Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018

psdpsod ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2018, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΡΙΟΣ

Οι φίλοι σου θα είναι στις προτεραιότητες της ημέρας για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε φιλικές σχέσεις καθώς θα έχεις μία τάση για λεκτικές και όχι μόνο υπερβολές η οποία μπορεί να  προκαλέσει δυσφορία στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Καλό  θα είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους φίλους σου σήμερα γιατί ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσεις δεν θα σε βοηθήσει.

Σήμερα ενδέχεται να  είσαι υπερβολικός/η απέναντι στον/στη σύντροφό σου και αυτά που θα πεις δεν θα σε βοηθήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για μία νέα γνωριμία καθώς η ημέρα δεν θα βοηθήσει την ορθή κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα θα φέρει επαγγελματικές εξελίξεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να στρέψεις το βλέμμα σου σε επαγγελματικά ζητήματα ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το Σκορπιό  υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα καθώς θα παρουσιαστούν δυσκολίες.  Υπερβολές στη σκέψη μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου προβλήματα καθώς  δεν θα σε αφήσουν να δεις το ρίσκο των αποφάσεων σου. Κράτησε στάση αναμονής για αυτά που θέλεις καθώς  η ήμερα κρύβει παγίδες.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα έχει διαφορετική άποψη από εσένα σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη ρισκάρεις να ξεκινήσεις κάτι ερωτικό με κάποιον άνθρωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον γιατί δεν θα μείνει κρυφό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με χαλαρή διάθεση ή αυτό θα επιδιώξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να μπορέσεις να αποφορτιστείς καθώς και η επήρεια της χθεσινής έκλειψης καλά κρατεί.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να σε γεμίσουν νέες πληροφορίες και να κάνουν το μυαλό σου να ταξιδέψει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία στο Σκορπιό  ενδέχεται να μη σε αφήσει να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις κατά νου, καθώς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία δουλειά η οποία πρέπει να γίνει. Μην την πάρεις αψήφιστα καθώς είναι πιθανόν να κάνεις μεγάλο λάθος και τελικά να εκτεθείς σε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Σήμερα θα κινείσαι στα όρια και αυτό μπορεί να κουράσει τον/τη σύντροφό σου που μιας και οι υπερβολές κάθε είδους θα είναι οι αγαπημένες σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μην πεις πολλά σε μία νέα γνωριμία καθώς θα παρασυρθείς και  θα δώσεις πληροφορίες που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια τυχαία συνάντηση ή ακόμα και ένα γνώριμο τραγούδι θα είναι αρκετά για να σου προκαλέσουν αναστάτωση σήμερα μιας και θα σε γυρίσουν σε ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου δημιουργώντας σου συναισθηματική ένταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα σε κάνει να θέλεις να βρεις διέξοδο άμεσα και δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε υπερβολές και σε καταχρήσεις.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να λύσεις σημαντικά θέματα ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τα οικονομικά, καθώς θα αντιμετωπίζεις τα πάντα με ένα ρίσκο  και η ημέρα σήμερα δεν ευνοεί το ρίσκο!

Σήμερα θα έχετε διαφορετικές απόψεις με τον/τη σύντροφό σου και αν δεν υποχωρήσεις θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν χρειάζονται πολλά λόγια προκειμένου να  βγείτε ωφελημένοι. Αν είσαι ελεύθερος/η οι υπερβολές στα λόγια και τις πράξεις δεν θα  βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

  

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο μυαλό σου τα ζητήματα που έφερε η χθεσινή έκλειψη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το  Δία  από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να είσαι αντικειμενικός/η και για αυτό είναι πιθανόν να κατηγορήσεις τους άλλους για κάθε αρνητικό που θα δεις στις σχέσεις σου. Σίγουρα έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό μην εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά που έκαναν ή δεν έκαναν οι άλλοι αλλά σε αυτά που έκανες εσύ. Αν παραδεχτείς κάποια πράγματα τότε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. 

Σήμερα θα έχεις την τάση να κατηγορήσεις τον/ην σύντροφό σου για κάθε τι που δεν σου αρέσει, αποφεύγοντας να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  η συμπεριφορά σου μπορεί να σε εκθέσει σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει για αυτό προσπάθησε να είσαι περισσότερο διακριτικός/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λένε και η ημέρα με τις πολλές υποχρεώσεις επίσης θα συμπληρώσω εγώ. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και το αγαπημένο της είναι να δημιουργηθεί δουλειές και υποχρεώσεις, προκειμένου να τεστάρει κατά πόσο έχεις κατακτήσει δικαίως τον τίτλο του πιο εργατικού ζωδίου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσει να αποδείξεις την εργατικότητά σου καθώς θα σου βάλει σκέψεις να τα αφήσεις όλα και να βρεις χρόνο για εσένα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ανάγκη σου για βόλτες, συναντήσεις και καφέδες με αγαπημένα σου πρόσωπα να επηρεάσει το ημερήσιο σου πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που έχεις, καθώς εσύ θα βγεις ζημιωμένος/η μιας και αύριο θα έχεις τις διπλές.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε προτρέψει να αφήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχεις μιας και είναι καλοκαίρι, όμως είναι στο χέρι σου κατά πόσο θα τον/ην ακούσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην φλερτάρεις ασύστολα εν ώρα εργασίας!

ΖΥΓΟΣ

Ενώ όλοι γύρω σου μπορεί να τρέχουν για να προλάβουν τις υποχρεώσεις τους εσύ έχεις ξυπνήσει με μια άκρως δημιουργική και χαλαρή διάθεση που δεν σκοπεύεις να χαλάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και σε προκαλεί να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει μία τάση υπερβολής σε οτιδήποτε αφορά φαγητό, ποτό και διασκέδαση.  Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί μόλις περάσει η επήρεια της όψης θα τα βάλεις με τον εαυτό σου που δεν κατάφερες να συγκρατηθείς!

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να τον/ην παρασύρεις σε κραιπάλες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό αλλά απόφυγε να της πεις μεγάλα λόγια γιατί μέχρι αύριο μπορεί να τα έχεις ξεχάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου είτε σαν ακίνητο είτε σαν οικογένεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τα αναμοχλεύει με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα προσπεράσεις.  Καλό θα ήταν να προσέξεις την προσέγγισή σου σε αυτά καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και μία τάση για υπερβολές. Προσπάθησε να μη μεγαλοποιήσεις τα γεγονότα καθώς με αυτό τον τρόπο θα χάσεις την ουσία. «Μέτρον άριστον»  έλεγαν οι πρόγονοί μας και αν καταφέρεις να το τηρήσεις σήμερα τότε η ημέρα θα περάσει χωρίς εντάσεις και νεύρα!

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις τα παράπονα στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να τον/ην κάνεις να σου δώσει μεγαλύτερη σημασία όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υπερβολικές προσδοκίες από εσένα και αυτό θα είναι το λάθος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συγγενείς και οι άνθρωποι γύρω σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη σημερινή ημέρα καθώς θέλεις να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο για να μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη και την ικανότητα να μπορείς να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις και να τα μοιραστείς με τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως πάνω στην κουβέντα ενδέχεται να ακουστούν ανακρίβειες και υπερβολές οι οποίες δεν θα βοηθήσουν ούτε εσένα αλλά ούτε και τους άλλους.  Αν έχεις κατά νου να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις πρόσεξε καθώς ενδέχεται να σε πιάσει καταναλωτικό σύνδρομο.

Σήμερα  θα πρέπει να θυμάσαι πως όσα περισσότερα πεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να παρεξηγηθείς ακόμα και από τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα γιατί τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή από αυτή που έχεις υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η ανασφάλεια -απόρροια της χθεσινής έκλειψης- μπορεί να συνεχίζεται και η Σελήνη στον Υδροχόο εξακολουθεί να κρατά στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, οφειλές και οικονομικούς διακανονισμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες. Αυτό θα συμβεί καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να είσαι είτε υπερβολικά αισιόδοξος/η είτε υπερβολικά απαισιόδοξος/η και σίγουρα τα δύο άκρα δεν θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ρεαλιστής/στρια γίνεται τουλάχιστον όσον αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα και απόφυγε το ρίσκο καθώς η ημέρα δεν το ευνοεί.

Σήμερα  θα είναι εύκολο να συνεννοηθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα σε απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα και εκείνος θα το μεταφράσει ως αδιαφορία. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιον άνθρωπο που μόλις έχεις γνωρίσει και κράτησε τις επιφυλάξεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις την αντικειμενικότητα σου, προκειμένου να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είσαι ρεαλιστής/στρια και αυτό θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με μία σχέση ή ακόμα και με μία συνεργασία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να φερθείς με περίσσια υπερβολή  σε ένα επαγγελματικό σου θέμα και αυτό θα σε εκθέσει. Κράτησε τα προσχήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς τα βλέμματα σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σου και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.

Σήμερα δεν θα είσαι αντικειμενικός/η με τον/τη σύντροφό σου για αυτό και θα του επιρρίπτεις ευθύνες για οτιδήποτε με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υπερβολικές προσδοκίες από τη μεριά σου με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να χάσεις τον ενθουσιασμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσες σκέψεις και να σου έρθουν στο μυαλό σήμερα θα θελήσεις να την κρατήσεις για εσένα και μόνο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει θέματα εμπιστοσύνης.  Είναι πιθανό να νιώσεις πως κανείς δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό θα γίνει η αιτία για να απομακρυνθείς προσωρινά ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα δημιουργήσει μία διάθεση για υπερβολές με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις.  Σήμερα θα έχεις την τάση να κινείσαι και να σκέφτεσαι στα άκρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις  γιατί θα εγείρει ζητήματα.

Αν έχεις κάποιο θέμα που να σχετίζεται με εσένα και τον/τη σύντροφό σου προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του/ης και μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου. Αν δεν το συζητήσεις σίγουρα θα βγάλεις συμπεράσματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις σε αυτό.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​