Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 21 Ιουνίου 2021

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Ιουλίου, έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές σχέσεις και επαφές, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία και στην οικονομική σταθερότητα.

bnnb ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον οικογενειακό και οικιακό σου τομέα υποκινώντας σου την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι. Η οικοδόμηση της εσωτερικής δύναμης και η φροντίδα του εαυτού και των αγαπημένων σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τις 22/7. Για να μπορέσεις να εξελιχθείς στα εργασιακά θα πρέπει να χτίσεις γερές βάσεις για αυτό μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να χρωματίζεται και να αποκτά ενδιαφέρον.

Ταύρος
Μέχρι τις 22/7 ο Ήλιος ταξιδεύει στον 3ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια ευκαιρία για μάθηση, σύνδεση και επικοινωνία. Επανεξέτασε τα σχέδια σου και τακτοποίησε εκκρεμότητες προκειμένου να καταφέρεις ανεμπόδιστα να προχωρήσεις μπροστά. Ρομαντική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου ενώ εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία και ένα νέο ξεκίνημα βρίσκεται προ των πυλών.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μόλις αποχώρησε από το δικό σου ζώδιο και μεταβαίνει στον τομέα αξιών, οικονομικών, ζητημάτων άνεσης, προσωπικών αγαθών και αυτοεκτίμησης. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που πιθανά να προέρθουν από τη βιασύνη σου. Οι συναισθηματικές εξομολογήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να κάνεις τις κινήσεις σου.

Καρκίνος
Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο σήμερα και με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα παίρνεις τα πάνω σου. Τα ελκυστικά χαρακτηριστικά σου ενισχύονται κι αυτό δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μια επιτυχία στα εργασιακά και οικονομικά ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και είναι αρκετή για να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Απόλαυσε αγαπησιάρικες στιγμές με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, μπορείς κυριολεκτικά να περιμένεις τα καλύτερα.

Λέων
Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις και αναζητάς πιο ξεκούραστες, θεραπευτικές και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Επανεξέτασε τα επαγγελματικά σχέδια σου προτού προχωρήσεις μπροστά. Ευκαιρία να νιώσεις πιο ζεστά και πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν και επιθυμείς να αποκοπείς από το παρελθόν είναι δύσκολο να το κάνεις.

Παρθένος
Ο Ήλιος οδηγείται στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και ευχών κι έτσι τον επόμενο μήνα γίνεσαι πιο κοινωνική και πειραματική. Είσαι λίγο λιγότερο επικεντρωμένη στους στόχους σταδιοδρομίας σου κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Διαμόρφωσε το πρόγραμμα της ημέρας με τον αγαπημένο σου επινοώντας πιο ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τα ύδατα.

Ζυγός
Επαγγελματικά και δημόσια θέματα ή φήμης και ευθυνών ελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα. Τα κίνητρα και η ανάγκη της επιτυχίας και διάκρισης αυξάνονται και δεν διατίθεσαι να χάσεις καμία ευκαιρία. Αν λειτουργήσεις με συναίσθημα και λογική στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική ή επαγγελματική σχέση αλλάζει μορφή και σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Σκορπιός
Ο Ήλιος διέρχεται στον  9ο οίκο σου και μέχρι τις 22/7 η επιθυμία να σπάσεις τη ρουτίνα και να επεκτείνεις το μυαλό και τις εμπειρίες σου αυξάνεται. Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τη διάθεση σου με την υπέροχη Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να εναρμονίζονται και με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και έτσι το κλίμα μεταξύ σας γίνεται πιο τρυφερό και ρομαντικό. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητα σου ανεβάζει τις πιθανότητες να σκοντάψεις πάνω στον απόλυτο έρωτα.

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκίνησε τη μηνιαία διέλευση του στον 8ο οίκο σου βάζοντας στο επίκεντρο τις ικανότητες σου να μοιράζεσαι ή να κατανοείς καλύτερα τον εαυτό σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να βελτιωθείς, να αλλάξεις και να μεταμορφωθείς. Αποκαλύψεις και ευκαιρίες στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Απόλαυσε το συναίσθημα του αγαπημένου σου και μην το αμφισβητείς. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου αυξάνει τον αριθμό των θαμαστών σου.

Αιγόκερος
Ένας νέος ηλιακός κύκλος ξεκινά θέτοντας τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου και βοηθά στην επαναφορά μιας υγιούς αίσθησης ισορροπίας. Σε κοινωνικό επίπεδο η αυξημένη ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εμπεριέχει μαγεία, ερωτισμό και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

Υδροχόος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον 6ο οίκο σου φέρνοντας την εργασία, τις καθημερινές ρουτίνες, τους  στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης στην άμεση προτεραιότητα σου. Η δημιουργικότητα σου στα εργασιακά ανεβαίνει και ανταμείβεται. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται.

Ιχθείς
Στο επίκεντρο σου το επόμενο διάστημα είναι η δημιουργική αυτοέκφραση, η ευχαρίστηση, η ψυχαγωγία και ο ρομαντισμός. Σήμερα η συμπόνια, η ευγένεια και η ζεστασιά είναι τα συναισθήματα που σε διακατέχουν για αυτό και η μέρα σου έχει εξαιρετικό νόημα. Ο τομέας των οικονομικών και συναισθηματικών σου ευνοείται για αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, κυρίως αν είσαι μόνη.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​