Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 22 Μαρτίου 2023

Συνεχίζεται η επίδραση της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες βλέψεις θα βρουν υλοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετική εξέλιξη. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ζωτικότητα.

frete ZΩΔΙΑ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2023, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν λόγω της εργατικότητας σου από ανωτέρους σου. Είναι γεγονός ότι σου δίνουν την προσοχή και ακούν τα επιχειρήματά σου. Με επιμονή και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα θα καταφέρεις το καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.

Μπορείς να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου καθώς αφήνεις τον φόβο στην άκρη και επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργεί προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά νιώθεις. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς αυτές θα είναι καθοριστικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό σε αποσυντονίσουν από το στόχο σου και να ανατρέψουν τα δεδομένα στην οικονομική σου ζωή. Προσοχή σε εμπλοκή φιλικών προσώπων που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ποιες είναι οι ανάγκες σου και η δράση τους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εμπόδια.

Η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του/ης συντρόφου σου μπορεί να σε καθοδηγήσει λανθασμένα και να προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, οι αμφιβολίες και η καχυποψία δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα πρέπει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Το άγχος και η επιθετική διάθεση που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονία και ισορροπία. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με σοβαρές κρίσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου κλονίζονται για τα καλά καθώς υπάρχει καχυποψία και διάθεση να επιβάλεις με απότομο τρόπο τις απόψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος καθώς το πιθανότερο είναι αν ξεφύγεις να οδηγηθείς σε οριστικές ρήξεις.

Η ένταση που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα ή οριστικές ρήξεις την σχέση σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς θα σε οδηγήσουν σε καθοριστικά λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα ή επιστροφές από το παρελθόν που θα σε προβληματίσουν, όμως δεν έχεις κατασταλάξει πραγματικά τι έχεις ανάγκη στην προσωπική σου ζωή και αυτό εκδηλώνεται απότομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς χάνεις το μέτρο και τη λογική σκέψη. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν ζητήματα που εκκρεμούν και να σου δημιουργήσουν, όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να μην χάνεσαι στο συναίσθημα επηρεάζοντας αρνητικά τις επαγγελματικές εξελίξεις. Η δημιουργικότητα θα ωφελήσει τις συνεργασίες σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα όταν βρίσκεσαι δίπλα στο ταίρι σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με πάθος όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα με τον ερχομό του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καχυποψία κυριαρχεί στις φιλικές σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε θορυβήσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις για υποθετικά σενάρια που έχεις στο μυαλό σου. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και εκτόνωσε δημιουργικά την ενέργεια που διαθέτεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά καθώς είναι ιδανικό το περιβάλλον για να κλείσεις υποθέσεις. Εμπόδια μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά στόχους που έχεις, πρόσεχε τις κόντρες με πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς θα είναι μετωπικές και θα σε επηρεάσουν.

Μοναδικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία στερεή βάση για την σχέση σου. Η ασφάλεια θα απογειώσει το συναίσθημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σου δημιουργεί αίσθημα σταθερότητας και σιγουριάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η νευρικότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνουν ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντί σου και αυτό σε απογοητεύει και σε εκνευρίζει. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες κόντρες και να εκτονώσεις την ενέργειά σου δημιουργικά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση επικρατεί με τους συνεργάτες σου καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζονται και αυτό σε εκνευρίζει ιδιαίτερα. Φρόντισε να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους και να μην αναλώνεσαι σε καβγάδες που θα σε αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου νέο πρόσωπο, η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς παρ’ όλες τις ανασφάλειες και τις εμμονές η τύχη είναι με το μέρος σου. Παράλληλα όμως μην μπεις σε διαδικασία υπερβολών και εξόδων που θα αποσταθεροποιήσουν τον προϋπολογισμό σου καθώς αργά ή γρήγορα οι φόβοι θα επανέλθουν.

Σοβαρές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει με την ωριμότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ανασφάλειες είναι έντονες αυτή την περίοδο και μπορεί να εκδηλωθούν με συγκρουσιακό τρόπο σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς προσπαθείς να επιβάλεις τα δικά σου θέλω με πείσμα, επιμονή και επικριτική διάθεση. Απέφυγε τις συγκρούσεις ασχολούμενος με δημιουργικά αντικείμενα που σε χαλαρώνουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα και να ανοίξουν ένα νέο αισιόδοξο δρόμο για τα επαγγελματικά σου. Οι συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μπορεί να είναι έντονες καθώς ο εγωισμός κυριαρχεί, όμως δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για τη σχέση σου έχουν πολλά να δώσουν καθώς βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και τη θετική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ένταση που κυριαρχεί θα επηρεάσει τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σφοδρούς καυγάδες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα και να δεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τις όποιες επιπτώσεις από αυτή τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με συνεργάτες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα σε ενοχλήσουν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις ανάλογες συμπεριφορές και δώσε όλη σου την προσοχή στο να εξελίξεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με θετικό τρόπο.

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και στο χρόνο που μπορείς να περάσεις με αυτό καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά ανεβάζοντας κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις και να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Η άσκηση ή κάποιο είδος σπορ θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι δυσκολίες στη δουλειά είναι έντονες καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανές συγκρουσιακές διαθέσεις αφού θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικές συναλλαγές και πιθανές συμφωνίες που θέλεις να προωθήσεις.

Η μέρα με το ταίρι σου θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση καθώς έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα ξεχνώντας τις όποιες δυσκολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρχει πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που έρχεται στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει και να σε κερδίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι ανασφάλειές κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ευθέως αφήνοντας στην άκρη τις όποιες καχυποψίες μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πραγματοποιήσει σημαντικά επαγγελματικά βήματα καθώς είναι δεδομένο ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και τους ανώτερους στο πλευρό σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν με θετικό πρόσημο για εσένα.

Οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου σε βοηθούν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στη σχέση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σας φέρει πιο κοντά η κοινή αντίληψη για την ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα αγγίζει και το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα είναι σφοδρές καθώς δείχνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και προσπαθείς να επιβάλεις απόψεις και θέλω με επιθετικό τρόπο. Καλό είναι να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει στα σχέδιά σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

Η επιθετική σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί έντονες κόντρες με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την σχέση σου καθώς οι ρήξεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον επιστρέφει, ο παρορμητισμός και η κυκλοθυμία σου δεν σου επιτρέπουν να δεις αν πραγματικά θέλεις να μπει και πάλι στη ζωή σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​