Οι τρεις άντρες του ζωδιακού που κάνουν… κουβεντούλα και μετά το σεξ

Όμως αυτό το… pillow talk που πολλές γυναίκες ποθούν, σύμφωνα με την αστρολογία, μπορεί κάποια να το βρει αν το ταίρι της ανήκει σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

Δείτε ποιους αναφέρει άρθρο του marieclaire.gr ως τους πιο «επικοινωνιακούς» τύπους στο κρεβάτι μετά το σεξ.

Κριός

Εξωστρεφής, κοινωνικός και αυθόρμητος θα κάνει δημόσιες σχέσεις μέχρι και στο κρεβάτι σας. Οπωσδήποτε θα μιλήσει γιατί αλλιώς θα σκάσει, η κουβέντα είναι το οξυγόνο του, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει και τόσο αυτό που θα πει, αλλά τουλάχιστον δεν έχει στο στόμα του φερμουάρ. Απο κει και πέρα είναι απλά θέμα χημείας μεταξύ σας.

Λέων

Θα έχει κάτι να πει, αλλά κυρίως θα μιλήσει για τί άλλο; Για τον εαυτό του. Επομένως για δυο πράγματα υπάρχει πάντα σιγουριά με έναν Λέοντα: Θα έχει πάρα πολλά να πει, αλλά θα μιλάει κυρίως για τον ίδιο. Από εσένα εξαρτάται το αν σε ενδιαφέρει και κατά πόσο αυτού του είδους η συζήτηση. Αν είσαι κι εσύ Λέων, μάλλον θα έχετε θέμα.

Toξότης

Το ζώδιο αυτό έχει πολύ χιούμορ, βρίσκει πάντα κάτι να πει, είναι πάντοτε πηγή ενέργειας για τον άλλο και ξέρει να δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα γύρω του. Με τον Τοξότη πάντα θα έχεις κάτι να πεις, ή μάλλον για την ακρίβεια πάντα θα έχει κάτι να πει εκείνος μαζί σου. Το τελευταίο που θα πρέπει να φοβάσαι είναι η έλλειψη επικοινωνίας.