Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θετικός και ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει η άρνηση και η αδιαλλαξία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις επαγγελματικές και προσωπικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

dfgdfgd 3 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανασφάλειές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος στις θέσεις σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από τον εκνευρισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις βρίσκουν εμπόδια στην εξέλιξη τους και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Οφείλεις να απαλλαγείς από το πείσμα και την ανάγκη να επιβάλεις τα δικά σου θέλω για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα ικανοποιούν τους πάντες.

Η ένταση με το ταίρι σου μπορεί να αποφευχθεί αρκεί να δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα και να δείξεις την κατανόηση που απαιτείται. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λόγω των φόβων που εκδηλώνεις και επηρεάζουν την μεταξύ σας επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο δοκιμάζονται καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κόντρες. Η ανάγκη ελέγχου πιθανά να οδηγήσει σε χειριστικές καταστάσεις και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες και χειριστικές. Προσοχή καθώς τα λόγια μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σκληρά και καυστικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις και διαφορές επηρεάζουν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και πιθανά να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου, παράλληλα όμως μην παρεκτρέπεσαι σε υπερβολές που θα σου στοιχίσουν. Είναι αυτές που θα σε ωθήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Μην επιτρέψεις στο ταίρι σου να προσπαθήσει να σε κατευθύνει καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Η ειλικρίνεια στις συζητήσεις πρέπει να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ελκύει, είναι πιθανό όμως να πληγωθείς από τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλεια κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Τα κοντινά σου πρόσωπα είναι εκεί για να σε ακούσουν και να ανακουφίσουν όλους τους φόβους που μπορεί να εκδηλώσεις και καταπιέζεις μέσα σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συζητήσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξάρσεις που θα αποτελέσουν εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σου.

Το να γίνεις αδιάλλακτος με το ταίρι σου δεν θα βοηθήσει στο να ξεφύγεις από την ένταση και θα δημιουργήσει προβλήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος, μην γίνεσαι σκληρός γιατί δεν σε βοηθά να ξεπεράσεις τις πληγές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η συναισθηματική ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο για να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για καταστάσεις που συμβαίνουν και μπορεί να σε ενοχλούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι απόψεις και οι ιδέες σου μπορεί να μην ικανοποιούν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Οφείλεις να είσαι ανοιχτός και διαλλακτικός σε νέες προτάσεις και σκέψεις καθώς μόνο ακολουθώντας αυτό το δρόμο θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Δεν θα σε ωφελήσει να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις απόψεις σου και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από αυτόν που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με βαθύτερες συναισθήματα και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν τις κινήσεις σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου μπορείς να γίνεις σκληρός, κάτι που θα απογοητεύσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι δύσκολες καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συμβιβασμούς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και προστριβές με ανωτέρους σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση στις διαθέσεις των άλλων για να ξεφύγεις από προβλήματα που μπορεί να προκαλέσεις με την στάση σου.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αρκεί να αφήσεις την απολυτότητα στην άκρη δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος με πρόσωπα που κάνουν την εμφάνισή τους και σε αναστατώνουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις με αμεσότητα τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και μπορεί να σε ανακουφίσει πνευματικά σαν προσωπικότητα. Αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ μαζί τους και εκφράζεις πιθανές μελλοντικές επιδιώξεις σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δρομολογήσεις νέα σχέδια που πιθανά έχεις. Οι αγγαρείες που αναλαμβάνεις είναι πολλές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικό άγχος και συγκρουσιακή διάθεση που θα δημιουργήσει προβλήματα στο συναδελφικό περιβάλλον.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξει πραγματικά τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει χαρά στην προσωπική σου ζωή, δίνοντας στο ταίρι σου την κατάλληλη ώθηση μέσα στη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που εκδηλώνει τα συναισθήματά του για εσένα και δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για την μεταξύ σας ένωση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ένταση που σε διακρίνει εκδηλώνεται και στον τρόπο που επικοινωνείς και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι επιδιώκοντας να δείξεις το έλλειμμα εμπιστοσύνης που έχεις απέναντί τους. Φρόντισε να μην βρεθείς με τη στάση σου υπόλογος καθώς με ευκολία μπορείς να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν δεν φαίνεται να εξελίσσονται όπως τα περίμενες και αυτό είναι αρκετό να δημιουργήσει ένταση και επιθετική διάθεση προς τους άλλους. Φρόντισε να διακρίνεις τι είναι αυτό που μπορεί να εξυπηρετήσει την όποια κατάσταση σε απασχολεί και μην δημιουργείς αντιπαραθέσεις που εμποδίζουν την πορεία των πραγμάτων.

Η καχυποψία απέναντι στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό σκηνικό στη σχέση και οι συγκρούσεις να πάρουν διαστάσεις που πραγματικά δεν περιμένεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που εκδηλώνει ενδιαφέρον για εσένα καθώς η συναισθηματική ένταση είναι μεγάλη και οι φόβοι σε κατακλύζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις συναισθήματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως εσύ δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος στη σκέψη σου και αυτό να δημιουργήσει πληγές. Ο τρόπος που εκφράζεσαι θα είναι καθοριστικός για την πορεία σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι πιθανό να κλονιστούν καθώς γίνεσαι άκαμπτος λόγω της ανάγκης να εξασφαλίσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν και σου αξίζουν. Αυτό δεν θα βοηθήσει να επικρατήσει η αρμονία και θα οδηγήσει σε εντάσεις που θα προβληματίσουν τους συνεργάτες για την πορεία σας από δω και στο εξής.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις με ευκολία συναισθήματα στο ταίρι σου, μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στην απολυτότητα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σε γεμίζει χαρά, περιόρισε πιθανή απαισιοδοξία που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι εμμονές και η επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις προβληματίζουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις πολύ σκληρός μαζί τους δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη σκληρότητα και την διάθεση να βρίσκεις λάθη σε μικρές λεπτομέρειες δημιουργώντας εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολεύεσαι να βρεις λύσεις για εργασιακά θέματα καθώς τα εμπόδια είναι πολλά και σου δημιουργούν προβληματισμούς. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πως να διαχειριστείς πιθανές καταστάσεις μακριά από εντάσεις και κόντρες που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις.

Η κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει συνέπειες αν δεν καταφέρεις να την περιορίσεις και να δείξεις καλή διάθεση για να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς έχεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που εκδηλώνονται άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, δεν θα διστάσεις να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο απέναντι σε αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις εγωκεντρικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια λόγω ανασφαλειών καθώς θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες στις συνεργασίες σου που θα βοηθήσουν στο να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ικανοποιώντας και εσένα και τους συνεργάτες σου. Προσοχή σε φόβους που μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνει σκληρός και άκαμπτος στις απόψεις σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να ανατρέψει τα θετικά δεδομένα.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις κατανόηση και σύμπνοια στο ταίρι σου, μην επιτρέψεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν προκαλώντας κόντρες που δεν σε ωφελούν. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, αρκεί να μείνεις μακριά από την απολυτότητα που θα προκαλέσει ψύχρα μεταξύ σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι κόντρες στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πολλές και μπορεί να εκδηλώσεις με απότομο και εριστικό τρόπο όλα αυτά που πιθανά σε πλήγωσαν στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα. Δείξε ωριμότητα και κατανόηση και είναι βέβαιο ότι θα λάβεις αντίστοιχη συμπεριφορά και προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθούν θετικά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις διάθεση για συνεννόηση και δεκτικότητα ως προς τα ζητήματα των άλλων. Διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα οδηγήσουν σε εμπόδια και δυσκολίες.

Πρακτικά ζητήματα μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις τις οποίες καταστάσεις, αρκεί να μείνεις μακριά από αδιάλλακτες συμπεριφορές που θα σου κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς εγκλωβίζεσαι στην κυκλοθυμία και σε σκέψεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο ως προς τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η ρεαλιστική δράση θα σε βγάλει από την ένταση.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αρμονία στη σχέση, μείνε μακριά από αδιαλλαξία και σκληρότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που γεννά μοναδικά συναισθήματα, προσοχή σε απότομες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​