Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, η διαίσθηση θα είναι δυνατή, οι διαισθητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να ψυχολογήσουν σωστά τις συμπεριφορές και τους χαρακτήρες. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να ολοκληρώσουν τα έργα τους.

kskd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ένταση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και ακριβής στα λεγόμενά σου διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ο εκνευρισμός που είναι έκδηλος ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω κακής επικοινωνίας που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω της εξωστρέφειας και της έντονης κοινωνικότητας που σε διέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να επιβληθείς στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον οδηγούν σε συμπεριφορές εκτός μέτρου και ισορροπίας. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να ξεπεράσεις οποίες ανασφάλειες προκαλούνται και σε ωθούν να γίνεις απόλυτος και υπερβολικός στις απόψεις σου.

Η γκρίνια πολλαπλασιάζεται, η ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου εντείνεται και πιθανά ζητήματα εμφανίζονται στη σχέση σου που περιπλέκουν την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς από το δύσκολο πρόγραμμα που έχεις καθώς δεν μπορείς να ανταποκριθείς ευχάριστα σε νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα κρατεί αμείωτο το κέφι και το ενδιαφέρον για τη διασκέδαση και την καλοπέραση. Το απόγευμα επηρεάζουν την διάθεσή σου καθώς γίνεσαι καχύποπτος και αυτό γίνεται έντονα αντιληπτό στο περιβάλλον και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις μπορεί να αντικατασταθεί λόγω τις εντάσεις και των φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις κινήσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις καθώς μπορεί να προκληθούν έντονες προστριβές και διαμάχες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το έντονο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου στο πάθος και τον ερωτισμό, παρά σε συγκρούσεις και υπερβολικές αντιδράσεις που θα αποκαρδιώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, φρόντισε να διαχειριστείς φόβους και ανασφάλειες για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσουν σημαντικά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Το άγχος αυξάνεται, το ίδιο και η απολυτότητα για αυτό δείξε προσοχή και προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός ιδιαίτερα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εκνευρισμός και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς το απόγευμα σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις διαφωνίες για ότι δεν είσαι σίγουρος γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Η κυκλοθυμία εντείνεται και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο πρόσωπό μου πρωταγωνιστεί στη ζωή σου λόγω της εσώτερης σύγκρουσης που σε καταβάλει και σε επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, δεν έχεις όμως κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα και ταξίδια που σε ενδιαφέρουν σημαντικά. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν και δεν αφήνουν την απογοήτευση να επηρεάσει την σκέψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σου κεντρίζουν την προσοχή επαγγελματικά καθώς το απόγευμα μπορεί να φέρει μπροστά σου εκκρεμότητες και εμπόδια από το παρελθόν που θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα, οι φόβοι σου όμως δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, για την επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η δράση κάτω από το τραπέζι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά συνεργασίες και σχέσεις για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις πρωτοβουλίες που θα πάρεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το απόγευμα δημιουργεί εμπόδια και δυσκολία στη διευθέτηση τους. Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Το πείσμα και η απολυτότητα κυριαρχούν στη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σε καλύπτουν και θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου αντιδρώντας περίεργα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς τα συγκρουόμενα συναισθήματα είναι έντονα και χαλάνε την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, για την επόμενη χρονική περίοδο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις καθώς εκδηλώνεις έντονα τη νευρικότητα σου ή δέχεσαι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και παράλογες συμπεριφορές λόγω το έντονο εγωισμού και της νευρικότητας που σε διακατέχει. Η δυσκολία στην επικοινωνία δυσχεραίνει την πορεία των επαγγελματικών στόχων, μην επιδιώκεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσοχή γιατί ο εγωισμός και ο εκνευρισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η νευρικότητα που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με το φλερτ και με νέες γνωριμίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που δημιουργούν ένα ασφυκτικό καθημερινό πρόγραμμα. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση στη ζωή σου για να μπορείς να εκτονώνεις το άγχος και τον εκνευρισμό που κάνουν την εμφάνισή τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις στη δουλειά καθώς το απόγευμα δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική σκέψη και προσέγγιση. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και τα λάθη είναι πιθανά, φρόντισε να τα αποφύγεις.

Τραύματα του παρελθόντος και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος και δογματικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα τον δυναμισμό, τι είναι αυτοπεποίθηση, την γενναιοδωρία σου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς έντονα με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, τα παιδιά και την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολα θα προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα καθώς το απόγευμα εντείνει την καχυποψία για τους γύρω σου. Μικρές αφορμές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, είναι προτιμότερο να το αποφύγεις.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία και οι φόβοι συγκρούονται μέσα σου, φρόντισε να μην εκτονωθούν στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική σου διάθεση θα απομακρύνει νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να θέλει να σε προσεγγίσει συναισθηματικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την δράση και τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένη οργή και θυμός από ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν και είναι πιθανό να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το απόγευμα δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις επαγγελματικές επιδιώξεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συζητήσεις και αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για αυτό απέφυγε το.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκδηλώσεις και στο ταίρι σου. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η εσωτερική αναστάτωση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να είσαι ήρεμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, για την επόμενη χρονική περίοδο θα δραστηριοποιηθείς κυρίως στο εμπόριο, τη γνώση, κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα από την καθημερινότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε έντονη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου καθώς το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να δεις με ευχαρίστηση ότι έχεις αναλάβει. Η γκρίνια και οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν τον εργασιακό περίγυρο για αυτό προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις προστριβές.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί λόγω εμμονών και επικριτικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσεις άμεσα στο ταίρι σου. Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου έρχεται νέο πρόσωπο για να δείξει έντονα συναισθήματα για εσένα. Η περίεργη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές, πρόσεχε.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε παραλογισμούς και υπερβολές εκτονώνοντας την ένταση στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις αρνητικές σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος διαχείριση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και να αφήσεις να αμφιβολίες και καχυποψία στην άκρη.

Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη καθώς σήμερα δεν της ευνοεί. Επικεντρώσου στο πάθος και προσπάθησε να κυριαρχήσεις έναντι των αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να σε καταβάλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο αφού η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​