Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, στην κατάκτηση και στην κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν, οι μεθοδικές προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

dsffdsf ZΩΔΙΑ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε πιέσουν ψυχολογικά. Μετά το μεσημέρι στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσοχή σε πιθανές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα και θα σε πιέσουν καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κούραση και ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς όπως θα ήθελες σε ότι έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βοηθήσεις την βοήθεια προσώπων στον επαγγελματικό χώρο γιατί είναι βέβαιο ότι θα την έχεις.

Άφησε τις ευθύνες στην άκρη και δώσε χρόνο στο ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα δρομολογήσει ένα νέο μονοπάτι στην προσωπική σου ζωή γεμάτο ανατροπές και διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να μην επαναστατείς χωρίς λόγους δυσχεραίνοντας την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές και αλλαγές που έρχονται ξαφνικά μπορεί να σου προκαλέσουν έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δεις με ψύχραιμους όρους πώς μπορείς να διαχειριστείς πιθανές δυσκολίες ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων στην άκρη καθώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει συγκρουόμενα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τόσο η αμέλεια όσο και ο εκνευρισμός δεν βοηθούν να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Φρόντισε να ξεπεράσεις γρήγορα την ένταση που νιώθεις και να επικεντρωθείς σε ότι έχεις να διεκπεραιώσεις ώστε να αποφύγεις λάθη και απροσεξίες που θα σου στοιχίσουν.

Μην επιτρέψεις φόβους και ανασφάλειες που έρχονται με ορμή στην επιφάνεια να επηρεάσουν τις όμορφες στιγμές που μπορεί να βιώσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα έρθει ξαφνικά για να σου τονίσει ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν από το μεσημέρι και μετά καθώς σου δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια. Θα πρέπει να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη και να προσπαθήσεις να συνδιαλλάσσεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

Αφιέρωσε στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί πιθανή ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί έντονο άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Από το μεσημέρι και μετά η εξωστρέφεια αυξάνεται κατακόρυφα καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που μπορεί να σου δοθούν καθώς έχεις την ευκολία να αντιληφθείς γρήγορα ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν. Παράλληλα μπορείς να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η έντονη ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί στην ημέρα και σε οδηγεί να δημιουργήσεις το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και ήρθε για να αφήσει το στίγμα της στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση και απαισιοδοξία σε σχέση με την προσωπική σου ζωή. Το μεσημέρι και το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά αυξάνονται και λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου και στην ψυχολογία σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες λύσεις με την γρήγορη αντίληψη που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει.

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και δημιουργούν γκρίνια και επικριτικότητα προς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η απαιτούμενη για να φλερτάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια ή κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το μεσημέρι και το απόγευμα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου στα ύψη, δίνοντάς σου ψυχολογική ανάσα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία και η απαισιοδοξία μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις υψηλό ηθικό και να δείξεις αποφασιστικότητα όπου χρειάζεται.

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στη σχέση και λειτουργούν ευεργετικά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητες για αυτό… εσω έτοιμος για νέες και σημαντικές γνωριμίες της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον κοντινό σου περίγυρο. Το μεσημέρι σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια θέλοντας να εισπράξεις ζεστασιά και γαλήνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου με αυστηρό και κάθετο τρόπο. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θεωρείς ότι έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

Ο προσωπικός σου χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η αίσθηση του γνώριμου και της οικειότητας θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά σε οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σου. Από το απόγευμα και μετά ενισχύεται η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνική ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι καθώς οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι περιοριστικές για εσένα. Φρόντισε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες σε επίπεδο εξόδων για να μην δημιουργείται ανασφάλεια και αναστάτωση που σε επηρεάζουν σημαντικά.

Η διασκέδαση και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει για την γρήγορη αντίληψη και το κέφι που την χαρακτηρίζουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα έναντι των άλλων δείχνοντας την αυστηρή σου πλευρά. Μετά το μεσημέρι, δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από τους άλλους σε επίπεδο συνεργασίας καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και απόλυτος απέναντί τους. Παράλληλα μπορείς να θέσεις τα θεμέλια για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την διάθεση να προσπαθήσεις σκληρά για την επιτυχία τους.

Ένα ρομαντικό δείπνο όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι ιδανικό για τη σχέση σου, αξιοποίησε τη συγκυρία που σου δίνεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου λόγω του έντονου πάθους που δημιουργεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και αναστάτωση λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στην επιφάνεια και σε πληγώνουν. Το μεσημέρι σε βοηθάει να βγεις από το παρασκήνιο. Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα κυριαρχούν όλη μέρα!

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα και δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από το άγχος. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να ξεφύγεις από πιθανά βαρίδια που σε επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες και επιθυμίες που έχεις από το ταίρι σου, η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει ώστε να αντιληφθεί πλήρως τι θέλεις πραγματικά από τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση λόγω φόβων και ανασφαλειών. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας τις εντάσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που θα παίξουν ρόλο σε εργασιακές αποφάσεις. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε να πάρεις βαθιές ανάσες πριν οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί με έχει κόστος στη δουλειά σου.

Η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου, προσοχή σε κόντρες που θα πληγώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε αιφνιδιάζουν και φέρνουν στην επιφάνεια τραύματα που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​