Μάθε ποιο είδος και στυλ γυμναστικής ταιριάζει στο ζώδιό σου

zasetres FITNESS, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ

Με τη βοήθεια της Eloise Meskanen από την Αυστραλία, γκουρού της Αστρολογίας, μπορείτε πλέον να μάθετε ποια άσκηση ταιριάζει στον κάθε άνθρωπο. Βρείτε παρακάτω το ζώδιό σας και δοκιμάστε το! Δεν έχετε να χάσετε κάτι. Εξάλλου, μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε το ιδανικό workout για το σώμα σας. Μόλις βεβαιωθείτε, μπείτε σε πρόγραμμα. Έτσι, θα καταφέρετε να επιτύχετε τα fitness goals σας μέχρι το καλοκαίρι. Υπάρχει ακόμα χρόνος!

Κριός: HIIT

Ο Κριός είναι τολμηρός, ανυπόμονος και υπερ-ανταγωνιστικός. Θα λατρέψετε μια πρόκληση στην οποία μπορείτε να κερδίσετε την πρώτη θέση. Ενθουσιάζεστε γρήγορα και εξαντλείστε ακόμη πιο γρήγορα, γι’ αυτό χρειάζεστε σύντομα bursts έντονης άσκησης, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Τα HIIT sessions είναι ιδανικά, γιατί μόλις να αρχίσετε να βαριέστε την πρώτη άσκηση, θα έχει έρθει ήδη η ώρα να προχωρήσετε στην επόμενη!

Ταύρος: Τρέξιμο

Οι Ταύροι είναι ευαίσθητοι και γήινοι, και αγαπούν την απλή, πρακτική άσκηση, κατά προτίμηση κάπου στη φύση. Η άσκηση αντοχής είναι ιδανική για τον Ταύρο –μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να προθερμανθείτε, αλλά μόλις βρείτε τον ρυθμό σας θα σας φανεί δύσκολο να σταματήσετε!

Το training για έναν μαραθώνιο είναι το τέλειο πρακτικό πρόγραμμα άσκησης για έναν Ταύρο. Δεν έχετε τρέξει ποτέ σε μαραθώνιο; Ξεκινήστε την προπόνησή σας και πιστέψτε μας, θα είστε από τους πρώτους!

Δίδυμοι: Τένις

Οι Δίδυμοι είναι νευρικοί και ανήσυχοι. Ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει ότι χρειάζεστε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για να μείνετε συγκεντρωμένοι και να βγάλετε μια ολόκληρη προπόνηση. Αγαπάτε το καλό chit-chat οπότε το workout με έναν φίλο σας ή γενικότερα η άσκηση σε ένα πνευματικά διεγερτικό περιβάλλον, είναι ιδανική για εσάς. Αν υπάρχει κάτι που έχουμε μάθει από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα τένις, είναι ότι είναι ένα εγκεφαλικό και σωματικό παιχνίδι. Θα κάνετε socializing που τόσο θέλετε ενώ παράλληλα θα γυμνάσετε αποτελεσματικά όλο σας το σώμα!

Καρκίνος: Κολύμβηση

Οι καρκίνοι είναι ευαίσθητες ψυχές και είναι γεγονός ότι τους αρέσει να βρίσκονται κοντά στο νερό. Μια τέλεια ρουτίνα για έναν τέτοιο τύπο λοιπόν, περιλαμβάνει τη ρυθμική, υδρόβια άσκηση ακολουθούμενη από ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ.

Η κολύμβηση στη θάλασσα ή την πισίνα δεν αποσκοπεί μόνο στα likes στο Instagram και τα εντυπωσιακά posts, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να γυμνάσετε συνολικά το σώμα σας! Με μια μόνο βουτιά θα καθαρίσει το μυαλό σας τόσο πολύ, που θα σας δώσει απίστευτα έντονη ενέργεια. Και μην ξεχνάτε, η τακτική κολύμβηση μπορεί εύκολα και γρήγορα να σας χαρίσει σώμα μοντέλου!

Λέων: Pole-Dancing

Τα λιονταράκια λατρεύουν να διασκεδάζουν, άρα γιατί πρέπει και η άσκηση να είναι διαφορετική; Βρείτε μια προπόνηση στην οποία θα μπορείτε να εκφράσετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να κάνετε pole-dancing; Όχι μόνο θα δυναμώσει τον πυρήνα σας και γενικότερα όλο το σώμα, αλλά θα ενισχύσει επίσης την ευλυγισία σας. Επιπλέον, πολλά studio χορού διοργανώνουν και επιδείξεις στις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας!

Παρθένος: Yoga ή Pilates

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι πλάσματα που λατρεύουν να δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, κάτι αργό και χαλαρωτικό όπως η γιόγκα ή το πιλάτες θα μπορούσε να είναι η ιδανική γυμναστική για εσάς. Θα βελτιώσουν τη στάση του σώματός σας, θα δυναμώσουν και θα γραμμώσουν όλο σας το κορμί και θα συμβάλλουν και στην καλύτερη αναπνοή –όλα αυτά ενώ εσείς θα κάνετε αυτό που σας αρέσει, να εστιάζετε δηλαδή σε κάτι και να είστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι.

Ζυγός: Barre

Οι Ζυγοί αναζητούν πάντα ισορροπία, γι ‘αυτό, it’s time to get zen με κομψές ασκήσεις stretching και ενδυνάμωσης που θα ενισχύσουν ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά σας χωρίς να σας ζορίζουν ιδιαίτερα. Όμως, μη νομίζετε ότι πρόκειται για μια απλή προπόνηση. Τα Barre Classes θα αλλάξουν ολοκήρωτικά το σώμα σας σε χρόνο DT!

Σκορπιός: Outdoor Group Class Training

Ο Σκορπιός είναι ο πιο δυνατός τύπος όλων των ζωδίων, γι’ αυτό μπορείτε να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Το “Go hard or go home!” πρέπει να γίνει το μότο σας. Σας αρέσει να είστε με κόσμο και να προσπαθείτε να φέρνετε πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ένα πρωινό ομαδικό training στην εξοχή είναι κατάλληλο για κάθε Σκορπιό. Δοκιμάστε να συμμετάσχετε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα σε κάποιο outdoor group class και κατευθείαν θα καταλάβετε ότι αυτό το είδος γυμναστικής είναι που σας ταιριάζει απόλυτα!

Τοξότης: Πεζοπορία

Οι Τοξότες αγαπούν την εξερεύνηση στην ύπαιθρο, οπότε χρειάζονται μια προπόνηση για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Η πεζοπορία στη φύση θα τονώσει τους γοφούς και τους μηρούς σας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και θα σας προσφέρει ενέργεια. Top tip: Μην πηγαίνετε για πεζοπορία μόνοι σας. Πέρα από το ότι θα έχετε συντροφιά, είναι καλό να υπάρχει πάντα κάποιος φίλος σας μαζί σε περίπτωση που ο ένας χαθεί ή τραυματιστεί στην πορεία.

Αιγόκερως: Boxing

Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί και φιλόδοξοι, άνθρωποι που προτιμούν να καθυστερήσουν το αίσθημα της ικανοποίησης, προκειμένου να αποκτήσουν αυτό ακριβώςπου θέλουν, έστω και μακροπρόθεσμα. Θα χρειαστεί ένα σκληρό πλάνο σε περίπτωση που θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αξίζει. Το boxing είναι ένα high-cardio workout που απαιτεί υπομονή και συγκέντρωση αλλά το αποτέλεσμα στο σώμα σας θα είναι απίστευτο!

Υδροχόος: Spinning

Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί, ιδιόρρυθμοι και ευφυείς τύποι, που επιθυμούν να είναι διαφορετικοί και καινοτόμοι. Θέλουν πάντα να γνωρίζουν τα τελευταία trends που κρύβονται πίσω από την άσκηση που επιλέγουν και αγαπούν να γυμνάζονται με groups πολλών ατόμων. Δοκιμάστε να γραφτείτε σε ένα spinning class ή βγείτε με τους φίλους σας για ποδηλασία στην εξοχή. Το ποδήλατο σας ταιριάζει απόλυτα καθώς μπορείτε να έχετε τον έλεγχό του ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Ιχθύς: Yin Yoga

Οι Ιχθείς είναι ονειροπόλοι, αυθεντικοί και καλλιτεχνικοί τύποι που δυσκολεύονται να κολλήσουν σε μια ρουτίνα. Σε εσάς ταιριάζει μια ήπια άσκηση η οποία θα σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους, τονώνοντας παράλληλα τη σωματική και πνευματική σας υγεία. Η Yin Yoga θα ενισχύσει τη δύναμη και την ευελιξία σας χωρίς να σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Εμπιστευτείτε μας, το σώμα και το μυαλό σας θα σας ευχαριστεί μετά από το πρώτο κιόλας session!