Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2019

kdfirirte ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να θέσεις μαζί τους κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορείτε να πετύχετε. Το να δουλέψεις με ομαδικό τρόπο και να προσφέρεις σε οργανώσεις και συλλόγους που σε ενδιαφέρει το αντικείμενο που ασχολούνται είναι σημαντικό γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε αυτές που θεωρείς ότι σου ταιριάζουν καλύτερα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε πιθανά σχέδια που έχεις και αυτό να οδηγήσει σε ένταση και αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Σήμερα νευρικότητα μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή λόγω διαφωνιών ξαφνικών γεγονότων που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου όμως ο εκνευρισμός είναι στα ύψη. 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει. Φρόντισε βέβαια να μην αντιπαρατεθείς με ανώτερο σου καθώς θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου και αυτό μπορεί να γίνει πιεστικό στο περιβάλλον που κινείσαι. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις και ένταση με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου φρόντισε να μην εκραγείς και δυσχεράνεις την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σήμερα σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι τον αντιδράσεις απότομα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και να εκτονωθεί στο ταίρι σου δεν θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικά μπορεί να έρθει νέα γνωριμία στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς θέλεις να αφήσει στην άκρη την καθημερινότητα και υποχρεώσεις που σε οδηγούν στη ρουτίνα και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν αισιοδοξία.  Οι χαλαρές συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν και μπορεί να οδηγήσουν σε στιγμές διασκέδασης. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο με τον ίδιο τρόπο εκτοξεύοντας τη νευρικότητα στα ύψη και δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα φρόντισε να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου λόγω της έντασης και της επαναστατικής σου διάθεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται από το πουθενά και ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και καλείσαι να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να είναι οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους όπως τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο. Πιθανό είναι επίσης να επικεντρωθείς στο να δρομολογήσεις επιχειρηματικά όνειρα που μπορεί να έχεις καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και μπορεί να αντιληφθεί άμεσα πως πρέπει να κινηθείς. Πρόσεξε την ένταση και την υποψία γιατί θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει οικονομικά σχέδια και συναλλαγές που μπορεί να είχες στο μυαλό σου κάτι που θα σε γεμίσει άγχος και νευρικότητα.

Σήμερα η καχυποψία θα είναι στα ύψη και θα οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να έρθει από το πουθενά και να απογειώσει το καρδιοχτύπι. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Πιθανό είναι να έρθουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που καλό είναι να εκμεταλλευτείς αφού ξέρεις πως μπορεί να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που θα είναι όλα τα μέρη ευχαριστημένα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει ξαφνικά την ένταση κατακόρυφα καθώς μπορεί να νιώθεις καταπιεσμένος και περιορισμένος στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην αιφνιδιάσεις αρνητικά το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά όμως η έντονη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και κάνει στροφή στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που αναλαμβάνεις να διεκπεραιώσεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην είσαι έμπλεος άγχους και επικριτικής διάθεσης γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές του καθημερινού σου προγράμματος που θα σε εκνευρίσουν και θα προκαλέσουν εκρηκτικό κλίμα στη δουλειά σου.

Σήμερα η νευρικότητα που μπορεί να υπάρχει λόγω της έντασης σε καθημερινό επίπεδο θα επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός που επικρατεί δύσκολα θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθεί στον έρωτα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.  Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να υπάρξει ιδιαίτερη ένταση με το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει που μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα φρόντισε να ελέγξεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν καυγάδες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα έρθει ξαφνικά όμως θα προκαλέσει παράλληλα έντονο εκνευρισμό.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια μαζί τους. Πιθανό είναι να μπεις σε μία διαδικασία απολογισμού που θα σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια και δεν αποκλείεται να εντείνει πιθανά την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και εντάσεις στο οικογενειακό επίπεδο ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό.

Σήμερα το ρομαντικό κλίμα στις σχέσεις σου μπορεί να ανατραπεί λόγω της νευρικότητας που πιθανό είναι να επικρατήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις καλά με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με αυτούς που θεωρείς δίπλα σου παίρνοντας χαλαρές στιγμές συζητώντας. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις θα πρωταγωνιστήσουν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε επικοινωνιακό επίπεδο και να αντιδράσεις απότομα σε συζητήσεις πρόσεξε γιατί αυτό θα οδηγήσει στο να υπάρξει ψύχρα και ένταση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Σήμερα η ένταση μπορεί να είναι έκδηλη και σε ότι αφορά τη σχέση σου για αυτό πρόσεξε τις απότομες αντιδράσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να φέρει πρόσωπα κοντά σου φρόντισε όμως να προσέξεις τη συμπεριφορά σου που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ελκυστική. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και μπαίνεις στη διαδικασία να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο, όπως εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια.  Παράλληλα όμως μπορεί να οδηγηθεί σε περιττά έξοδα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην τσέπη σου φρόντισε να τα ελέγξεις. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα από να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια και να ανατρέψουν τα σχέδια που είχες μέχρι στιγμής.  Η ένταση  μπορεί να επικρατήσει και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα ξαφνικά γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνει σε έντονα κτητικός κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρχει θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου να σε γεμίσει ένταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντας σου την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Από την άλλη βέβαια καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός και εγωκεντρικός αδιαφορώντας για τις ανάγκες των άλλων κάτι που θα ενοχλήσει. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε γεμίσουν ένταση και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στους συνεργάτες ή στο ταίρι σου δημιουργώντας καυγάδες και έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν στις σχέσεις σου.

Σήμερα η νευρικότητα δεν είναι καλός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται για να αναστατώσουν τη ζωή σου. 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτά.  Είναι σημαντικό να μπορέσεις να  δεις τη ζωή σου με ρεαλιστικούς όρους για αυτό καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα όμως είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα και συναισθηματικά ξεσπάσματα, φρόντισε όμως να το αποφύγεις γιατί θα σε επηρεάσει σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Σήμερα σημαντικό είναι να κάνεις την ανατροπή στη σχέση σου και να μην αφήσεις το έντονο ψυχικά δυναμικό να προκαλέσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν να έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου και σου δημιουργούν έντονη φόρτιση.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​