Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019

opshohohoh ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να ισορροπήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και αρμονία σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια και απομακρύνει το φόβο της μοναξιάς.  Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς για να ικανοποιηθούν όλα τα μέρη. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις άμεσα τις ανάγκες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να καταπιέσεις και να σε οδηγήσει αργά ή γρήγορα στο να ανεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Σήμερα η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι έντονη, εκμεταλλεύσου τις στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα κάνει έντονη τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και επικοινωνία.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς οι αγγαρείες και οι ευθύνες αυξάνονται και αυτό επιφορτίζει σημαντικά το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην επικεντρωθείς στην γκρίνια και στο στρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα  στον συναδελφικό περίγυρο. Είναι η ιδανική ημέρα για να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής επιδιώκοντας να φτιάξεις τον τρόπο που τρέφεσαι και γυμναστική ή οποιαδήποτε άσκηση θεωρείς ότι μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια και να σε βοηθήσει να αντέξεις την έντονη καθημερινότητα που έχεις. 

Σήμερα σημαντικό είναι να αφήσεις έξω από τη σχέση σου την ένταση της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλεις γιατί η μουρμούρα θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και νευρικότητα θα σε οδηγήσουν να μείνεις στο σπίτι μακριά από κοινωνικές συναναστροφές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι νιώθεις πιο δυναμικά και ερωτικά από ποτέ και αυτό βγαίνει έντονα στο περιβάλλον σου καθώς φλερτάρεις με μοναδικό τρόπο. Η ανάγκη να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις που μπορεί να έχεις είναι έμφυτη και αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή το ταίρι σου αφού θα δυσαρεστηθούν έντονα. 

Σήμερα οι στιγμές έχουν έντονη διασκέδαση, έρωτα και κέφι και μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου. Σημαντικό είναι για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα που μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου δώσουν. Πιθανό είναι να προκύψουν εργασίες σε σχέση με τον προσωπικό σου χώρο ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να ασχοληθείς. Καλό είναι να περιορίσεις επίσης την κυκλοθυμία σου καθώς η μεταβαλλόμενη διάθεση θα οδηγήσει σε ένταση και νευρικότητα και τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στο οικείο περιβάλλον. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να  ασχοληθείς με τη διακόσμηση αυτό όμως είναι κάτι που θα σου κοστίσει.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν και μία βραδιά για δύο θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει ασφάλεια και έντονα συναισθήματα. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και έρχεσαι σε επαφή κυρίως με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος αφού απολαμβάνεις να βρίσκεσαι μαζί τους και να συζητάς για διάφορα θέματα. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, ότι αφορά την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να δημιουργηθούν ευκαιρίες που καλό είναι να εξετάσεις. Πιθανές είναι επίσης οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή μακριά από τη ρουτίνα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να βαριέσαι εύκολα, όμως η νευρικότητα που μπορεί να προκύψει από αυτό θα ενοχλήσει τους γύρω σου για αυτό φρόντισε να την ελέγξεις.

Σήμερα διασκεδάζοντας με κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτό που θα προσφέρει στη σχέση σου μοναδικές στιγμές κεφιού και χαράς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι καθώς εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Καλό είναι να μην επικεντρώνεις την προσοχή σου μόνο σε ότι αφορά τις υλικές σου ανάγκες γιατί αυτές καθορίζουν την αυτοπεποίθησή σου και επηρεάζεσαι ψυχολογικά εάν δεν νιώθεις ότι το εισόδημά σου σε καλύπτει. Παράλληλα τα περιττά έξοδα και οι σπατάλες μόνο εκτός προϋπολογισμού θα σε οδηγήσουν, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσει στον έλεγχο. Το πάθος εκτοξεύεται στην προσωπική σου ζωή να θυμάσαι όμως ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Σήμερα ο ερωτισμός και το πάθος πιθανά να κυριαρχήσουν και να δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες μπορεί να εντείνουν το πάθος, παράλληλα όμως πιθανό είναι να δίνουν και την κτητικότητα και αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σε ωθεί στο να βγεις στο προσκήνιο με δυναμισμό και ενεργητικότητα  παίρνοντας πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό εντυπωσιάζει τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς, καλό είναι βέβαια να μην γίνεσαι υποκειμενικός και να περιορίσεις την τάση του να παρεξηγείσαι εύκολα γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα λόγω έντονου εκνευρισμού. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες φρόντισε να αδράξει την ευκαιρία και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι προκύψει.

Σήμερα επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να είσαι βέβαιος ότι θα δεις τα θετικότερα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αφού εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και τον ερωτισμό που εκπέμπεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος και πράγματα που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να βρεις το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε ταλαιπωρεί και να σε πιέζει ψυχολογικά. Φρόντισε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην τέχνη και τον εσωτερισμό γιατί μέσω αυτών θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα στιγμές ονειρεμένες μπορείς να περάσεις με το/η σύντροφό σου καθώς επιδιώκεις να αφιερωθεί στις μόνο σε αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ανακινήσουν έντονα συναισθήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι κοντά με πρόσωπα που έχεις πολλά πράγματα να μοιραστείς. Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο, δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε στηρίξουν σε σχέδια που έχεις. Καλό είναι βέβαια να μην γίνεσαι εριστικός ή αλαζονικός με όποιους δεν συμφωνούν μαζί σου ή δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου γιατί αυτό θα είναι αρκετό να δημιουργηθεί εκρηκτική κατάσταση μεταξύ σας και να απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Σήμερα μία έξοδο με την παρέα θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου αφού θα δημιουργήσει συνθήκες ευχαρίστησης και χαράς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ασχολείσαι κυρίως με επαγγελματικές δραστηριότητες που μπορεί να ξεφορτώνουν. Ευθύνες και υποχρεώσεις έρχονται με ορμή στο προσκήνιο και μπορεί να αυξάνονται, καλό είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι έχεις αναλάβει γιατί δεν αποκλείεται να σε κυριεύσει το άγχος. Φρόντισε επίσης να αποφύγεις έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος καθώς αυτές μπορούν να γίνουν εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Επικεντρώσου να δείξεις τις δυνατότητές σου, τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν γιατί αυτά θα σε βοηθήσουν  να λάμψεις.

Σήμερα άφησε μακριά από τη σχέση σου πιθανές εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην καριέρα γιατί μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό ανεβάζοντας τη διάθεση σου κατακόρυφα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι σε βοηθά σε πνευματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ασχοληθείς με σπουδές ή σεμινάρια σε αντικείμενα που σου κεντρίζουν το μυαλό. Η ανάγκη για διασκέδαση θα σε οδηγήσει σε παρέες όπου μπορείς να περάσεις μοναδικά και να φλερτάρεις προκαλώντας το ενδιαφέρον προσώπων με το χιούμορ για την αισιοδοξία σου. Επικεντρώσου μόνο στο να διεκπεραιώσεις σωστά υποθέσεις ρουτίνας γιατί η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Σήμερα η χαρά και η θετική σκέψη είναι αυτά που κυριαρχούν και σε προσωπικό επίπεδο και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικές προϋποθέσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και διάθεση για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς μπορεί να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς για να πάρεις θετικά αποτελέσματα για σένα. Φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό που να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αφήσεις την καχυποψία και τη ζήλια στην άκρη γιατί είναι αυτά που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό επικεντρώσου στο πάθος και δεν θα χάσεις.

Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός και το πάθος θα κυριαρχήσουν αρκεί να αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις στο περιθώριο που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να κυριαρχήσουν σε προσωπικό επίπεδο λόγω των έντονων συναισθημάτων που σου προκαλούν.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​