Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019

gsdfgdfh 2 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις επικεντρωμένο το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε πιέζουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει τον υποκειμενισμό και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον διαφωνώντας έντονα μαζί τους. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο κάνει έντονη την κατήφεια και δεν αποκλείεται να νιώθεις απογοήτευση πιστεύοντας ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει όπως θα ήθελες.

Σήμερα η ένταση της καριέρας προκαλεί ασυνεννοησία και οξύτητα με το ταίρι σου, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για μην υπάρξουν συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αφήνεσαι στο ερωτικό παιχνίδι.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, διαφήμιση, επικοινωνία, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που νιώθεις. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο σε περιορίζει ψυχολογικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου αποφεύγοντας τη διασκέδαση και τις παρέες, αφού επικρατεί εγκράτεια και δυσθυμία.

Σήμερα η περίεργη διάθεσή σου επηρεάζει τη σχέση σου, καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις απόμακρος και σκεπτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η συναισθηματική εγκράτεια δεν θα βοηθήσει σε θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορείς να προωθήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή με το ταίρι σου λόγω της έντονης ζήλιας και του εγωισμού που εκδηλώνεις. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο εγείρει ανασφάλειες και φόβους που σε ρίχνουν ψυχολογικά και μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου.

Σήμερα οι φοβίες γίνονται εντονότερες από ποτέ μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και η κατήφεια δεν σου δημιουργούν την απαιτούμενη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επιδιώκοντας να υπάρξει ισορροπία και ηρεμία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό σου δημιουργεί έντονη εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου λόγω έντονου υποκειμενισμού, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την απαισιοδοξία για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχολογική πίεση από το ταίρι σου.

Σήμερα οι προστριβές λόγω νευρικότητας με το ταίρι σου δεν αποκλείονται, φρόντισε να μην υπάρξει ψυχρότητα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, η αποστασιοποίηση που δείχνεις δεν βοηθούν στην ομαλή τους εξέλιξη. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν προκύψει σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά σου. Το έντονο πρόγραμμα μπορεί να σε αγχώσει και να ξεσπάσεις στους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό δημιουργεί επιπλέον ένταση και στρες και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους και κοντινά σου πρόσωπα, αφού ο εκνευρισμός προκαλεί καυγάδες. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο προκαλεί πιθανά κατήφεια και απογοήτευση για τις εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί, δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι δεν μπορεί να ανταποκριθείς σε όλα όπως θα ήθελες. 

Σήμερα η ρουτίνα προκαλεί ένταση και πιθανό είναι να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή λόγω άγχους και κακής διάθεσης που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και η απογοήτευση από τις πολλές υποχρεώσεις σε οδηγούν στο να μείνεις μακριά από κοινωνικές εκδηλώσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό όπου και αν βρεθείς. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα, το ταίρι ή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα που θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με το/η σύντροφό σου. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει απαισιοδοξία και να επιλέξεις να πάρεις αποστάσεις από διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. 

Σήμερα ψυχρότητα και απαισιοδοξία μπορεί να επηρεάσει την πορεία της προσωπική σου ζωή και να απογοητευτείς με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν, δεν φαίνεται όμως εσύ να έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή ζητήματα με ακίνητη περιουσία και επισκευές. Η κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανό είναι να υπάρξουν κόντρες με πρόσωπα της οικογένειας, το ταίρι ή τους συνεργάτες σου λόγω υποκειμενικής διάθεσής που σε διέπει. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να σου προκαλέσει κατήφεια και απογοήτευση οδηγώντας σε στο να κλειστείς στον προσωπικό σου χώρο. 

Σήμερα η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και ψυχρότητα με το ταίρι σου, προσπάθησε να διαχειριστείς την κακή σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ψυχολογία σου δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικές περιπτύξεις και παιχνίδια.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η διάθεση για επικοινωνία είναι διάχυτη, γι’ αυτό και επιδιώκεις να συναντηθείς με κοντινά σου πρόσωπα. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις σου κινούν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό φέρνει καταστάσεις που εκκρεμούν στο προσκήνιο και η ένταση που δημιουργούν μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με αδέρφια, ξαδέρφια ή κολλητούς φίλους, δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία σε ότι λες. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο σε βάζει σε έντονες σκέψεις σε ότι αφορά τον κοντινό σου περίγυρο και μπορεί να προτιμήσεις να απομακρυνθείς από όλους. 

Σήμερα προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο πως εκφράζεσαι στο ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός και να υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον, σημαντικό είναι να είσαι διαλλακτικός για να προχωρήσει θετικά.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να μπεις σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, βγάζοντας εκτός πλάνου τον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει την ανασφάλεια και πιθανό είναι να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σου.  Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο βουλιάζει την ψυχολογία σου και δημιουργεί κατήφεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης λόγω πιθανών οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζεις.

Σήμερα η αδιαλλαξία και η απολυτότητα μόνο θα βλάψουν τη σχέση σου και θα οδηγήσουν σε απομάκρυνση από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για ασφάλεια δεν σου επιτρέπει να βγεις και να αφεθείς στον έρωτα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και διεκδικείς με ένταση τις ανάγκες σου από το περιβάλλον σου και συγκεκριμένα από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωισμός θα προκαλέσει προστριβές. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ο υποκειμενισμός, η αδιαλλαξία και η νευρικότητα δεν βοηθούν για ήρεμη επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο ρίχνει την ψυχολογία σου και μπορεί να μπεις σε διαδικασία αυστηρής αυτοκριτικής, μην γίνεσαι σκληρός με τον εαυτό σου.

Σήμερα πιθανό είναι να απομακρυνθείς από το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει αναστάτωση και ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατήφεια και πιθανή απαισιοδοξία δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνοντας εντονότερο τον συναισθηματισμό και τη διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Προσοχή δείξε σε καθημερινές υποθέσεις, καθώς μπορεί να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Μέσω της τέχνης μπορείς να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό ενισχύει την αναστάτωση και μπορεί να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο σε αναγκάζει να δεις τους βαθύτερους φόβους σου, κάτι που δημιουργεί έντονα απαισιοδοξία και μοναχικότητα.

Σήμερα η απογοήτευση που μπορεί να νιώθεις εκδηλώνεται και στο ταίρι σου, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν ωφελούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν, αυτό μόνο κατήφεια θα προκαλέσει. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θέλεις να εκφράσεις ιδέες που μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Σημαντικό είναι να αποφύγεις αλαζονικές τάσεις που θα οδηγήσουν σε προστριβές με όσους διαφωνείς. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει τη νευρικότητα και την καχυποψία και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε φίλους δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αργά το βράδυ, η σύνοδός της με τον Κρόνο επικεντρώνει τη σκέψη σου στο να θέσεις με γερά θεμέλια τους στόχους σου, η αυστηρή σου διάθεση μπορεί να ενοχλήσει. 

Σήμερα μην γίνεσαι απόλυτος με το ταίρι σου σε κοινές επιδιώξεις γιατί αυτό θα φέρει αποστασιοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, φρόντισε μόνο να μην είσαι απόλυτος και εριστικό για να ευοδωθούν.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​