρεις τρόπους να δραπετεύσεις από τα στενά όρια της  καθημερινότητας και η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς σε  νέες πληροφορίες για πράγματα που σε ενδιαφέρουν καθώς αυτές θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η ευχάριστα. Σήμερα ευνοούνται και εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με μία πιστοποίηση ή ένα σεμινάριο που έχεις κατά νου, για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου προώθησε το άμεσα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού σας και κάποια πλάνα που έχετε κατά νου και σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος που θα γνωρίσεις στο ευρύτερο περιβάλλον σου θα κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τα κέφια σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στην Παρθένο  θα σε κάνει να νιώσει συναισθηματικά ευάλωτος/η με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση συνεχούς άμυνας.  Αν θέλεις να καταφέρεις να το περιορίσεις προσπάθησε να αφήσεις στο παρελθόν γεγονότα τα οποία έρχονται από εκεί και μην αρχίσεις ξανά να τα αναμοχλεύεις. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα – ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με  τράπεζες δάνεια δημόσιο και ασφάλειες- προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες κινήσεις, καθώς οι επόμενες ημέρες δεν θα είναι βοηθητικές για κάτι τέτοιο.

Η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη και θα αποτελέσει τον αντίποδα στα νεύρα σου που θα είναι επίσης σε έξαρση! Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς καθώς θα είναι ιδιαίτερα ερωτική. Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει ξανά τι εστί πάθος!

Ιχθύες

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου και η Σελήνη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει για να το κάνεις πολύ πιο εύκολα. Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε εκείνους και αυτό θα είναι βοηθητικό καθώς θα καταλάβεις τον τρόπο που πρέπει να «κινηθείς». Σήμερα θα  είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να περάσεις αυτά που θέλεις μιας και θα έχεις τον τρόπο για να το κάνεις. Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία την οποία αξίζει να δεις.

Σήμερα  επίλεξε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τα ζητήματα των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως μέσα από μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα μπορέσεις να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​