Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου 2020

srewrw ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να περάσεις όμορφα καθώς το κέφι απογειώνεται και επιδιώκεις να βρεθείς με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία για να διασκεδάσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση ή πιθανά ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα αναστατώσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα η ένταση μπορεί να ανατρέψει το όμορφο κλίμα στη σχέση σου, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην υπάρχουν συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σου και θα απογειώσει τη νευρικότητα και το καρδιοχτύπι. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί με απασχολούν τον κοντινό περίγυρο ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να νιώσεις την ασφάλεια που αποζητάς. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που τελικά θα στοιχίζουν στο οικείο περιβάλλον.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να χαλάσει ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και κυκλοθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικούς λογαριασμούς και εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, γι’ αυτό επιδιώκει να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου για να περάσεις χαλαρές στιγμές ζητώντας μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργούν νευρικότητα και να προκύψουν έντονες συγκρούσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Δείξε προσοχή για να τις αποφύγεις.

Σήμερα ο απότομος τρόπος στην επικοινωνία θα παίξει αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά και να δημιουργήσει υπερένταση η συγκρουσιακή διάθεση.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στους συνεργάτες ή το ταίρι σου ανάγκες και επιθυμίες που έχεις και επιδιώκεις να τις πραγματώσουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Κτητικές τάσεις και απολυτότητα μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε πιθανές εξόδους με φίλους ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει που θα δημιουργήσουν ένταση και διάθεση για συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα φρόντισε να μην εκδηλώσεις έντονη ανασφάλεια και νευρικότητα στο ταίρι σου για να μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά που θα σε αναστατώσει και θα φέρει φόβους στην επιφάνεια. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου όπου παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς επιδιώκεις να γίνουν κατανοητές από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου οι ανάγκες  και τα θέλω σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν ένταση και πιθανό είναι να ξεσπάσεις στους συνεργάτες ή στο ταίρι σου δημιουργώντας συγκρούσεις.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σφοδρές αντιπαραθέσεις στη σχέση σου γιατί ο εγωισμός και η νευρικότητα θα βλάψει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες γνωριμίες έρχονται από το πουθενά για να αναστατώσουν το ερωτικό σου μονοπάτι.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντας τους την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους εκφράζοντας προσωπικές απόψεις και επαναστατικές ιδέες που μπορεί να έχεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς η ψυχολογία σου βουλιάζει λόγου αναμνήσεων και τραυμάτων του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Σήμερα γεγονός είναι ότι οι ευαισθησίες και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν στο να χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει την ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν ξαφνικά προκαλώντας έντονη αναστάτωση. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή και να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και η προσοχή σου προσανατολίζεται στο να περάσεις όμορφα με φιλικά πρόσωπα και να πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις όπου μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση και νευρικότητα καθώς ανατροπές στο πρόγραμμα ή ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπο του φιλικού περίγυρου.

Σήμερα οι αντιπαραθέσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου μπορεί να είναι έντονες, η νευρικότητα είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα προκαλέσουν έντονη αναστάτωση.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους χαλαρώνοντας και συζητώντας. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και η προσοχή σου επικεντρώνεται σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν οι αναλώνεσαι στο να σκέφτεσαι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται το άγχος και η ένταση με εκδηλωθεί με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα.

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να προφυλάξεις από το άγχος και το στρες τη σχέση σου γιατί τα ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πού θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να προωθήσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανέβει σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία και τη διάθεση να διασκεδάζεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω πιθανών αντιπαραθέσεων που μπορεί να υπάρξουν στις παρέες που θα βρεθείς ή ξαφνικών γεγονότων που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου και θα σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα.

Σήμερα ο εκνευρισμός και η εριστική σου διάθεση μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις την οποία σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα έρθει ξαφνικά για να σε αναστατώσει. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συγκεκριμένα συνεργασίες και προσωπική ζωή. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό και το άγχος καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστεί μετωπικά με το ταίρι σου ξεσπώντας για ζητήματα που σου δημιουργούν έντονη καχυποψία.

Σήμερα ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν ένταση με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να εκκρεμούν και να σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και βρίσκεις την κοινωνικότητα σου και την ανάγκη για εξωστρέφεια στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα από πρόσωπα της οικογένειας που θα επηρεάσουν έντονα την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η ένταση μπορεί να είναι στα ύψη στην προσωπική σου ζωή και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, κράτησε μικρό καλάθι γιατί η αστάθεια και η αβεβαιότητα κυριαρχούν.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμη στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να χαρείς αυτές τις στιγμές με το ταίρι σου ή την παρέα σου καθώς για σένα είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε λεπτό διασκεδάζοντας μαζί τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Λέοντα και καλείσαι να διεκπεραιώσεις θέματα που έχεις αναλάβει σε καθημερινό επίπεδο και μπορεί να είναι ρουτίνας και να σε αγχώνουν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές στον προγραμματισμό σου που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο στρες και ένταση, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί το πιθανότερο είναι διαφορετικά να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σήμερα εμμονές και νευρικότητα δημιουργούν προβλήματα στο ταίρι σου και οδηγούν σε εριστικές και συγκρουσιακές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση  και η υπερένταση δεν σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να παίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​