Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου 2018

Κριός

Σήμερα καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις και μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα ευνοήσει τις διευθετήσεις τέτοιου είδους εκκρεμοτήτων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως θα σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για να διευθετήσεις και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και είναι πιθανό να κερδίσεις και κάποια έξτρα χρήματα από αυτό. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς.  Προσπάθησε ιδιαίτερα να αποφύγεις τις σπατάλες καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσεις στην παγίδα και μετά να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Σήμερα  θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει  ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σας, από το οποίο βέβαια θα καταφέρεις να βγεις χωρίς «απώλειες»! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία γνωριμία του παρελθόντος θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες και για τον/τη σύντροφό σου. Σίγουρα βέβαια και εσύ θα βάλεις το χέρι σου σε αυτό καθώς αν δεν νιώσεις την αμέριστη προσοχή των άλλων θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις.  Το τρίγωνο που  σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις τον τρόπο να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει τη διάθεση για υπερβολές κυρίως στις αντιδράσεις σου! Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν αφεθείς  θα πεις πολλά που δεν χρειάζεται!

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα πληθωρικός/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως «μέτρον άριστον», καθώς αν το παρακάνεις θα δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι η τυχερή σου  καθώς θα ξεκινήσει χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

 Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που θα επηρεάσει τη διάθεση σου και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί έντονη καχυποψία απέναντι προς όλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, και αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση σε οποιοδήποτε ζήτημα σε αφορά.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα σου δημιουργήσει την τάση για υπερβολές και στις σκέψεις αλλά και στις πράξεις σου. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς  από αυτή τη διάθεσή σου!

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και αυτό δεν θα βοηθήσει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό χρειάζεται να βρεις μία φόρμουλα ώστε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί του/ης! Αν  είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε αν δεν θέλεις να δημοσιοποιηθούν οι κινήσεις που κάνεις σε προσωπικά σου ζητήματα!

Καρκίνος

Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα! Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και εσύ ανάγκη να χαλαρώσεις και να  πιείς ένα ποτό μαζί τους, για αυτό και θα τους αναζητήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν γίνει εξαιρετικά δυνατές στο πέρασμα του χρόνου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό σου και μπορεί να τον φτάσει σε σημείο παρεξήγησης. Πρόσεξε ιδιαίτερα και την κριτική που θα κάνεις σε φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορεί να είναι καλοπροαίρετη αλλά ο τρόπος σου να μη βοηθήσει να το καταλάβουν.

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μεγάλη πέραση στους ανθρώπους γύρω σου και αυτό θα είναι αρκετό για κάνει τον/τη σύντροφό σου να ζηλέψει! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες και μάλιστα να επιλέξεις ποιες από αυτές σου ταιριάζει καλύτερα.

Λέων

Σήμερα η προσοχή σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο θα τονίσει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου  να ξεχωρίσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα θέματα. Η υπεραισιοδοξία σου δεν είναι καλός σύμβουλος για επαγγελματικές αποφάσεις καθώς θα σε παρασύρει σε κάποιο μεγάλο βήμα χωρίς την κατάλληλη στήριξη. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η, ακόμα κι αν το σύμπαν είναι υπέρ σου!

Σήμερα μπορεί να έχεις μια πρόσκληση για μία κοινωνική εκδήλωση και θα ήταν πολύ καλή ιδέα αν ζητούσες από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει! Αν είσαι ελεύθερος/η οι κοινωνικές επαφές μπορούν να δημιουργήσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες για αυτό μην προσπαθείς να τις αποφύγεις.

Παρθένος

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις τρόπο να ταξιδέψεις είτε σωματικά είτε πνευματικά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε ωθήσει να δραπετεύσεις και να παρατείνεις τις διακοπές σου για λίγο ακόμα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως θα είναι προς όφελός σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει δίπλα σου κόσμο και δεν θα σε αφήσει ούτε λεπτό μόνο/η σου! Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να μιλήσεις πολύ καθώς οι υπερβολές στην επικοινωνία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. 

Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους ή ακόμα και να κανονίσετε μία εκδρομή μαζί τους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό με μια μικρή αφορμή να φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις που θα σου προκαλέσουν αναστάτωση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο εξακολουθεί να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις οτιδήποτε θελήσεις και να το αφήσεις πίσω σου μία και καλή.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει ένα θετικό νέο που να αφορά οικονομικά σου ζητήματα. Από την άλλη χρειάζεται να προσέχεις καθώς μπορεί να σου φέρει και την τάση για σπατάλες, οι οποίες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή και ερωτική μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό αξίζει να την εκμεταλλευτείς δεόντως! Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε υπερβολές στα θέματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, καθώς το σύμπαν θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις «θόρυβο».

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να κάνει κύριο μέλημα σου το να είσαι αρεστός/η στους άλλους και ιδιαίτερα στους αγαπημένους σου ανθρώπους, όπως είναι οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις τον τρόπο να μαγνητίζεις τους άλλους με τα λόγια σου, τον αέρα που αποπνέεις και τις κινήσεις σου για αυτό δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να κερδίσεις την επιβεβαίωσή τους. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να «χαλάσει» λίγο την εικόνα σου καθώς θα σου χαρίσει μία τάση  για υπερβολές. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις έναν έντονο  και πληθωρικό τρόπο να εκφράζεσαι, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Σήμερα θα έχεις μεγάλη εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα και μπορείς να το εκμεταλλευτείς προκειμένου να καταφέρεις κάτι που σχετίζεται με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να καταλάβεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου και μετά να πράξεις αναλόγως.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και σήμερα και θα πρέπει να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο προκειμένου να ανταπεξέλθεις χωρίς «απώλειες»  και χωρίς να χρειαστείς όλη την ενέργειά σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου κάνει τεστ αντοχής με τις δουλειές που φέρνει! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλες και να βγεις αλώβητος/η καθώς θα είναι ζήτημα γοήτρου για εσένα! Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα φέρει υπερβολικές αντιδράσεις σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα ή αν προκύψουν και κάποιες  αγγαρείες! Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην αφήσεις τον πληθωρικό σου εαυτό να έρθει στο προσκήνιο καθώς που μπορεί να πεις λόγια που δεν πρέπει!

Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις θα καταφέρεις να βρεις χρόνο και για τον/τη σύντροφό σου και για τη διασκέδασή σας αρκεί να το θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να σε παρασύρει και να αφήσεις ημιτελείς κάποιες από τις υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε οτιδήποτε που σε ευχαριστεί. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο δεν θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα αν πρώτα δεν έχεις ικανοποιήσει τις δικές σου επιθυμίες!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα αναζητήσεις πηγές χαράς οι οποίες σου είναι απαραίτητες για να συνεχίσεις να ασχολείσαι και με τα υπόλοιπα ζητήματα που έχεις. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό, θα σε παρασύρει σε υπερβολές στη διασκέδαση, τις καταχρήσεις ακόμα και το φλερτ με αποτέλεσμα να μην σε αναγνωρίζουν ούτε οι φίλοι σου!

Σήμερα  θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα καθώς θα έχεις την τάση να τα προσπερνάς ή να παίρνεις αποφάσεις «ελαφρά τη καρδία» οι οποίες δεν θα είναι οι κατάλληλες. Δώσε προσοχή και σημασία στον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να σε κατηγορήσει για αδιαφορία! Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε γιατί μπορεί να κάνεις κάτι που θα σε εκθέσει σε αυτόν/ην που θέλεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την τάση για παράπονα γιατί θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς! Οι πρώτοι οι οποίοι θα καταλάβουν πως κάτι έχεις σήμερα θα είναι οι δικοί σου καθώς σε εκείνους θα ξεκινήσεις να παραπονιέσαι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  τα παράπονα θα είναι ένας τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή των άλλων, καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  θα δημιουργήσει υπερβολές ακόμα και στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Η χαρά, τα παράπονα  ακόμα και τα νεύρα θα έρθουν στο προσκήνιο με μεγαλύτερη ένταση από αυτή που χρειάζεται και θα σε κάνουν να σπαταλήσεις την ενέργειά  σου.

Σήμερα θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράσει στον/τη σύντροφό σου τα συναισθήματά σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι υπερβολές δεν θα λείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία  θα έρθει εκεί που δεν την περιμένεις και θα σε βάλει ξανά στην ενεργό δράση.

Ιχθύες

Ένα τηλέφωνο από ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή μια πρόσκληση για καφέ από κάποιο γνωστό σου θα γίνουν η αφορμή για να περάσεις σχεδόν όλη την ημέρα εκτός σπιτιού, συναντώντας αγαπημένους σου ανθρώπους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε προτρέπει να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου διάθεση και να συσφίξεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλαβαίνεις τους άλλους πριν καν μιλήσουν.  Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να μοιραστείς με τους άλλους πράγματα που  πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με μυστικά τρίτων.  

Σήμερα  οι συναντήσεις με τον/τη σύντροφό σου και με αγαπημένους σας ανθρώπους  θα είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε να βγείτε και να δείτε κόσμο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μέσω τρίτων θα κάνει τη διαφορά και θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019