Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, ίσως να υπάρξουν μπερδεμένες επιθυμίες και αντικρουόμενα συναισθήματα. Δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί σε ισορροπία ο εσωτερικός κόσμος, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικά συμπλέγματα που θα φορτίσουν αρνητικά τις συμπεριφορές.

fgdgdf 6 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ., ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να καταβάλλεις προσπάθεια ώστε να ισορροπήσουν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν. Η κατανόηση, η αισιοδοξία, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελούν το αντίθετο για όλες τις δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις για να υπάρξει αρμονία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα έχουν πολλές προοπτικές και μπορεί να σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που απογειώνει τη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία που δείχνει να αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες που έχεις από μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και επιδιώκεις να υπάρξει αρμονία και ισορροπία. Εξωγενείς παράγοντες όμως μπορεί να προκαλέσουν κατήφεια και απαισιοδοξία επηρεάζοντας αρνητικά τόσο την ψυχολογία σου, όσο και τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου είναι έντονες καθώς η πίεση και οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές. Προσοχή καθώς η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο εκνευρισμός στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις που θα στοιχίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εξαιρετική διάθεση σου πρωταγωνιστεί στην ημέρα και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στο περιβάλλον που συναναστρέφεσαι. Νιώθεις δημιουργικός, αισιόδοξος, χαρούμενος και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζουν και πρωταγωνιστούν στις συνεργασίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους γύρω σου για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. Πιθανές προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκφράζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες θα αντιληφθείς άμεσα ότι το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να καταλάβει αυτά που ζητάς και για να σε ικανοποιήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να τραβήξεις την προσοχή σε μία γνωριμία που θα εντυπωσιαστεί από την θετικότητα που εκπέμπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ότι σε έχει πληγώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να τα διαχειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένος. Πιθανές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά και να σε ικανοποιήσουν με το τελικό αποτέλεσμα.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου χαρίσουν το χαμόγελο, χαλαρές στιγμές και την άποψή τους για θέματα που σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να διασκεδάσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο, η επικοινωνία και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Εκφράζοντας άμεσα τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα αντιληφθεί τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Άλλωστε η ψυχολογία και των δύο είναι στα ύψη. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα για νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά, αισιοδοξία και φρεσκάδα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλές περιβάλλον όταν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί σήμερα να το αισθανθείς στον απόλυτο βαθμό και να περάσεις μία όμορφη μέρα με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την προσφορά και την προσπάθειά σου και αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Απόλαυσε το αποτέλεσμα καθώς οφείλεται στη δική σου συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση.

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει τον πόθο και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου. Βάζεις στην άκρη τον εγωισμό και δημιουργείς ένα άκρως χαρούμενο και αισιόδοξο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς βλέπεις ποιες είναι αυτές που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές και άκρως ικανοποιητικό άμεσα και σε οικονομικό επίπεδο.

Η χαρά, το κέφι και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εκτόξευσεις το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό μπορεί να φέρει νέα σημαντική γνωριμία στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, τα έντονα συναισθήματα και οι αναμνήσεις κυριαρχούν σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την οποία καχυποψία και αρνητική διάθεση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει. Ήρθε η ώρα να ζήσεις το παρόν απαλλαγμένος από ψυχολογικά βαρίδια που σε έχουν επηρεάσει παλιότερα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο για εσένα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις παρούσες συγκυρίες για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

Ο συναισθηματισμός και το πάθος δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου καθώς είναι αυτοί που σε γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινοί στόχοι που θα σε ικανοποιήσουν και θα δημιουργήσουν το πλαίσιο για νέες προσπάθειες που θα είναι άκρως δημιουργικές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σήμερα ως προς την επίτευξη των στόχων σου θα είναι ιδανικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές εκκινήσεις και σημαντικά κέρδη στο επίπεδο των συνεργασιών σου.

Η κοινή προσέγγιση που έχεις με το ταίρι σου σε καταστάσεις που βιώνετε βοηθούν να συντονιστείτε με απόλυτο τρόπο και να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές όμως τίποτα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Η καθημερινότητα είναι έντονη και καλείσαι να είσαι δραστήριος, κάτι που δεν σε φοβίζει. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα δώσουν το στίγμα σου και θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις οποίες απαιτήσεις υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κυριαρχείς στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς οι ιδέες σου είναι μοναδικές και μπορούν να εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα και να αλλάξεις ριζικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες, κάτι που θα βοηθήσει να απελευθερωθείς από ευθύνες και να δώσεις προσοχή σε νέα πράγματα που θα είναι δημιουργικά για εσένα.

Η καριέρα σου είναι σημαντική και εκφράζοντας το αυτό στο ταίρι σου θα καταλάβεις άμεσα ότι έχει τη διάθεση να σε στηρίξει και να είμαι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αλλάξει σημαντικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τις θετικές προοπτικές που έχεις μπροστά σου. Η αρμονία που επικρατεί σε βοηθά να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν έντονα και να ανοίξεις νέους δρόμους που αγγίζουν τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να σου δώσουν ιδέες και προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία κυριαρχεί και η δημιουργικότητα σε οδηγεί σε νέους δρόμους που θα είναι άκρως θετικοί για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να απολαύσεις την παρέα του κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ο αδέσμευτος είναι πιθανή πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στη ζωής σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα. Βασική προϋπόθεση είναι να αφεθείς και να μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να σε οδηγήσουν στην κατήφεια και την απαισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα νομικά και επικοινωνιακά που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να σε ωθήσουν στο να αναπροσαρμόσεις την συμπεριφορά σου και να αξιολογήσεις συμπεριφορές πιθανών συνεργατών. Η ένταση δεν θα λείψει, όμως δεν θα σου προσφέρει τίποτα παρά μόνο σκληρές κουβέντες που θα δημιουργήσουν αποστάσεις.

Το θερμό κλίμα που υπάρχει στη σχέση μπορεί να ανατραπεί αν επιτρέψεις σε μνήμες και τραύματα να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, ανατρέποντας τις σταθερές στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να γνωρίσεις αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, προσοχή καθώς η απαισιοδοξία παραμονεύει.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​