Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση. Έμφαση θα δοθεί στην τακτοποίηση και στην οργάνωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις, οικονομικές νομικές φορολογικές. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και συνεργάσιμες. Ώριμες αποφάσεις θα παρθούν, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες, οι επιλογές θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, τα βήματα θα είναι σταδιακά, ωστόσο η εξέλιξη θα έχει την προοπτική να είναι θετική και σταθερή.

ytryrtyryty ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2022, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός
Τα απογοητευτικά σχέδια μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση σου νωρίς σήμερα και ο συγχρονισμός να είναι δύσκολος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σχέσεις και τα προβλήματα στη δυναμική της οικογένειας μπορεί να είναι περιοριστικά. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Ήλιου – Δία σε βοηθά να δεις τα οφέλη των έργων σου και ενισχύει τις προοπτικές σου. Μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική έλξη που εξυπηρετεί την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα απόφυγε να αφήσεις τις ανασφάλειες να θολώσουν το όραμα σου. Σκέψου ότι μπορεί να μην βλέπεις προσωρινά καθαρά τους ανθρώπους και ενδεχομένως την πραγματική τους αξία. Καθώς η μέρα προχωρά κυριαρχεί μια διέλευση Ήλιου – Δία και η συνεργασία έρχεται φυσικά. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση αμοιβαίας αρμονίας και μια γενική ώθηση στα συναισθήματα ειρήνης και ασφάλειας και μέσω άλλων. Ωστόσο αναζητάς λίγο περισσότερο νόημα από τις επιδιώξεις ή τις σχέσεις σου απ’ ότι συνήθως.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώθεις κυκλοθυμική και δευτερεύοντα θέματα μπορεί να κλιμακωθούν σε δράματα, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Καθώς η μέρα προχωρά έντονη ενέργεια είναι μαζί σου για να κερδίσεις εμπιστοσύνη ή να αναπτύξεις μια σχέση ή ένα έργο. Με τον Ήλιο αυτήν τη στιγμή να διέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και να εναρμονίζεται με τον Δία, οι συνομιλίες γίνονται γενναιόδωρες, ανοιχτές και ουσιαστικές.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου τείνει να σε βάζει σε καλό κλίμα και διάθεση, αλλά νωρίς σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν παρεξηγήσεις και ότι ο συγχρονισμός σου είναι εκτός λειτουργίας. Ως αποτέλεσμα είναι πιθανή κάποια αδεξιότητα σε κοινωνικές καταστάσεις. Μικρές τροποποιήσεις και προσαρμογές μπορεί να είναι απαραίτητες εάν θέλεις να αποκτήσεις κάτι που χρειάζεσαι. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις δημιουργικές αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή σου.

Λέων
Νωρίς σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη ακόμα και σε ανεπαίσθητες αλλαγές. Ίσως διαβάζεις με μια υπερβολή αυτά που λένε ή σκέφτονται οι άλλοι. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο λόγος της δυσαρέσκειας. Παλιά θέματα που νόμιζες ότι έχεις θάψει μπορεί να αναδυθούν και να απασχολήσουν το μυαλό σου.  Ευτυχώς μια διέλευση Ήλιου – Δία αναλαμβάνει καθώς περνούν οι ώρες χτίζοντας την πίστη σου.

Παρθένος
Νωρίς σήμερα οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες και να χρειάζονται περισσότερη προσοχή προκειμένου να λειτουργούν σωστά και να αποφευχθούν τα υπερβολικά προβλήματα. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά τις μικρές κοινωνικές γκάφες. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο είσαι σε εξαιρετική θέση για να  προχωρήσεις ευτυχισμένη. Ένα τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία βοηθά στην οικοδόμηση πίστης και ανοιχτού μυαλού και μπορεί να κερδίσεις υποστήριξη από μια εκπληκτική κρυφή πηγή.

Ζυγός
Οι άνθρωποι τείνουν να απαιτούν περισσότερη φροντίδα και ευαισθησία νωρίς σήμερα και υπάρχει μια τάση για παρεξηγήσεις και επακόλουθα πληγωμένα συναισθήματα. Ευτυχώς ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε αρμονία και ειδικά καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθανθείς την ανάπτυξη και την πρόοδο. Αυτή η διέλευση χτίζει την εμπιστοσύνη στις σχέσεις και τα σχέδια σου και μπορεί να αισθάνεσαι υπέροχα να πιστεύεις σε κάτι ή κάποιον.

Σκορπιός
Εντάσεις με τα χρήματα ή τις σχέσεις σου είναι πιθανές από νωρίς σήμερα ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί με τα πράγματα πρόσφατα. Απόφυγε να εξηγήσεις τον εαυτό σου σε άτομα που είναι στενόμυαλα, αλλά αφιέρωσε χρόνο για να διορθώσεις τα πράγματα με αυτούς που αξίζουν την προσοχή σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να ανυπομονείς να προχωρήσεις ή να υπάρξει μια ανατροπή στα σχέδια σου. Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Τοξότης
Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο για σένα να βρεις φυσικές ή εύκολες διεξόδους για τις επιθυμίες σου. Η αίσθηση ότι μπορεί να ανακατέψεις πολύ  τα πράγματα αν ζητήσεις κάτι απευθείας σε φέρνει σε δίλλημα. Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αισθάνονται περιφρονημένοι και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις το δράμα, το οποίο γρήγορα μπορεί να κλιμακωθεί σήμερα. Οι ρυθμοί στις σχέσεις μπορεί να κλειστοί προσωρινά, αλλά μην το αφήσεις αυτό να καθορίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσεις ή να καταλάβεις τους ανθρώπους γύρω σου νωρίς σήμερα και οι επιθυμίες και οι ανάγκες φαίνεται να είναι σε πολλαπλούς σκοπούς. Κάποια ενδοσκόπηση τώρα μπορεί να κάνει θαύματα για να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς και να έρθεις σε επαφή με την επιθυμία της καρδιάς σου. Ευτυχώς μια διέλευση του Ήλιου με τον Δία σήμερα μπορεί να σε βάλει σε καλή διάθεση.

Υδροχόος
Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθανθείς συντονισμένη νωρίς σήμερα με αντικρουόμενες επιθυμίες στο εσωτερικό και διαπροσωπικές παρεξηγήσεις. Αισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να προκύψουν εάν αισθάνεσαι δεδομένη. Μια ισχυρότερη αίσθηση ευεξίας σε εμπνέει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας εναρμονίζονται. Η ανοιχτότητα και η γενναιοδωρία μπορούν να ανοίξουν νέα επίπεδα κατανόησης σε μια σχέση.

Ιχθείς
Οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία νωρίς σήμερα ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν συντονίζεσαι με άλλους σε βασικά ζητήματα. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι μια κρύο μια ζέστη. Προσπάθησε να μην το παίρνεις προσωπικά καθώς είναι πιθανό να είναι εξίσου αναποφάσιστοι -σαν εσένα. Ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Δία παίζει και ειδικά όσο προχωρά η μέρα υποστηρίζει μια ανοιχτή, γενναιόδωρη προσέγγιση και βρίσκεις πολλούς λόγους να είσαι αισιόδοξη.