Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019

edytus ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2019, Νέα Αμμοχώστου, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει την προσοχή των άλλων, γεγονός που θα σε κάνει να αισθανθείς γεμάτος/η αυτοπεποίθηση.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία δυσκολία σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή μία επαγγελματική υποχρέωση που έχεις να σε πιέσει.  Πάρε βαθιά ανάσα και προσπάθησε να τη φέρεις εις πέρας και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς για τον κόπο σου.  Όσο περνούν οι ώρες τη διάθεσή σου θα γίνεται ολοένα και καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη το απόγευμα θα φέρει ένα τηλέφωνο από κάποιο πρόσωπο που θα σε χαροποιήσει πολύ.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της, για αυτό επέλεξε να κάνετε κάτι παρέα προκειμένου να αποφορτιστείς και από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο, όμως η υπομονή σου θα σε ανταμείψει.

 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να περάσεις καλά  παρέα με τη σκέψη σου!  Το πρωί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα σου έρθουν στο μυαλό αναμνήσεις, αλλά ενδέχεται να είναι δυσάρεστες.  Είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να παραμείνουν στο μυαλό σου ή αν θα τη στείλεις εκεί όπου ανήκουν, στο παρελθόν.  Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη και το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα  ανεβάσει τη ψυχολογία σου.  Αιτία θα είναι κάποιο οικονομικό ζήτημα ή ένα νέο που θα σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα.

Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται πολύ καλό για εσένα και το/η σύντροφό σου και ιδιαίτερα θερμό, για αυτό εκμεταλλεύσου την κατάσταση για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η όσο περνούν οι ώρες τόσο ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα αρχίσει να πηγαίνει καλύτερα.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα  για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με φιλικά σου πρόσωπα, με συναδέλφους σου και με οποιοδήποτε άτομο συναναστραφείς.  Σήμερα θα έχεις μία μαγική ικανότητα που θα σε βοηθά να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και αυτό θα είναι προς όφελός σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί δείχνει πως κάποιες καταστάσεις  που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες όσο πιστεύεις και να χρειαστούν προσπάθεια εκ μέρους σου.  Το  τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη το απόγευμα θα δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα για μια συζήτηση που αφορά μια συνεργασία.

Σήμερα  κατά το δεύτερο μισό της σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να κάνεις μία συγκέντρωση σπίτι σου για τους φίλους σου αλλά και για τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο.  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α συνάδελφός σου θα σου δείξει πως δεν σε βλέπει τόσο συναδελφικά.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και  το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενδεχομένως να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.  Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις μία έξτρα δουλειά ή κάποια υποχρέωση που έχεις αναλάβει ήδη να σε κουράσει αρκετά.  Μην το βάλεις κάτω καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα σε ανταμείψει.  Επαγγελματικά και εργασιακά θέματα ευνοούνται σήμερα για αυτό ακόμα και αν τα βλέπεις σαν βουνό, σκέψου  πως είναι ένας καλός τρόπος για να δείξεις τις ικανότητές σου.

Σήμερα  δες το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σε χαροποιήσει και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω έστω και προσωρινά, τα επαγγελματικά άγχη.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία που θα γίνει σε εργασιακό περιβάλλον  θα σου δείξει το ενδιαφέρον της.

 

Λέων

Σήμερα αν και η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σου υπενθυμίσει κάποια εργασιακά ζητήματα και κάποιες υποχρεώσεις καθημερινότητας,  τα οποία θα σε ρίξουν προσωρινά. Προσπάθησε να βρεις πως μπορείς να τα φέρεις εις πέρας και μην τα κουβαλάς στις σκέψεις σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.  Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μία συνάντηση με κάποιο φίλο σου ή ακόμα και με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να επανέλθεις και να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου μακριά από αγχωτικές σκέψεις.

Σήμερα  προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να επενδύσεις σε μία συνάντηση με το/η σύντροφό σου και αφιέρωσε το πρωί στις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να μην σε αγχώσουν μετά.  Αν είσαι  ελεύθερος/η   ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα γίνει η αφορμή για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις σχετικά με κάθε τι που σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να «φέρεις» στη συνάντηση με το/η σύντροφό σου ή στη συνάντηση με τους φίλους σου και κάποιο θέμα το οποίο σε αγχώνει με αποτέλεσμα το κλίμα να μην είναι το ιδανικό.  Προτίμησε να κάνεις τέτοιου είδους συναντήσεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς τότε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη θα είναι  πολύ πιο βοηθητικό για τη διάθεσή σου!  Ακόμα και μία σύναξη στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σου, για αυτό επίλεξε την.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην είσαι απόμακρος/η μαζί του/ης καθώς αυτό μπορεί να χαλάσει και τη δική του/ης διάθεση και  να δημιουργήσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να μην σου κάνει αίσθηση όμως όσο την αφήνεις να σε προσεγγίζει, θα διαπιστώσεις πως ίσως την έκρινες αυστηρά.

 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και φέρνει επαφές και συναντήσεις με στενούς σου συνεργάτες αλλά και με το/η σύντροφό σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει  με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά την κριτική που θα ασκήσεις σε εκείνους, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας.  Το απόγευμα το  τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τυχόν παρεξηγήσεις και τελικά να απομακρύνεις το περίεργο κλίμα που μπορεί να δημιουργήθηκε σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Βέβαια μην αφεθείς σε αυτό και προσπάθησε και εσύ από τη μεριά σου να μην εξαντλήσεις την αυστηρότητά  σου σε εκείνους!

Σήμερα η ημέρα χρειάζεται προσοχή όσον αφορά τον τρόπο που θα πεις τη γνώμη σου στο/η σύντροφό σου καθώς μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος και να δημιουργηθεί απομάκρυνση μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να προσεγγίσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς τότε το κλίμα θα είναι πιο θερμό.

Σκορπιός

Σήμερα φρόντισε πριν ξεκινήσεις από το σπίτι για τις καθημερινές υποχρεώσεις να έχεις πάρει ένα καλό πρωινό καθώς θα χρειαστείς ενέργεια προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις όλα αυτά που έχεις εις πέρας.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να  θωρακίσεις τον εαυτό σου  με σωστή διατροφή, ενδεχομένως και κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών. Το απόγευμα το  τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να φέρει ακόμα και μία εργασιακή πρόταση με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να τον/ην δεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας προκειμένου να έχεις ξεμπερδέψει με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει ένα νέο φλερτ δεν θα συγκρίνεται με τίποτα!

 

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ενισχύει την καλή σου διάθεση που θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και ευχάριστους ανθρώπους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος, το οποίο όμως θα είναι προσωρινό.  Απόφυγε να γυρίζεις σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς αυτά θα είναι υπεύθυνα για τις δυσάρεστες σκέψεις.  Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου  υποδηλώνει πως θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ αν  κανονίσεις μία βόλτα με τους φίλους σου, το/η σύντροφό σου ή με όλους μαζί!

Σήμερα  το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πιο ευχάριστο από ότι το πρώτο, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία δείχνει πως θα δημιουργηθούν εξελίξεις στα αισθηματικά σου ζητήματα που θα είναι προς όφελός σου.  Είτε έχεις βρει το/η σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος/η να ξέρεις πως η ημέρα θα είναι βοηθητική και τυχερή.

 

Αιγόκερως

Το πρώτο μισό της ημέρας ιδιαίτερα το πρωί μπορεί να δημιουργήσει  ένα περίεργο κλίμα εντός οικίας, λόγω μιας συζήτησης που θα έχεις με τους δικούς σου ανθρώπους.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε  προτρέπει να μην είσαι αυστηρός/η και επικριτικός/η με τους δικούς σου, καθώς η συμπεριφορά σου θα έχει και ένα τίμημα.  Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που πρέπει να επιλύσεις εδώ και τώρα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας  καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη θα  βοηθήσει στο να βρεθεί μία λύση χωρίς να υπάρξουν διαξιφισμοί.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να κάνεις κάτι από κοινού με το/η σύντροφό σου καθώς το πρωί ίσως να έχεις  κάποιες υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι, οι οποίες δεν θα σου αφήσουν διάθεση και για το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία του παρελθόντος θα επιστρέψει σε «ανανεωμένη έκδοση» στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα γεμάτη με συναντήσεις  και συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, όπως και οι προηγούμενες! Το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει απότομο/η πάνω σε μια συζήτηση για αυτό  καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα φροντίσει να αυξήσει τη δημοτικότητα σου και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διευρύνεις με νέα πρόσωπα το στενό σου περίγυρο.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις όσο μπορείς την επικριτική διάθεση που θα έχεις απέναντί του/ης, καθώς αυτό μπορεί να χαλάσει το κλίμα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μεγάλη πέραση στον ερωτικό τομέα σήμερα!

Ιχθύες

Σήμερα  η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τράπεζες ή με το λογιστή σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φέρει τέτοιου είδους ζητήματα στο προσκήνιο.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει σκέψεις που σε αγχώνουν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις  για τα οικονομικά σου ζητήματα.  Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα πάρει μία πολύ ευχάριστη τροπή για εσένα και αυτό θα αντισταθμίσει την πίεση της ημέρας.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα κάνει κάτι το οποίο θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ τυχερός/η για την επιλογή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι ευνοϊκή για να προσεγγίσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει (από το απόγευμα και έπειτα) αρκεί να έχεις «ηθικόν ακμαιότατον»!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​