Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019

livff ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Κριός 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται που θα σηματοδοτήσουν ένα καθοριστικό βήμα για την προσωπική και επαγγελματική σου πορεία.  Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανή απαισιοδοξία ή αυστηρότητα που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Επικεντρώσου στις δυνατότητες που σου δίνονται για θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τον έρωτα αλλά και σε οικονομικό επίπεδο καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν κινήσεις που θα εξελιχθούν ιδιαίτερα ευοίωνα για σένα. 

Σήμερα μπορείς να αρχίσεις μία νέα διαδρομή με το ταίρι σου, άφησε τον αρνητισμό και την ανάγκη για έλεγχο στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, έλεγξε τις ανασφάλειές σου για να μην προκαλέσουν προβλήματα. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση και τη γκρίνια στους γύρω σου γιατί είναι αυτά που θα λειτουργήσουν σαν εμπόδια στις όποιες εξελίξεις.  Εκμεταλλεύσου την ανάγκη για ισορροπία στο εργασιακό περιβάλλον γιατί είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σημαντικά. Πιθανό είναι να ικανοποιηθούν οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις.

Σήμερα δείξε καλή διάθεση για μία νέα αρχή στην καθημερινότητα της σχέσης σου, απέφυγε την κατήφεια και το άγχος για να μην προκληθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, η απολυτότητα και η σκληρότητα στη σκέψη μόνο δυσκολίες θα φέρει.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή για πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η απόλυτη σκέψη και πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να επιδιώξεις να χειριστείς το ταίρι σου θα δυναμιτίζουν το κλίμα στον έρωτα, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και να μην αφεθείς σε φόβους και απωθημένα που μόνο νευρικότητα που δημιουργούν.

Σήμερα το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή και να σε γεμίσει αισιοδοξία, φρόντισε να διαχειριστείς ελεγκτικές διαθέσεις που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δώσει διαφορετική τροπή στην ερωτική σου ζωή, οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν στο να φαίνεσαι απόμακρος και απόλυτος δυσκολεύοντας τις εξελίξεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζεις ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι μόνο με τον δείξεις κατανόηση και όχι απολυτότητα θα μπορέσεις να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια κατάσταση θέλεις να εξελιχθεί σε θετική κατεύθυνση.  Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, προσπάθησε μόνο να κυριαρχήσεις στις ανασφάλειες σου γιατί μπορεί να γίνεις χειριστικός δημιουργώντας προβλήματα. 

Σήμερα ο ρομαντισμός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου, προσπάθησε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που θα δυναμιτίσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, απέφυγε τις εντάσεις για να υπάρξει θετική εξέλιξη. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το κοντινό περιβάλλον και σε εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Μπορεί να υπάρξουν εμπόδια στην εξέλιξη συμφωνιών που επιθυμείς διακαώς ή αδιαλλαξία και ψυχρότητα λόγω συζητήσεων που θα προκύψουν με δικά σου πρόσωπα. Φρόντισε να μην απογοητευτείς και να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις τη διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου γιατί είναι αυτό που θα δώσει θετική κατεύθυνση σε σχέσεις και συναλλαγές που μπορούν να αποδώσουν πολλά και σε οικονομικό επίπεδο. 

Σήμερα η αισιοδοξία και η διάθεση να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου κυριαρχεί, προσπάθησε να περιορίσεις φοβίες που καθορίζουν τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  γεγονός είναι ότι ελκύεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο, νέα πρόσωπα στη ζωή σου φρόντισε να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Η ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων είναι δεδομένη, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να νιώθεις κατήφεια και απαισιοδοξία για την πορεία τους, κάτι που δεν θα ευνοήσει την εξέλιξη τους. Βρες τη θετική σκέψη που χρειάζεται γιατί είναι αυτή που μπορεί να λειτουργήσει σημαντικά στο να επιδιώξεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει και να το επιτύχεις. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, να θυμάσαι ότι η κτητικότητα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα. 

Σήμερα  φρόντισε να αποφύγεις πείσμα και κτητική διάθεση και να είσαι βέβαιος ότι θα βιώσεις έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, φοβίες και έλλειμμα το εκτιμήσεις μόνο εμπόδια θα φέρουν.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει μπροστά σου μία νέα διαδρομή σε ότι αφορά τη ζωή σου εν γένει και σε ότι επιδιώκεις να δραστηριοποιηθεί σε. Επικεντρώνεσαι σημαντικά τις προσωπικές σου συναισθηματικές και ψυχικές ανάγκες και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη σε ότι αφορά τον έρωτα ή τα επαγγελματικά σου. H τύχη είναι στο πλευρό σου σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, αρκεί να καταπολεμήσεις ότι λειτουργεί υπονομευτικά για την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί να εκδηλωθεί σε συνεργασίες και προσωπική ζωή δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε ότι αφορά τη σχέση σου, φρόντισε να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους και «θέλω» προκαλώντας κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον έρωτα, προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους σου.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα που εκκρεμούν ή θέματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου.  Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία νέα αρχή μακριά από ότι σου δημιουργεί εσωστρέφεια και θλίψη, φρόντισε βέβαια να αφήσεις αρνητικές σκέψεις και κατήφεια στην άκρη γιατί το πιθανότερο είναι να εντείνουν τη μοναχικότητα. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν και να αναβιώσεις έντονα συναισθήματα μαζί τους, οι φόβοι σου όμως μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μία νέα προσπάθεια.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις έντονα τρυφερές αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου γιατί θα προκαλέσουν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, φρόντισε να μην βιαστείς να κινηθείς γιατί το συναίσθημα δεν θα σου επιτρέψει να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα σε προσανατολίζει στις φιλικές σου σχέσεις και παρέες και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς στο συγκεκριμένο περιβάλλον έχοντας στο μυαλό σου προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να υπάρξουν κινήσεις που να σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου. Καλό είναι να μην βυθιστείς σε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία που μπορεί να επηρεάσει τη δράση και τις σχέσεις σου γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις επιδιώξεις σου.

Σήμερα λειτουργώντας σαν ομάδα με το ταίρι σου θα βοηθήσει να νιώσετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, η διάθεση να επιβάλεις σκέψεις και απόψεις θα οδηγήσουν σε κόντρες, πρόσεξε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περίγυρο, η ανάγκη να κατευθύνεις τα πράγματα μπορεί να ενοχλήσει. 

  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί πιθανά σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες προσπάθειες ή στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον που να βοηθούν στην προσωπική σου ανέλιξη. Η ανάγκη να διαχειριστείς πιθανή απαισιοδοξία που μπορεί να εκφράσεις είναι επιτακτική καθώς θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και ένταση με τους ανωτέρους σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού να βοηθήσουν σημαντικά σε οικονομικές διεκδικήσεις ή θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα φρόντισε να χαρείς τις πιθανές θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου με το/η σύντροφό σου, άφησε την ένταση και την καχυποψία στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σου δώσει ώθηση σε προσωπικό επίπεδο.

  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να ανοίγουν σημαντικά πνευματικά μονοπάτια για σένα. Οι σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου περνάνε σε νέο επίπεδο, καλό είναι βέβαια ο φανατισμός και η απολυτότητα να μείνουν στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και την αισιοδοξία.

Σήμερα η χαρά, η διάθεση για διασκέδαση και η θετική σκέψη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον έρωτα, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει  που θα σηματοδοτήσει άκρως θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθηση θα παίξει κομβικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις παρθούν και μπορεί να σε κατευθύνει με θετικό πρόσημο αρκεί να αφεθείς. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε επιλογές που θέλεις να κάνεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γι’ αυτό φρόντισε να μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε φόβους και απωθημένα που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή το ταίρι σου.

Σήμερα το πάθος μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη σχέση σου, φρόντισε να περιορίσεις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν στη σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά, προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς στη ζήλια και στην καχυποψία προκαλώντας δυσαρέσκεια. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​