Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2022

Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρουόμενα συναισθήματα που θα φέρουν έντονη εσωτερική ανησυχία. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για νέα άλματα και συνεργασίες αβέβαιης κατάληξης. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στο άγχος και στην ανασφάλεια, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κτητικές συμπεριφορές, η καχυποψία θα πρέπει να είναι οριοθετημένη.

dfgdfg 4 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Παράλληλα όμως το απόγευμα δημιουργεί τις κατάλληλες διεξόδους για αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και εκνευρισμό. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις και επικεντρώσου στα θετικά που μπορεί να υπάρχουν. Είναι πιθανό να είσαι έντονα εκνευρισμένος και δεν μπορείς να τα εντοπίσεις.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της ζωής με ρεαλιστικούς όρους καθώς μπορεί εσύ να μην έχεις καταλήξει τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς νιώθοντας ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο εξέλιξης σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις σταθερά βήματα καθώς δεν θέλεις να βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να πλαισιώσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα βάζοντας γερά θεμέλια με κινήσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, προσοχή σε περιττά έξοδα.

Είναι σημαντικό να χαρείς το πάθος και τις έντονες στιγμές με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η βασικό στοιχείο για εσένα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα και αυτό είναι που ψάχνεις σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να αντιληφθείς ρεαλιστικά τι είναι αυτό που σε πονάει από το παρελθόν προσπαθώντας να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. Το απόγευμα βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφήνοντας πίσω οποίες εκκρεμότητες στο δημιουργούσαν άγχος. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου δείχνοντας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τι θέλεις πραγματικά στα επαγγελματικά σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες που μπορεί να έχεις ευελπιστώντας ότι θα γίνεις αντιληπτός από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή και η εξωστρέφεια σου μπορούν να φέρουν κοντά σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν άμεσα ενδιαφέρον για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να βρεις την θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά σκέφτεσαι και πώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες και επικεντρώσου έχοντας αισιοδοξία στα θετικά σημεία των συνεργατών σου.

Καλά θα κάνεις να προσέξεις καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις δεν χρειάζονται στη σχέση σου, απελευθερώσου από ότι σε φοβίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, οι αρχικές ανασφάλειες μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική στέγη, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος. Το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από την ένταση και να κλείσεις υποθέσεις θα μπορούν να σου αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται για να αντιληφθείς και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που μπορεί να σε εκνευρίζουν στον επαγγελματικό χώρο. Προχώρησε ακάθεκτος τις υποχρεώσεις σου και να είσαι βέβαιος ότι πολλοί θα αναγνωρίσουν τον τρόπο διαχείρισης που έχεις επιλέξει.

Πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς, φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα πρόσωπο που να απογειώσει τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το πρωί σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή με την εκπαίδευση που θα σε απασχολήσει έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντυπωσιάζεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι καθώς καμία δυσκολία δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στους γύρω σου. Συνέχισε με πάθος και θετική μάτια να αντιμετωπίζεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα βοηθήσει η σχέση σου και θα δώσει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις τους στόχους σου και τα μελλοντικά όνειρα που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο θεωρώντας ότι δεν είναι δίκαιοι μαζί σου. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις ότι αυτό προέρχεται από προσωπικές αμφιβολίες και να το αφήσεις πίσω σου καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Μπορεί να αμφιβάλλεις ότι ταιριάζεις με το ταίρι σου, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και θα δεις ότι οι προσωπικές σου ανησυχίες είναι αυτές που δημιουργούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει και να χαλάσει κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και θετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι ο εκνευρισμός πού υπάρχει οφείλεται στους άλλους. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μέσα σου καθώς τότε θα βρεις τη δύναμη να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αυτό που θέλεις από τους συνεργάτες σου.

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς αρχικά θα είσαι δύσθυμος και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό μέσα στην ημέρα να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν εργασιακές υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την αναστάτωση που μπορεί οι άλλοι να σου προκαλούν και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές για εσένα.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για ζητήματα καθημερινότητας, με καλή διάθεση θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σε κατακλύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες δείχνοντας κατανόηση και γενναιοδωρία καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την υποψία στην άκρη και να αφεθείς με αισιοδοξία στην χαρά και το κέφι που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αμφιβάλλεις για νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, φρόντισε να ξεπεράσεις ότι σε εμποδίζει και να χαρείς όμορφες στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα εντείνει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και οικογένεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε εκνευρίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως οφείλονται στην ένταση που κρύβεις μέσα σου και σε πιθανή κυκλοθυμία που με ευκολία εκδηλώνει στους άλλους. Φρόντισε να βρεις το κέντρο του εαυτού σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Είναι σημαντικό να δείξεις στον άνθρωπό σου ποια σημεία τη σχέση σας δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε όμως να το κάνεις με τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα

θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ζητήματα του παρελθόντος μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν, προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να τα ξεπεράσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις στους γύρω σου με ωριμότητα και σύνεση μελλοντικά σχέδια που έχεις. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Με σοβαρότητα και σταθερότητα δρομολογείς ιδανικά εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις απόλυτη σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα ώστε να αντιληφθούν τα πρόσωπα με τα οποία συζητά την υπεύθυνη στάση που σε χαρακτηρίζει στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι άμεση η ανάγκη που έχεις για να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου και αυτό χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και θα έχεις την αίσθηση του οικείου μαζί του.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​