Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2019

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ανεβάζεις ρυθμούς στην καθημερινότητα, καθώς επικεντρώνεσαι στη δουλειά και στο πώς θα ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που πιθανά επωμίζεσαι. Το άγχος δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να βρεις πώς θα το εκτονώσεις και ο ιδανικός τρόπος είναι η γυμναστική ή κάποιο άθλημα. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να βρεις πρωτότυπες λύσεις και ιδέες για να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει, κάτι που αναγνωρίζεται το εργασιακό σου περιβάλλον.

Σήμερα μην αφήσεις τη ρουτίνα να επηρεάσει τη σχέση σου, εξέπληξε το ταίρι σου με κάτι πρωτότυπο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το κέφι ανεβαίνει καθώς νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Δεν θα χάσεις πρόσκληση για διασκέδαση που μπορεί να φλερτάρεις και να κερδίσεις τα βλέμματα των γύρω σου. Η τέχνη και η δημιουργία αποτελούν μοναδική διέξοδο, γι’ αυτό πιθανά να μπει το θέατρο ή ο κινηματογράφος το πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικούς έρωτες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τους παλμούς της καρδιάς. Πιθανές είναι και οι ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση όπου θα γοητεύσεις τα πλήθη.

Σήμερα αιφνιδίασε ευχάριστα το ταίρι σου και εκτόξευσε το πάθος στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η ο κεραυνοβόλος έρωτας καραδοκεί για να σε αιφνιδιάσει, πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα απογειώσουν τον ερωτισμό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έντονη είναι η ανάγκη  να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου, με τις ρίζες σου καθώς είναι αυτοί που μπορούν να σου δώσουν άπλετη αγάπη, ζεστασιά και φροντίδα. Σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να λύσεις. Η κυκλοθυμία καλό είναι να περιοριστεί για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τα οικεία σου πρόσωπα.

Σήμερα μπορείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου, ένα ξαφνικό δείπνο για δύο στο προσωπικό σου χώρο είναι ιδανικό. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε κεραυνοβολήσουν και θα σε δημιουργήσουν την αίσθηση της οικειότητας.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η ανάγκη για επικοινωνία είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να στραφείς στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις περνώντας χαλαρές στιγμές. Ζητήματα εμπορίου επικοινωνίας και διαδικτύου έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Σήμερα μία αιφνιδιαστική κοντινή απόδραση μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τη χαρά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τους κοντινούς σου ανθρώπους πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σου. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να θέλεις να τακτοποιήσεις. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να ξεφύγεις θέλοντας να απολαύσεις κάποια πράγματα και να υπάρξουν σπατάλες η περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας ,καθώς φαίνεται να έχεις τη δυνατότητα εξέλιξης στην καριέρα.

Σήμερα ο ερωτισμός και ο πόθος εντείνεται και μπορείς να εκπλήξεις θετικά το ταίρι σου με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών δίνοντας αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα φέρουν στη ζωή σου αιφνιδιάστηκα το πάθος και την ένταση. 

  

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που θεωρούν ότι θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σου. Πιθανό είναι να εκφράσεις τις ανάγκες που έχεις στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου περιμένοντας από αυτούς να τις κατανοήσουν και, γιατί όχι, να τις ικανοποιήσουν. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές ξενοιασιάς και συζητήσεις.

Σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου για να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε τον έρωτά σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να έρθουν κεραυνοβόλοι έρωτες πού να αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και πιθανόν να προτιμήσει να αποτραβηχτεί είσαι από παρέες και την έντονη κοινωνικότητα καθώς η μοναχικότητα κάνει την εμφάνισή της λόγω καταστάσεων και αναμνήσεων που αφορούν το παρελθόν και μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός πρέπει να είσαι στην σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς τα λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης σας εκθέσουν. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ξαφνιάσει ευχάριστα το σύντροφό σου και να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί που θα προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα.

Σήμερα έντονες στιγμές ερωτισμού και πάθους μπορείς να δηλώσεις που θα απογειώσουν το όνειρο. Αν είσαι ελεύθερος/η   επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές που θα σε αιφνιδιάσουν και  θα ανακοινώσουν έντονα συναισθήματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα να συζητήσεις μαζί τους να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να θέλεις να ενταχθείς σε ομαδικές δραστηριότητες καθώς είναι αυτές που σε εκφράζουν επιδιώκοντας να προσφέρεις μαζί με άλλους. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα δείξουν ενδιαφέρον για προτάσεις που έχεις και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες.

Σήμερα οι κοινοί στόχοι είναι αυτοί που θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σας να πορευτείτε με πρωτότυπο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν κεραυνοβόλους έρωτες και έντονα πάθη.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα. Το βέβαιο είναι ότι έχει τις ικανότητες να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις, με τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σου να δίνουν λύσεις που πιθανά εντυπωσιάζουν το επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θα αλλάξουν άρδην την καθημερινότητά σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία της αναγνώρισης στην καριέρα σου.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με το ταίρι σου, η πρωτοτυπία θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα λειτουργήσουν ανατρεπτικά στη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ζητήματα σπουδών, σεμιναρίων και ημερίδων που πιθανά θέλεις να παρακολουθήσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι επίσης να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προμηνύει νέες γνωριμίες που θα είναι σημαντικότατες για την προσωπική σου ζωή και θα σε κεραυνοβολήσουν ευχάριστα. Πνεύμα και δημιουργία μπορούν να εναρμονιστούν και να απογειώσουν στη διάθεσή σου.

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για τη σχέση σου και θα απογειώσει τον έρωτα και την αισιοδοξία.  Αν είσαι ελεύθερος/η το χιούμορ και καλή σου διάθεση είναι μαγνήτης για γνωριμίες που μπορούν να ανατρέψουν τη μέχρι τώρα προσωπικής πορείας. 

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και πιθανό είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, επενδύσεις ή κληρονομιές και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να θέλεις να κάνεις σημαντικές κινήσεις. Διάχυτος είναι ο εκνευρισμός από τις πρώτες πρωινές ώρες που δεν μπορείς να διαχειριστείς αλλά και δεν μπορείς να εξηγήσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο  μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα της οικογένειας που τα συναισθήματα θα είναι έκδηλα και θα έρθεις σε βαθύτερη επικοινωνία και επαφή μαζί τους.

Σήμερα αιφνιδίασε θετικά με τον αισθησιασμό και το πάθος το/η σύντροφό σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα μετανιώσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα εκτοξεύσουν την ένταση για τον ερωτισμό.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιλύσεις ζητήματα που πιθανά στις ταλαιπωρούν καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να υπάρξει ισορροπία με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Πιθανό είναι να προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορείς να καταφέρεις να μεγαλουργήσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την κοινωνικότητα και μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα διασκεδάσεις και θα περάσεις υπέροχα. 

Σήμερα πρωτοτύπησε και ξάφνιασε ευχάριστα το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα αλλάξουν τη ροή της προσωπικής σου ζωής. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​