Μέχρι τις αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη θα φέρει… πάθος σε κάποια ζώδια

Ποιες όψεις θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό και πώς θα μας επηρεάσουν;

23 Φεβρουαρίου 2020: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία (στην 18η μοίρα), μας παρασύρει αυτή την ημέρα στην σπατάλη, τόσο την αισθηματική όσο και την οικονομική. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα θα μας παρασύρουν σε υπερβολές που ναι μεν θα τις απολαύσουμε, στην συνέχεια όμως μπορεί να τις πληρώσουμε λίγο πιο ακριβά … ! Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

29 Φεβρουαρίου 2020: Μοιραία Πάθη, δυνατές συγκινήσεις, αποκαλύψεις, κρυφές σχέσεις αλλά και ασυγκράτητοι ερωτικοί πόθοι κάνουν το κλίμα αυτής της ημέρας έντονο. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, κάνει το πάθος οδηγό μας αυτές τις μέρες, δεν παύει όμως να δημιουργούνται και σκάνδαλα, αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, αλλά και εμμονές ου δεν επιτρέπουν να απολαύσουμε με αρμονία τις σχέσεις μας. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Μαρτίου 2020: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου (από την 28η μοίρα) θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαήμερου. Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ισχυρό θα είναι το αίσθημα του περιορισμού αλλά και της «καταπίεσης» των προσωπικών επιθυμιών, ενώ δοκιμάζεται η αντοχή, η σταθερότητα και η ποιότητα κάποιων σχέσεων. Το «μαζί» θέλει θυσίες και το χώρια αντοχή, λένε λοιπόν αυτές τις μέρες οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού στις σχέσεις τους. Συνάμα αρκετοί θα νιώσουν και «στένεμα» στα οικονομικά τους (εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο).

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr