Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου 2019

kiookk 2 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή θέλοντας να εξομαλύνεις τις καταστάσεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό  και εντείνεται ο εκνευρισμός καθώς έρχονται ανασφάλειες στο προσκήνιο που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και συγκρούσεις με το ταίρι σου αλλά και με πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να αντιδρά σε πράγματα που δεν σου αρέσουν και να προσπαθείς να επιβάλεις τη δική σου άποψη.

Σήμερα οι συγκρούσεις με το ταίρι σου θα κοστίσουν έντονα στη σχέση, άφησε τη ζήλια και την καχυποψία στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητά σου και θέματα που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά και καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στο ζώδιό σου απογειώνει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις τόσο με το ταίρι σου και τους συνεργάτες σου όσο και με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που θα εκτοξεύσουν την νευρικότητα.

Σήμερα αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου και μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με πρόσωπα της παρέας σου αλλά και με το ταίρι σου καθώς θέλει να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό  και στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να αυξάνονται οι αγγαρείες και οι ευθύνες που πιθανά έχεις. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να θέλουν ξαφνικά ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που θα σε εκνευρίσουν και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ιδιαίτερα συγκρουσιακές διαθέσεις στο εργασιακό πεδίο.

Σήμερα καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους γιατί μπορεί να εκτονώσει στο ταίρι σου την ένταση από τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να είναι σημαντικά για εσένα. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα και δίνοντάς σου την ευκαιρία να φροντίσεις να βγεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο εγείρει συγκρούσεις λόγω ανασφαλειών που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθεί σε έντονα με το ταίρι σου κάτι που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Σήμερα ρίξε τους τόνους και φρόντισε να περάσεις καλά αφήνοντας πίσω οποίες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι αυτή που μπορεί να την απομακρύνει. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα κοντινά σου πρόσωπα ή σε σχέση με θέματα εμπορίου και επικοινωνίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και καλείσαι να λύσεις. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα  νευρικότητα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές.

Σήμερα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν πιθανά να μεταφερθούν στη σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει που θα έρθει κεραυνό πολλά στη ζωή σου, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό σου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και γίνεσαι πιο κοινωνικός καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος για να ανταλλάξει απόψεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Σήμερα η καλή σου διάθεση μπορεί να χαλάσει λόγω της έντασης που επικρατεί φρόντισε να μην συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι να υπάρξει ξαφνική νέα γνωριμία που θα εντείνει εμμονές και νευρικότητα. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρει αυτό το βιβλίο σε ότι αφορά το επαγγελματικό πεδίο και την προσωπική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν έντονο άγχος και ανασφάλεια. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα πρόσεξε γιατί πιθανό είναι να την εκτονώσεις στο ταίρι σου.

Σήμερα οι οικονομικές ανασφάλειες είναι αυτές που μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση τη σχέση φρόντισε να μην το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει η συγκρουσιακή διάθεση όμως θα είναι ανασταλτική στην οποία εξέλιξη.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και έντονη είναι η εσωστρέφεια που μπορεί να υπάρχει ακόμα καθώς νιώθει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου αλλάζοντας ριζικά την ψυχολογία σου και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο παίρνοντας πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες συγκρούσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην επαγγελματική ζωή που θα επηρεάσουν τα κέρδη σου και θα προκληθούν εντάσεις.

Σήμερα φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου πιθανή νευρικότητα που μπορεί να σε διακατέχει. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει όμως η ένταση καραδοκεί και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνει την παρέα μαζί τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας για αυτό και επιδιώκει να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να περάσεις χρόνο μόνος σου. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο προσκήνιο που έγιναν ασφάλειες και απωθημένα από παρελθούσες καταστάσεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν αποκλείεται να είναι έντονα.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην εκτόνωσης σε αυτό και πιθανά απωθημένα που μπορεί να έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις γιατί μετά σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις να ανταλλάξεις απόψεις και να περάσεις καλά μαζί τους. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές καταστάσεις που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί οι διαφωνίες θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε αιφνιδιάσει με τα αισθήματά του για εσένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που μπορεί να αναλάβεις. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να δημιουργήσει έντονες ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα που θα είναι αρκετό για να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην εκτονώσεις την ένταση από την επαγγελματική σου ζωή στο ταίρι σου ανοίγοντας νέα μέτωπα. Ο έρωτας κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή νέα γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό περίγυρό που καλό είναι να τη διαχειριστείς με σύνεση γιατί η ένταση είναι στα ύψη. 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ζυγό και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σου κεντρίζουν την προσοχή και ανοίγουν τους φιλοσοφικούς ορίζοντες. Το ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε της παρέας που θα βρεθείς καθώς οι διαφωνίες θα είναι εμφανείς και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς για ότι πιστεύεις.

Σήμερα η καλή διάθεση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να χαλάσει από ανατρεπτικά γεγονότα φρόντισε να το διαχειριστείς  με σύνεση. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν φρόντισε οι αντιδράσεις σου να είναι μετρημένες.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​