Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα και προβολή, στην παρουσίαση της προσωπικότητας, στόχος θα είναι η κατάκτηση και η κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα ανοίγματα θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα είναι άμεσες, στόχο θα έχουν το θετικό και γρήγορο αποτέλεσμα.

gdfgd 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη και μπορείς να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου για να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να έχεις εξαιρετική διάθεση. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και εκφράζοντας με δυναμισμό τις απόψεις σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επιδιώξεών σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δείχνοντας καλή διάθεση και να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να δείξεις σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές διαθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να αφήσει στην άκρη τον υποκειμενισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση και σε εγκλωβίζει στο εγώ σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με τους συνεργάτες σου θα είναι έντονες καθώς δείχνεις αμετακίνητος σε αυτά που πιστεύεις και δεν αφήνεις περιθώρια για ισορροπημένες λύσεις. Φρόντισε να απαλλαγείς από τη νευρικότητα και την αμετακίνητη διάθεσή σου για να μπορέσεις να εναρμονίσεις τις ανάγκες όλων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου θέλοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Ο αδέσμευτος μην γίνεις επιθετικός με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καθώς αυτό θα είναι η αιτία που θα απομακρυνθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αξιοποίησε σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους φίλους σου και μπορεί να σας συνδέσει στον απόλυτο βαθμό. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καλή διάθεση για επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους. Εκφράζοντας τις βλέψεις σου δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν ώστε να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις μπορεί να γίνουν στόχοι για σένα και το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να πρωταγωνιστήσεις επικοινωνώντας με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η επικοινωνία επικεντρώνεται πια στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς το βράδυ έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φίλους που έχετε κοινές απόψεις επισκέψεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές ιδέες που θα γίνουν κοινές επιδιώξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση για προσωπικές επιδιώξεις που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που επανέρχεται στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικοινωνώντας με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ανανεώνεσαι και δημιουργείς καινούργια πλάνα για το μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και βλέψεις καθώς τα πρόσωπα που συνομιλείς ανταποκρίνονται θετικά σε ότι σκέφτεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

H μέρα επικεντρώνει στην σκέψη σου σε επαγγελματικά πλάνα που θέλεις να πετύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να καταξιωθείς. Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικές συζητήσεις καθώς εντυπωσιάζεις με την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει.

Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει αισιοδοξία και έντονος αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει το έναυσμα να σχεδιάσεις μοναδικά πράγματα για την προσωπική σου εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνιακή σου διάθεση θέση αλλάζει καθώς επικεντρώνεσαι πια στο να συζητάς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία των συζητήσεων και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σου δείχνει πως πρέπει να κινηθείς.

Το κέφι σε χαρακτηρίζει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου και σε εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας και καχυποψίας που μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να δυναμιτίσουν την θετική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου σε βοηθά να ανακτήσεις την ψυχολογία σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για επίλυση ζητημάτων που μπορεί να προκαλούσαν εμπόδια και ένταση στις σχέσεις μεταξύ σας σχέσεις. Προσοχή γιατί η καχυποψία κάνει την εμφάνισή της και σε επηρεάζει έντονα.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να έχουν αισιόδοξη εξέλιξη καθώς υπάρχει από κοινού η διάθεση για συνεννόηση και λύση πιθανόν ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και πιθανά θεωρείς ότι είναι ιδανικό για ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, περνάς σε μία περίοδο συζητήσεων και επικοινωνίας που είναι σημαντική για εσένα. Δείχνεις κατανόηση και διαλλακτικότητα στα θέλω των άλλων και αυτό σε βοηθά να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να αποφύγεις περιττές συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις επόμενο διάστημα με συζητήσεις που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν συνεργάτες σου. Έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες. Η κατανόηση που δείχνεις να παίξει σημαντικό ρόλο στο να πετύχεις καλύτερες δυνατές συνεργασίες.

Έχεις ανάγκη να ακούσεις τι ικανοποιεί το ταίρι σου και δείχνεις την απαραίτητη διάθεση για να καλύψεις όλα αυτά που μπορεί να φέρουν αρμονία στις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα που θα αγγίξουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί. Η επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γίνεται με ευκολία και δείχνουν τη διάθεση να σε καλύψουν συναισθηματικά αντιλαμβανόμενοι πιθανές ανασφάλειες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το επόμενο διάστημα έχει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον καθώς αναγνωρίζουν όλοι την γρήγορη αντίληψη και την ευφυή προσέγγιση που έχεις.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου σε απογειώνει καθώς δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τι είναι αυτά που σε καλύπτουν τη σχέση σας και μπορεί να απογειώσουν την αγάπη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα και επιθυμίες στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, αυτό θα είναι αρκετό για να σας φέρει πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα όμως επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει καθώς γίνεσαι υπερβολικός στις εκφράσεις και στις κινήσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις ζητήματα στη δουλειά που σε απασχολούν καθώς μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τους συναδέλφους σου. Έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το άγχος και να απελευθερωθείς από εκκρεμότητες που επηρέαζαν την κρίση σου.

Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί αυτό θα δείξει την εγωιστική πλευρά του εαυτού σου, κάτι που δεν θα αρέσει στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζει την προσοχή, προσοχή γιατί η υποκειμενική διάθεση μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αμεσότητα με τα πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου. Αυτό που επιδιώκεις είναι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να επηρεάζουν μέχρι και σήμερα τις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συμφωνίες που θα είναι άκρως εποικοδομητικές για εσένα. Περνάς σε μία περίοδο όπου θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν και θα πρέπει να δείξεις προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Η τρυφερότητα και η κατανόηση που δείχνεις στις απαιτήσεις του/ης συντρόφου σου βοηθούν στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση μας. Ο αδέσμευτος μπορείς να στραφείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας βοηθώντας έτσι στην εκδήλωση των συναισθημάτων με άμεσο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο ως προς τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η ρεαλιστική δράση θα σε βγάλει από την ένταση.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αρμονία στη σχέση, μείνε μακριά από αδιαλλαξία και σκληρότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που γεννά μοναδικά συναισθήματα, προσοχή σε απότομες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​