O Φεβρουάριος θα φέρει πάθη και έρωτες σε πολλά ζώδια

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου που μόλις ξεκίνησε είναι ο μήνας που περιλαμβάνει και τη γιορτή των ερωτευμένων και οι αστρολόγοι προβλέπουν πως γενικά ο Φεβρουάριος 2022 θα είναι ένας πολύ... παθιασμένος μήνας για πολλά ζώδια.

valasdd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΦΕΒΡΙΥΑΡΙΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σύμφωνα με το marieclaire.gr oι Βαλεντίνοι ανάμεσά μας θα γιορτάσουν μία μέρα νωρίτερα, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Αρη στον Αιγόκερω να υπόσχεται πάθη άσβεστα στο πέρασμα του χρόνου.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την πρώτη του μήνα σού φέρνει έναν αέρα αισιοδοξίας μετά από έναν κάπως “μιέχ” Γενάρη. Αλλά το θέμα με τους αέρηδες είναι ότι φέρνουν συχνά και σκόνες και σκουπίδια και, τέλος πάντων, με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο σου, μην εκπλαγείς αν σου φέρουν και μερικούς πρώην στην πόρτα σου. Μπορείς πάντα να μην τους ανοίξεις.

Ιχθύες 

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ενας αργός σαν μελάσσα Φεβρουάριος με περίεργα όνειρα και προσκλήσεις για κοινωνικές συναναστροφές που δεν ξέρεις ακριβώς τι να τις κάνεις. Πρόσεχε λίγο την υγεία σου και περιόρισε τις κακές συνήθειες, ιδίως γύρω στις 16 του μήνα. Και γενικά κάνε υπομονή, Μάρτιος έρχεται και όλα θα γίνουν την άνοιξη.

Κριός 

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Με τον Ερμή στα επαγγελματικά σου και την Αφροδίτη και τον Αρη να σιγοντάρουν, ήρθε η ώρα για τολμηρές κινήσεις. Πες ναι σε νέες συνεργασίες, πρότεινε τον εαυτό σου για προαγωγή, ξεκίνα εκείνο το project που ονειρευόσουν καιρό. Γενικά πάρε φόρα και μη σε απασχολεί εκείνη η γυάλινη οροφή· θα σπάσει εύκολα.

Ταύρος 

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου στη δουλειά, πράγμα καλό, γιατί με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σου ένα βάλτωμα το ένιωθες. Αν σου εμφανιστεί μια ευκαιρία για σπουδές ή ταξίδια, άδραξέ την. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να γνωρίσεις τον Βαλεντίνο σου εκτός έδρας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Καυτός προβλέπεται ο Φεβρουάριος – είτε γιατί αποφάσισες να ξαναζεστάνεις μια μακροχρόνια σχέση, είτε επειδή σε κούρασαν οι διαφημίσεις για του Αγίου Βαλεντίνου και το ’ριξες στο ανελέητο Tinder. Οπως και να ’χει, καλά κάνεις. Απλά πρόσεχε σε ποιους φίλους θα εκμυστηρευτείς τις περιπέτειές σου. Κάποιοι ζηλεύουν.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, σ’ αυτόν τον άκαρδο κόσμο που ζούμε, να είναι ο κόσμος γύρω σου εξίσου ρομαντικός με τον κόσμο εντός σου. Αλλά κάτι ο Βαλεντίνος, κάτι ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Αρη στον 7ο οίκο σου, αυτόν το μήνα προβλέπω από καρδούλες και μονόπετρα έως και κουφέτα. Και γιατί όχι δηλαδή; Τι τα έχεις τα λεφτά στην άκρη; NFT θα τα κάνεις;

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία ανανεώνεται με τη Νέα Σελήνη. Πάνω στην ώρα, γιατί η καθημερινότητά σου είχε γίνει ασφυκτική σαν ζιβάγκο τρία νούμερα μικρότερο. Απλά προσπάθησε να θυμάσαι πως δεν είσαι υπεράνθρωπος και πως έχεις όρια. Και γύρω στις 16/2 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, μην τα περάσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ναι, η αυτοσυγκράτηση είναι πολλή φίλη σου, αλλά αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, τώρα παίζει και να το μετανιώνεις όλο το 2022. Γιατί γύρω στις 13/2 μπορεί ν’ αρχίσει ένα ρομάντζο ή ένα καλλιτεχνικό project που θα σου αλλάξει τη ζωή. Οχι τίποτε άλλο, έχεις και Δία στον 7ο οίκο σου. Γάμοι και καριέρες έχουν χτιστεί με λιγότερα.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η Πανσέληνος στις 16/2 φέρνει καβγάδες και ασυννενοησίες με φίλους και γνωστούς. Αλλά τι σε μέλλει εσένα; Τα νέα σου έπιπλα είναι chic, τα νέα σου ριχτάρια είναι cosy, και τα παιδιά σου, δίποδα ή τετράποδα, συμπεριφέρονται με σέβας και όχι σαν ανεμοστρόβιλοι. Η οικιακή ζωή σου είναι picture perfect κι αυτό για την ώρα σού αρκεί.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το ξέρω ότι ανοίγεσαι πιο δύσκολα κι από στρείδι, αλλά αυτόν τον μήνα οι πιο κοντινοί σου φίλοι θα προσπαθήσουν να σε κοινωνικοποιήσουν και πιθανότατα θα τα καταφέρουν. Και καλά θα κάνουν. Με τις εντάσεις που φέρνει η Πανσέληνος στα επαγγελματικά σου στις 16/2, έχεις ανάγκη από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σε νοιάζονται γύρω σου.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κάθε φορά που προβλέπω έξτρα χρήματα για σένα, Τοξότη, κάπως νιώθω τύψεις, γιατί ξέρω πως θα βρεις τρόπους να τα ξοδέψεις όλα πάλι. Αν πάντως σκέφτεσαι να επενδύσεις σε γη, και δεν εννοώ αυτές τις διαφημίσεις στο Ιντερνετ που αγοράζεις ένα τετραγωνικό μέτρο και γίνεσαι λόρδος στη Σκωτία, η Σύνοδος Αρη – Αφροδίτη στις 13/2 είναι μια καλή μέρα να το κάνεις.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μπορεί τα γενέθλιά σου να πέρασαν, τα καλύτερα δώρα όμως τώρα έρχονται. Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 4/02 και τον Αρη με την Αφροδίτη να ανεβάζουν την ένταση, κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ζήτα μας ό,τι θες. Ολα τα λεφτά λουλούδια στη δικιά σου αγκαλιά. Μπορώ να βρω κι άλλα τραγούδια, αλλά νομίζω κατάλαβες.