O Ερμής μπήκε στο Ζυγό και υπάρχουν 3 σημαντικές ημερομηνίες για πολλά ζώδια

mmd 0 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΜΗΣ, ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ, Ζυγός, ΖΩΔΙΑ, ΟΨΕΙΣ

Στο astrokoukous-oroskopos.gr, διαβάσαμε πως υπάρχουν τρεις ημερομηνίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτή την περίοδο.

Σημαντικές Ημέρες

22 Σεπτεμβρίου 2019:  Με το  τετράγωνο Ερμή – Κρόνου (13°) τίθενται «όρια» και «πρέπει» στις ανθρώπινες επικοινωνίες, υπάρχουν δυσάρεστες συζητήσεις ή και ειδήσεις που προκαλούν απογοήτευση ή και ρήξη.  Οι σκέψεις είναι απαισιόδοξες ενώ κάθε προσπάθεια για έκφραση, επικοινωνία θα είναι σαν να πέφτει σε «τοίχο»!  Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

24 Σεπτεμβρίου 2019: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Τοξότη (17°) έτσι η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί θετική για να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να κάνουμε νέα σχέδια για την πορεία μας, να ταξιδέψουμε, να ξεκινήσουμε ένα σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας, να συζητήσουμε νέες προτάσεις / συμφωνίες. Σημαντική προϋπόθεση ωστόσο για την επικοινωνιακή εύνοια της ημέρας; Να πάρουμε την πρωτοβουλία και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες της ημέρας. Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Οκτωβρίου 2019:  Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ουδεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν  χειριστικές και απόλυτες τάσεις στις επικοινωνίες,  θα δούμε αποκαλύψεις μυστικών, σκάνδαλα, κουτσομπολιά και ίντριγκες, ενώ οι σκέψεις θα είναι σκοτεινές και επίμονες.