Ο μήνας Μάρτιος θα φέρει πολλές εξελίξεις στη ζωή 10 ζωδίων

aw64y7 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

ΚΡΙΟΣ 

20 Μαρτίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου, με την ταυτόχρονη έναρξη της Εαρινής Ισημερίας, θα είναι η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μπορεί να γίνει στόχος σου το να αναλάβεις ενεργά την ηγεσία. Σίγουρα η αναζωογόνηση των κυττάρων σου τώρα θα είναι πολύ έντονη, αφού θα νιώθεις ζωντάνια και διάθεση ανανέωσης.

21 Μαρτίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, στον άξονά σου, σηματοδοτεί μια νέα έναρξη σε όλα τα επίπεδα. Θα ασχοληθείς αρκετά με τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στο να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να διαχειριστείς τις ανάγκες σου και να ξαναβρείς την ισορροπία σου. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Από 1 έως και 30 Μαρτίου

Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου δίνει πινελιές ατομικότητας και αυτονομίας. Ο μήνας αυτός θα σε βοηθήσει να βρεις ένα τρόπο να εκφράσεις την δύναμή σου αλλά και την δημιουργικότητά σου. Γενικά θα πλημμυρίσεις από συναισθήματα που θα σε βοηθήσουν να εξωραίσεις πιθανόν επιθετικότητα και απολυτότητα από την πλευρά σου.

6 Μαρτίου

Ο Ουρανός επιστρέφει και πάλι στο ζώδιό σου. Θα παραμείνει για αρκετό καιρό και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείς σε προσωπικό επίπεδο μέσα από ιδιαιτερότητες, πρωτοτυπία και ανεξαρτησία. Θα φέρει νέες ιδέες, μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στον τομέα των οικονομικών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

31 Μαρτίου

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σου δώσει έναν νέο αέρα επικοινωνίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία. 

ΛΕΩΝ 

Από 1 έως και 26 Μαρτίου

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον άξονά σου, θα σου δώσει μεγάλη κοινωνικότητα και θα σου φέρει καινούργια πρόσωπα μέσω φίλων και γνωστών. Οι πόρτες θα ανοίξουν για νέες συνεργασίες όπου εκεί θα χρειαστεί να έχεις περισσότερο το ομαδικό πνεύμα. Η φιλία θα είναι ένα μέσο για να προσεγγίσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

6 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς, απέναντί σου, θα πυροδοτήσει θέματα συναισθηματικής φύσεως και σίγουρα θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό της λογικής και της πρακτικότητας στους γύρω σου, αλλά και στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή σχετίζεσαι πολύ στενά. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και μια καινούργια αρχή με μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικούς άξονες θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ 

21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε σπρώξει να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο. Τα πάντα έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική αυτό το διάστημα, που συνδυάζεται με την εαρινή ισημερία και ξεκινάνε από την αρχή, με αρκετή φόρα και δύναμη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Από 1 έως και 30 Μαρτίου

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στον Ταύρο και στον άξονά σου και αυτή την φορά κατά κάποιο τρόπο θα παραδώσεις την δύναμή σου στους άλλους εξ αιτίας κάποιων συνθηκών. Θα πρέπει να αφουγκραστείς καλά τις ανάγκες σου και να ακολουθήσεις πιστά τις εσωτερικές οδηγίες του σώματός σου γιατί η επιθετικότητα ή η πίεση που θα υποστείς απ’ τους άλλους να βγάλει την ανασφάλειά σου στην επιφάνεια. Οι οικονομικές υποθέσεις και κυρίως οι διεκδικήσεις θα είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

31 Μαρτίου

Ξεκινάει ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και στον άξονά σου, οπότε η ανάγκη σου για επικοινωνία με τους άλλους θα μεγαλώσει στο έπακρο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Από 1 έως και 26

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει δώρα και ευκαιρίες για εξέλιξη. Πιθανόν ένα κομμάτι των ονείρων σου να εκπληρωθεί τώρα. Η εμφάνισή σου μπορεί να είναι λίγο εξτρίμ και ιδιαίτερη γιατί θέλεις να έχεις ένα δικό σου στιλ. 

ΙΧΘΥΕΣ 

6 Μαρτίου

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 6 του μηνός, οπότε όλες οι καταστάσεις που δεν είχες επιλύσει την προηγούμενη περίοδο θα εμφανιστούν και πάλι στο προσκήνιο. Κυρίως θα πρέπει να είσαι στο εδώ και τώρα και να μην κάνεις σκέψεις χαοτικές.

6 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σε πλημμυρίσει έντονα συναισθήματα, τα οποία θα σου δημιουργήσουν την διάθεση για μια νέα αρχή. Η οπτική γωνία που θα δεις τα πράγματα θα είναι περισσότερο ρομαντική αλλά και καλλιτεχνική. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην καταφύγεις σε υπερβολές ή σε θυματοποίηση σε ό,τι σε ενόχλησε ή σε πόνεσε.

27 Μαρτίου

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και σίγουρα σου δίνει μια νέα θετική εξέλιξη, κατ’ αρχάς στις συναισθηματικές σου υποθέσεις. Μετά ακολουθούν και όλα τα υπόλοιπα. 

Πηγή: astrology.gr