Μόνο αυτά τα 3 ζώδια αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα μετά από χωρισμό

koio 1 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Και η αλήθεια είναι πως συχνά όταν κάποιος αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον με τον οποίο έχει χωρίσει για πολύ συγκεκριμένους λόγους, στην πορεία με απογοήτευση διαπιστώνει πως τίποτα δεν άλλαξε και ο χωρισμός είναι και πάλι αναπόφευκτος. Όμως σε άρθρο του astrology.gr διαβάσαμε μια λίστα με τα τρία ζώδια που συχνά μαθαίνουν από τα λάθη τους και όταν τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία μπορεί και να σε εκπλήξουν ευχάριστα με την αλλαγή στη συμπεριφορά τους.

1. ΤΑΥΡΟΣ
Θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να επανορθώσει κι εφ’ όσον είναι πεισματάρης να ξέρεις ότι θα επιμείνει πολύ. Αν σου έδωσε μια υπόσχεση, θα κάνει τα πάντα για να την τηρήσει. Εάν δεν τα καταφέρει, θα νιώθει ότι έχει εντελώς αποτύχει. Ακόμα κι αν δεν του δώσεις τελικά μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα σε κατηγορήσει. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τον ακούσεις πρώτα, πριν τον διώξεις οριστικά γιατί όλο και κάποια λογική εξήγηση θα έχει για το γιατί φέρθηκε όπως φέρθηκε. Δεν θα απογοητευτείς.

2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο άνθρωπος με αυτό το ζώδιο σπάνια πέφτει σε λάθη γιατί είναι αρκετά λογικός και όταν μπαίνει σε σχέση, ξέρει και τον λόγο και το τι πρέπει να κάνει. Αν καταφέρει ωστόσο να την καταστρέψει, η πιο πιθανή αιτία θα είναι από το άγχος και την νευρικότητα που τον καταλαμβάνει για να είναι τα πάντα τέλεια. Άρα, όταν ζητά μια δεύτερη ευκαιρία, δεν το κάνει για πλάκα. Πιάνεται το στομάχι του και μόνο που αισθάνεται υπεύθυνος για την κατάληξη και έχει σπάσει ήδη το κεφάλι του για να καταλάβει πώς ήταν τόσο ηλίθιος για να σε αφήσει να φύγεις και πώς θα σε ξανακερδίσει.

3. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να φανεί αναξιόπιστος ένας Αιγόκερως είναι κάτι που θα τον αρρωσταίνει μόνο και στη σκέψη κι αν υπάρχει μια περίπτωση να αρρωστήσει ή να τα βάλει με τον εαυτό του είναι να κάνει λάθος. Νιώθει ενοχές, το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται και γενικώς δε βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Αν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ποτέ δεν θα το μετανιώσεις. Μη σου πούμε ότι κατά βάθος θα εύχεσαι να το είχε κάνει νωρίτερα, αφού, αν τον δεχτείς πίσω, θα επανορθώνει μια ζωή!