Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σταθεροποίηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση και ισορροπία. Έμφαση θα δοθεί στα υλικά αποκτήματα, θα υπάρξουν ανοίγματα για αγοραπωλησίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό υπήρχε στα σχέδια και στις βλέψεις τους. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα υπάρξει για ρίσκα, στις δύσκολες περιπτώσεις θα ακολουθηθεί η πεπατημένη οδός.

fdsfdsfsdfdsf ΑΑΣΤΡΑ, ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κριός
Τα πρακτικά θέματα είναι σε καλή κατάσταση σήμερα και η προσαρμογή του εαυτού σου σ’ αυτά είναι ευχάριστη. Κοιτάς μέσα σου, αλλά διατηρείς επίσης επαφή και αυτή η ισορροπημένη προσέγγιση σε εξυπηρετεί καλά. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για διαπραγματεύσεις και συνεργασίες, αν και κάποια συγκίνηση στις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Είσαι ευαίσθητη σε ανισορροπίες στις σχέσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στα επίπεδα προσκόλλησης και ελευθερίας. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή αρκεί να ξέρεις τι θέλεις πραγματικά. 

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να νιώσεις ευχάριστα την ενίσχυση, ιδιαίτερα για τη συμβολή ή τις ιδέες σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή που αισθάνεσαι έμπνευση να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο. Έχεις την τάση να κάνεις κάθε προσπάθεια για να βοηθήσεις, αλλά μπορεί να αντιληφθείς την ανάγκη να αναθέσεις κάποιες εργασίες ή να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Απόφυγε την υπερβολική δέσμευση. Υπάρχει περισσότερη φωτιά και ενέργεια στην φύση σου και η ερωτική σου ζωή μπορεί να το αντικατοπτρίζει αυτό και σήμερα να έχεις μια ιδιαίτερη έλξη. 

Δίδυμοι
Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου. Αν τύχει να εργάζεσαι σε κάτι στα παρασκήνια, θα καταφέρεις και θα κάνεις πάρα πολλά. Ταυτόχρονα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να δώσεις τα πάντα σε ένα έργο και μπορείς να βασιστείς στη μεγάλη φιλοδοξία σου και αποφασιστικότητα για να το προωθήσεις σε ένα νέο επίπεδο. Μπορείς επίσης να αισθάνεσαι ιδιαίτερα υποστηριζόμενη, εκφραστική και εξωστρεφής. Το να δουλεύσεις συλλογικά ή σε φιλικό ανταγωνισμό με κάποιον είναι ικανοποιητικό. 

Καρκίνος
Η αίσθηση ότι ανήκεις σε ένα ομαδικό περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει ένα θετικό συναίσθημα. Αυτή είναι μια μέρα πιο αισιόδοξη για ένα δημιουργικό έργο. Νιώθεις πιο υπεύθυνη και σίγουρη. Το να εργάζεσαι πάνω σε σταθερά έργα ή για έναν ομαδικό στόχο μπορεί να είναι γόνιμο και ικανοποιητικό. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με οποιεσδήποτε ανάγκες και επιθυμίες για να σταματήσεις να καταπιέζεσαι. Το να κρατηθείς μόνο λίγο πίσω θα λειτουργήσει υπέρ σου. 

Λέων
Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το τι μπορείς να πετύχεις και έχεις ιδιαίτερα κίνητρα για να κάνεις τη διαφορά. Όσο κι αν εστιάζεις στην απόδοση και τους στόχους, μπορείς να επωφεληθείς από μια γρήγορη αλλαγή εστίασης σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα δεις μια σχέση, μια πεποίθηση ή μια πορεία σπουδών με ένα ολοκαίνουριο τρόπο. Οι συνομιλίες και οι συνδέσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες και διεγερτικές και μπορεί να συνδεθείς με κάποιον ειδικό μέσω αλληλεπιδράσεων με μια ομάδα ή από κάποιον φίλο.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρχει μια χαρούμενη αίσθηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση σήμερα. Ιδιαίτερα δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου για καθοδήγηση, συμβουλές και υποστήριξη. Μπορεί να σου αρέσει πολύ να έρχονται νέες ιδέες. Το να υποστηρίζεις κάποιον με τη διορατικότητα σου ή να παρέχεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μια από τις πιο σπουδαίες ιδέες σου είναι ικανοποιητικό. Η διάθεση είναι γενναιόδωρη και συνεργάσιμη. Η επιθυμία σου να αναπτυχθείς είναι έντονη και νιώθεις ότι έχεις τα απαραίτητα ψυχικά εργαλεία για να το κάνεις. 

Ζυγός
Η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλά για τη δημιουργία συνδέσεων ή τη θετική επικοινωνία. Τα πράγματα που σε κρατούν συνδεδεμένη μπορούν να εμφανιστούν έντονα ή να βελτιωθούν. Είσαι επικεντρωμένη στη θεραπευτική ενέργεια, τη θετική ενίσχυση και τον υγιή ανταγωνισμό. Η δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου για προβολή -και αν χρειαστεί.  Μπορείς να νιώσεις υποστήριξη και γαλήνη, αλλά και ευχάριστα τονωμένη. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι ενώ είσαι πιο δραστήρια και ανοιχτή με τους άλλους αυτές τις μέρες, αυτή η διέλευση υποδηλώνει την ανάγκη για μεγαλύτερο βάθος στις σχέσεις και τα σχέδια σου ή την επιθυμία για περισσότερη ενδοσκόπηση. 

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και η εστίαση σου είναι πιο προσανατολισμένη στις σχέσεις σήμερα και αύριο. Μπορεί να υπάρξει καλή, υγιής επικοινωνία με τον σύντροφο ή κάποια θετική, υποστηρικτική ανατροφοδότηση που να σου δίνει κίνητρα. Υπάρχει μια ευκολία στις αλληλεπιδράσεις σου και μια φυσική, ζεστή αίσθηση σε οικεία θέματα αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει κάποια τάση να υποβαθμίζεις τις ανάγκες σου σήμερα κι ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά για εσένα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να αισθάνεσαι άβολα απέναντι σε ότι δεν έχεις επαφή. 

Τοξότης
Ενώ ήσουν πολύ συγκεντρωμένη στο να φέρεις περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σου, η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου νωρίς σήμερα και ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια ταξινόμηση και οργάνωση. Ωστόσο κάποιος ειδικός μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου και η επιθυμία σου για συντροφιά ή ανατροφοδότηση αυξάνεται. Κάνεις προόδους με τη δουλειά, την  υγεία ή τις συνήθειες σου, αλλά επίσης είναι μια καλή στιγμή να έρθεις πιο κοντά με άτομα που σε ενδιαφέρουν ή δεσμεύεσαι μέσω κοινών δραστηριοτήτων. 

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της χαράς σου σήμερα και εστιάζεις στην ευχαρίστηση ή στον ελεύθερο χρόνο σου σήμερα και αύριο. Οι σημερινές ενέργειες είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργική ικανοποίηση και την έκφραση στοργής. Κάτι που σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά μπορεί να είναι ισχυρή σου ανάγκη. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία σου να ολοκληρώσεις τα πράγματα ή να κερδίσεις αναγνώριση και την ανάγκη να χαλαρώσεις και να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου. 

Υδροχόος
Τα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με οικονομικά, δουλειά ή άλλα πρακτικά ζητήματα σήμερα. Η ανάγκη σου για βελτίωση και η επιθυμία για συνεργασία είναι κατευθυντήριες δυνάμεις. Η Σελήνη φτάνει στο κάτω μέρος του ηλιακού χάρτη σου και αναζητάς περισσότερη ασφάλεια, άνεση κι εξοικείωση για μερικές μέρες. Αυτή είναι η εποχή του σεληνιακού μήνα που φωλιάζεις και θα είναι υπέροχο να καταφέρεις να συγκεντρωθείς.  Ωστόσο οι δραστηριότητες μέσω των οποίων μπορείς να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάσεις, να δημιουργήσεις και να μοιραστείς είναι στο επίκεντρο καθώς προχωρά η μέρα. 

Ιχθείς
Η Σελήνη μεταβαίνει νωρίς στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και σε ενδιαφέρει περισσότερο να μιλήσεις και να σκεφτείς τα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις σου σήμερα και αύριο. Η σημερινή μέρα έχει καλή ενέργεια για θετικές εμπειρίες και συνδέσεις και απολαμβάνεις την ιδέα ότι επεκτείνεις τις σχέσεις σου και την αυτοπεποίθηση σου. Η εύρεση νέων τρόπων έκφρασης είναι ικανοποιητική και παραγωγική. Οι συζητήσεις είναι ζεστές και χρήσιμες και τα φυσικά σου ταλέντα αναδεικνύονται και οι οικογενειακές δραστηριότητες αυξάνονται.