Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018

ghfghgfhf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018, ΖΩΔΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός

Οικονομικά θέματα και διλλήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η στον τομέα αυτό. Η Σελήνη  βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί μία γενικότερη ανασφάλεια και την αίσθηση πως οι ικανότητές σου δεν επαρκούν για να σε βοηθήσουν να επιτύχει σε αυτά που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα να σε κάνει να «σπαταλήσεις» χρόνο σκεπτόμενος/η σενάρια για τα οικονομικά σου. Προτίμησε να σταματήσεις να γεμίζεις το μυαλό σου με  ανησυχίες και να πιστέψεις στις ικανότητες και στις δυνατότητές σου, καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις  την κατάσταση του ταμείου σου. 

Σήμερα  είναι πιθανόν να  αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τον/τη σύντροφό σου όμως  ο τρόπος που θα τη διεκδικήσεις θα είναι σαν να την απαιτείς για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η. Αν  είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να καταφέρεις να εναρμονίσεις τα λόγια με τις πράξεις ώστε να μην παρεξηγηθείς.

Ταύρος

Η διάθεση σου μπορεί να μεταβάλλεται με ταχύτητα αστραπής σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επικοινωνίας  με τον περίγυρό σου. Η αλήθεια είναι πως και εσύ μπορεί να μην είσαι σίγουρος/η τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνους, αλλά και να μην έχεις τον τρόπο να το ζητήσεις.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή  για τις επαφές σου με τους άλλους για αυτό δώσε προσοχή.

Σήμερα μπορεί να ζητήσεις κάτι από τον/τη σύντροφό σου αλλά ο τρόπος σου να μην είναι ο κατάλληλος και κατά συνέπεια εύκολα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει  διαφορετικά θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί κάτι μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα επηρεαστεί από τις συναισθηματικές αναταράξεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο  θα σου δημιουργήσει φοβίες και ανησυχίες που  μπορεί να προέλθουν ακόμα και από θέματα που δεν αφορούν εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα  θα δημιουργήσει αναταραχή καθώς δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς αντικειμενικά. Οι εσωτερικές συγκρούσεις θα είναι ένα από τα φαινόμενα της ημέρας, αλλά θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις σκέψεις σου για να καταφέρεις να δεις αν  αξίζει να ανησυχείς και να ασχολείσαι μαζί τους.

Σήμερα  θα είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς δεν θέλεις να δείξεις το ποσό σε έχουν επηρεάσει οι σκέψεις σου για κάποια ζητήματα  αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πως η στάση σου μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην επενδύσεις αισθηματικά σε κάποιον που βλέπεις πως κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας και θα σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ευνοεί οτιδήποτε απαιτεί οργάνωση, στόχους και συλλογική προσπάθεια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα  θα σου δημιουργήσει  αμφιβολίες σχετικά με τον ίδιο σου τον εαυτό.  Αυτό μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς κυρίως αν σχετίζεστε από κοινού με κάποιες ομάδες ή συλλόγους. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην κάνεις επίδειξη ισχύος προκειμένου να δείξεις τι αξίζεις.

Σήμερα  μπορεί να γίνεις ανταγωνιστικός/η προς τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ασχολείστε από κοινού με κάποια ομάδα, για αυτό καλύτερα να κρατήσετε συλλογικές δραστηριότητες μακριά από τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία θα έχει ένταση και αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς τη συνέχεια της.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα γίνουν νούμερο ένα προτεραιότητα σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Ταύρο και δημιουργεί προκλήσεις που θα σε κάνουν να βάλεις τα δυνατά σου ώστε να δείξεις τις ικανότητες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει  με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου ή ακριβώς το αντίθετο να τις υποτιμήσεις. Σήμερα αυτό που πρέπει να κάνεις ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο ότι μπορείς να τα κάνεις όλα και στο ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Αν το καταφέρεις αυτό θα καταφέρεις να επιλύσεις και  τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Σήμερα είναι πιθανό να μη δώσεις σημασία στον/ην σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχεις δουλειές  όμως πρόσεξε τον τρόπο σου καθώς μπορεί να φανεί σαν να τον/ην αγνοείς και σίγουρα θα εκνευριστεί! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι λάθος να πιστέψεις πως ένα φλερτ στη δουλειά δεν θα έχει επιπτώσεις σε αυτήν.

Παρθένος

Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει σε φίλους, γνωστούς, βιβλία και φυσικά στο ίντερνετ. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Ταύρο και σε προκαλεί να μάθεις νέα πράγματα και να αποκομίσεις νέες γνώσεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει έπαρση και την ανάγκη να δείξεις την υπεροχή σου στους ανθρώπους  που θα συναναστραφείς.  Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς  είναι πιθανό να δημιουργήσεις μικρές παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα μπορέσει εύκολα να  βγάλει άκρη μαζί σου καθώς θα έχεις μία απάντηση για κάθε τι που θα σου πει αυτό όμως μπορεί να γίνει κουραστικό και για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να αφήσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να μιλήσει για τον εαυτό του καθώς έτσι θα αποκομίσεις σημαντικές πληροφορίες.

Ζυγός

Οι σκέψεις σου δεν θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα επαναφέρει στο παρόν καταστάσεις που σε έχουν πικράνει.  Προσπάθησε να τις αφήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου καθώς αυτές θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή, που με τη σειρά της θα επηρεάσει όλη τη διάθεσή σου και όλη την ημέρα σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον  Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου καθώς  βρίσκεσαι εν μέσω «υπερχείλισης». Προσπάθησε να μην αφήσεις απαισιόδοξες σκέψεις να πάρουν τα ηνία και απόφυγε να αναλύσεις για πράγματα που δεν αλλάζουν.

Σήμερα  είναι πιθανόν να ψάχνεις αφορμή να εκνευρίσεις το/η σύντροφο σου καθώς θα έχεις μία ροπή προς τις εντάσεις η οποία σχετίζεται με περασμένα γεγονότα και βαθιά απωθημένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και να εξελιχθεί γρήγορα αλλά πριν συνεχίσεις κάνε το ερώτημα στον εαυτό σου, αν είναι αυτό που θέλεις.

Σκορπιός

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα είναι το πιο σημαντικό μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου και σε αναγκάζει να δεις τις επιλογές σου ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου.  Η αλήθεια είναι πως μέσα από τις επαφές με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσεις να δεις κομμάτια του εαυτού σου και να καταλάβεις για πιο λόγο έχουν τόσο σημαντική θέση στη ζωή σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Λέοντα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων. Προσπάθησε να  είσαι  αντικειμενικός/η διαφορετικά είναι πιθανόν να δώσεις σημασία σε ανθρώπους που δεν χρειάζεται και να αφήσεις  παραπονεμένους ανθρώπους που αξίζουν.

Σήμερα η γνώμη του/ης συντρόφου σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα αλλά θα πρέπει να μπορείς να τη δεχτείς καθώς είναι πιθανό να εκνευριστείς αν ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα δημιουργήσουν αναταραχή χωρίς να υπάρχει λόγος και είναι στο χέρι σου να τη διαχειριστείς με σύνεση!

Τοξότης

Η καθημερινότητα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πιεστική καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις  αλλά είναι πιθανόν να μην είναι περισσότερες αλλά να σου φανούν  πιεστικές καθώς βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή σιέστα.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί μία έντονη καθημερινότητα με αρκετές δουλειές οι οποίες αν μη τι άλλο θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις σημασία. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα  θα ενισχύσει την κόπωση σου και μπορεί να σου προκαλέσει  εκνευρισμό. Πρόσεξε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας, για αυτό θα ήταν φρόνιμο να πεις και ένα όχι εκεί που κρίνεις απαραίτητο.

Σήμερα η ημέρα θα έχει δουλειές και υποχρεώσεις  όμως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα μπορέσεις να χαλαρώσεις αρκεί να μην τα βάλεις  μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος/η από τις δουλειές  που έχεις να φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι ή να κάνεις μια έρευνα σχετικά με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα η κάποια μαθήματα που σχετίζονται με τη ζωγραφική, το χορό ακόμα και το πλέξιμο καθώς η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική για εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στον  Ταύρο και θα ενισχύσει την καλλιτεχνική σου φύση για αυτό είναι κρίμα να μην την αφήσεις να έρθει στην επιφάνεια μέσα από  διάφορες δραστηριότητες.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα  ενδέχεται να σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς  θα έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα.  Όσο πιο γεμάτη είναι η ημέρα σου τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να βαρεθείς και να εκνευριστείς με όλους και με όλα!

Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μαζί μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ένα νέο χόμπι το οποίο θα  σας βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα που είχατε έως τώρα! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις  σε αυτόν/ην  που σε ενδιαφέρει καθώς εσύ αύριο μπορεί να τα ξεχάσεις αλλά ο/η άλλος/η όχι!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς και δουλειές που απορρέουν από αυτό. Είναι πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείς με μία επισκευή και σήμερα θα παρατηρήσεις πως δεν γίνεται να την αναβάλεις άλλο. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που είχες για σήμερα και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει δυσθυμία  την οποία ενδέχεται να πληρώσει κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου.  Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μετά εσύ θα μετανιώσεις  για τη συμπεριφορά σου αλλά οι άλλοι θα τη θυμούνται!

Σήμερα  ενδέχεται να παρεξηγηθείς με το/η σύντροφο σου καθώς κάτι που θα πεις μπορεί να μην ακουστεί τόσο όμορφο για αυτό θα πρέπει να  βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως για να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις δεν θέλει κόπο απλά τρόπο, προσπάθησε να τον βρεις.

Ιχθύες

Σήμερα θα έχεις προτάσεις για βόλτα, καφέ και ψιλή κουβέντα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και δεν πρόκειται να αρνηθείς καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη!  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο  και θα σου υπενθυμίσει πως είναι πολύ σημαντικό να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να δώσει λίγη ένταση στην κατά τα άλλα πολύ καλή ημέρα καθώς θα νιώσεις εκνευρισμένος/η σε περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνήσει με τη δική σου γνώμη.  Δέξου τυχόν διαφορετικές απόψεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και μην προσπαθήσεις να τους πείσεις πως έχουν άδικο!

Σήμερα  θα υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου αλλά σου εφιστώ την προσοχή καθώς χρειάζεται να είσαι μετρημένος/η με τα λόγια σου  καθώς ο τρόπος που θα πεις οτιδήποτε θα είναι λίγο παρεξηγήσιμος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου αλλά η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για έντονο φλερτ.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​