Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να φέρει νοητική και συναισθηματική σύγχυση, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους υποσυνείδητα συμπλέγματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Κυκλοθυμικές θα είναι οι συμπεριφορές, η συσσώρευση απωθημένων δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε εξάρσεις και ξεσπάσματα.

aatsrd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και έντονο υποκειμενισμό σε οικογενειακά ζητήματα που διαχειρίζεσαι. Το απόγευμα, δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπές που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς οι ανασφάλειες εκτοξεύονται στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Ξαφνικές αλλαγές σε πλάνα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφεθείς στην έντονη διαίσθηση που είναι βέβαιο ότι θα σου σε καθοδηγήσει με ιδανικό τρόπο.

Προσπάθησε να μην χάσεις το πάθος που υπάρχει στη σχέση δημιουργώντας αντιπαραθέσεις που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα τρυφερότητας και οικειότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά. Η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστικό σου και τραβάει την προσοχή των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές νέες ευκαιρίες που έρχονται σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Οι επαναστατικές ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο που αλλάζουν τα δεδομένα της καριέρας σου.

Είναι δεδομένου ότι θέλεις να νιώσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, σήμερα μπορείς να το επιτυχείς και να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για έντονο πάθος στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες από το παρελθόν που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η φαντασία, η διαίσθηση και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν στο εργασιακό περιβάλλον και σου δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις διεκπεραιώνοντας ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ευνοήσουν.

Μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό καθώς ο ρομαντισμός θα κατατροπώσει τη ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε άκρατο υποκειμενισμό και παρορμητισμό που θα ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Το βράδυ φροντίζει να σου φτιάξει το κέφι, προσοχή για εγωκεντρικές τάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσει στιγμές και τη διασκέδαση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία και σε πιθανές σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο επίπεδο των συνεργασιών σου. Έχεις την τάση να εγκλωβίζεσαι στη δική σου οπτική γωνία χωρίς να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να εκφράσουν προσωπικές απόψεις και σκέψεις. Αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα.

Μην εγκλωβίζεσαι στο εγώ σου καθώς αυτό δεν βοηθά να δεις πραγματικά τι ικανοποιεί το ταίρι σου. Προσοχή στον εκνευρισμό που θα απομακρύνει το πρόσωπο που έχει τη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικά έρχεται πρόσωπο στη ζωή σου ανατρέποντας τα δεδομένα στην αγάπη, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τις ανησυχίες και μπορεί να δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα επηρεάζει το οικογενειακό περιβάλλον και φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που σε ξαφνιάζουν και σε εκνευρίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε ξαφνιάσουν και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθηση σου και να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε αποφάσεις που μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις ότι ήταν εις βάρος σου.

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου, φρόντισε με κατανόηση και ευαισθησία να τα ξεπεράσεις χωρίς το βγαλες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου φροντίζει να σου δώσει τρυφερότητα και ζεστασιά, μην απομακρύνεσαι γιατί θα οδηγήσεις σε λάθος δρόμο της εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, το έλλειμμα αντικειμενικότητας από την πλευρά σου όμως μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο. Το απόγευμα εντείνει την ανάγκη για επικοινωνία, προσοχή σε ανατροπές σχεδίων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπορικές συναλλαγές μπορεί να σε προβληματίσουν με την εξέλιξή τους καθώς αλλάζουν ξαφνικά τα δεδομένα. Η διορατικότητα που σε διακρίνει σε βοηθάει να αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία έκπληξη θα καταφέρει να εκτονώσει την ένταση από τη σχέση και να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό επικοινωνίας μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες έρχονται απογειώνοντας την ψυχολογία σου, προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να δυσαρεστήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως στον επαγγελματικό χώρο λόγω της επιμονής και της αδιαλλαξίας σου. Σήμερα, αφιερώνεις χρόνο σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται ξαφνικά και ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο υποκειμενισμός και η ακαμψία δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθούν ιδανικά συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι δυσαρέστησες πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Οι ανασφάλειες που υπάρχουν δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ρεαλισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία έρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να έχει θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, προσοχή σε παρέες που θα μιλήσεις γιατί ο δογματισμός και ο φανατισμός μπορεί να κυριαρχήσουν. Σήμερα, επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, ξαφνικές γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αισιόδοξη διάθεση σου θα βοηθήσει ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου.

Μην χάνεις το κέφι σου και φρόντισε να κάνεις μία έκπληξη στο ταίρι σου που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ξαφνικά δημιουργώντας έντονο καρδιοχτύπι και ωθώντας σε σε απόλυτες στιγμές πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες κατακόρυφα επηρεάζοντας οικονομικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Το απόγευμα, ενισχύει την ανάγκη για απομόνωση καθώς η μελαγχολία μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές ανατροπές στη δουλειά που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ικανότητα να βρεις μέσα σου το ψυχικό σθένος και το κουράγιο να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες αποφεύγοντας συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Η καχύποπτη στάση που έχεις θα ενοχλήσει το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και ζήλια που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς βομβαρδίζεσαι συναισθηματικά από αναμνήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που έχεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε έχουν απασχολήσει έντονα στη ζωή σου. Το βράδυ, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην εγκλωβίζεσαι αυτά που θέλεις αποκλειστικά και μόνο εσύ στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και πιθανές ρίξεις. Αξιοποίησε τη διπλωματία που σε διακρίνει αυτές τις μέρες για να ισορροπήσεις τις όποιες δυσκολίες και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έρχονται στον επαγγελματικό σου δρόμο.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου λόγω του έντονου υποκειμενισμού που μπορεί να δείξεις, μία έξοδος θα άλλαξε τα δεδομένα και θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που ζητά και πάλι να μπει στη ζωή σου αιφνιδιάζοντας σε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα εντείνει το άγχος και τον εκνευρισμό στην καθημερινότητα. Σήμερα σε απασχολεί έντονα εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, προσοχή γιατί ανατροπές μπορεί να υπάρξουν που θα σε προβληματίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο και στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Έχεις τη δυνατότητα να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, την υπομονή και την εργατικότητά που διαθέτεις για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν.

Δύσκολα θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου καθώς πολλά είναι τα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν, αυτό όμως μπορεί να φέρει γκρίνια και καυγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις στον προσωπικό σου χώρο καθώς η μέρα δεν ευνοεί πιθανές νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ενισχύει την χαρά, την παιδικότητα και το κέφι και είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές προσκλήσεις όπου η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει. Μην χάσεις πιθανές ευκαιρίες που μπορείς να απολαύσεις την παρέα και το ξεφάντωμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό και ανοίγουν νέους δρόμους στην καριέρα σου. Οι επιλογές που θα πραγματοποιήσεις θα οδηγήσουν σε πλήρη αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών που έχεις.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος απογειώνεται και σε ωθούν να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν με πάθος.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​