Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα, θετική κατάληξη θα έχουν οι μεθοδικές επιδιώξεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να πάρουν μία διαφορετική τροπή, ίσως να αλλάξουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες.

rtertet 3 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η ώρα να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να είναι άκρως κερδοφόρες για εσένα. Προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παίρνοντας τα απαιτούμενα ριχτά.

Προσπάθησε να δείξεις άμεσα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, μείνε όμως μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε απογειώσουν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες που θα αναθεωρήσουν σχέδια που είχες σε μελλοντικό επίπεδο. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν βοηθά να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βάλουν βάσεις για μία προσωπική ανάπτυξη μέσα από ώριμη και ρεαλιστική προσέγγιση. Είναι θετικό ότι μπορείς να κατανοήσεις τους άλλους, όμως η τάση του να επικεντρώνεσαι σε ότι καλύπτει εσένα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου θέλοντας να δεις αν καλύπτει την ανάγκη που έχεις για σταθερότητα και τρυφερότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις βασικές νοοτροπίες και προκαταλήψεις που μπορεί να είχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη καχυποψία και νευρικότητα απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές δράσεις που σε ενδιαφέρουν στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από την έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη τους.

Μπορείς να εκφράσεις υπεύθυνα και σοβαρά αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές συμπεριφορές και απόψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου πού θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Το απόγευμα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά για να σε βοηθήσουν κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όσο γίνεται καλύτερα ώστε να πάρεις σημαντικές ανάσες σε σχέση με το εισόδημά σου.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες όπου θα εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου ανανεώνοντας με θετικό τρόπο την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά σε όσα σχέδια και στόχους έχεις στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσει. Νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όποια σχέδια έχεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις παλαιότερες προτάσεις που επανέρχονται ξαφνικά και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό θα εκπλήξει ευχάριστα από το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά για να τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε ικανοποιήσουν ευχάριστα. Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε μελαγχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναπτύσσοντας σχέδια και τους στόχους που μπορεί να έχεις δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσεις πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που θα σπεύσουν να σου καταθέσουν προτάσεις. Οι θετικές αιφνιδιαστικές εξελίξεις μπορούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στο επαγγελματικό πεδίο.

Μην διστάσεις να βρεθείς προκλήσεις από το φιλικό περιβάλλον που θα βοηθήσουν να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που αλλάζει ριζικά την κοσμοθεωρία και τον τρόπο σκέψης σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα σε αιφνιδιάσουν. Απολαμβάνεις τις φιλικές παρέες καθώς νιώθεις μεγάλη ευκολία να εκφράσεις σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη δημόσια εικόνα σου και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην κοινωνική καταξίωση. Θετικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ή βοηθά ώστε να υπάρχει απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν κεραυνοβολεί έρωτες που θα γεννήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το απόγευμα απογειώνει την ανάγκη για εξωστρέφεια και ξεφάντωμα και δημιουργεί συνθήκες για κεραυνοβόλους έρωτες. Σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να λύσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από πρόσωπα που εξωτερικού για συνεργασίες άκρως ανατρεπτικές και πρωτότυπες. Με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει δείχνοντας πραγματικά τις ικανότητες που έχεις.

Η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα θα βοηθήσουν τη σχέση σου να ξεφύγει από πιθανές εντάσεις που δημιουργούνται λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αναθεωρήσεις προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί είναι πιθανό να φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες σε επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά για να σε οδηγήσουν ώστε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες. Η γενναιοδωρία και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.

Μία μικρή έκπληξη μπορεί να πυροδοτήσει μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικοί νέοι έρωτες εκτοξεύουν τον αισθησιασμό στα ύψη και ανατρέπουν ριζικά την καθημερινότητα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις της ζωής σου. Ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να προχωρήσεις συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά καθώς δεν αποκλείεται να έχουν πολλά να σου δώσουν σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Προσοχή καθώς η καχυποψία και οι ανασφάλειές σου θα είναι κακοί σύμβουλοι για αυτό φρόντισε να τα αφήσεις στο περιθώριο.

Μία έκπληξη από το ταίρι σου θα σε πείσει για τα έντονα συναισθήματα που έχει για εσένα, μην διστάσεις να δημιουργήσεις και εσύ ανάλογη ατμόσφαιρα που θα εκτοξεύσει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονα συναισθήματα προκύπτουν μέσα από νέα γνωριμία που σου δημιουργεί καρδιοχτύπι και φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το απόγευμα αναστατώνει ευχάριστα την καθημερινότητα αλλάζοντας το πρόγραμμά σου άκρως ανανεωτικά για εσένα. Θέλεις να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που σε γοητεύουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα καθώς δημιουργούν ευχάριστες στιγμές στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως που θα εξελιχθούν εξαιρετικά.

Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ηρεμία στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτά δημιουργούν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις νέα γνωριμία που έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα από τον εργασιακό χώρο και μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την εργασιακή του πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Προσοχή σε υποκειμενισμός και νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Πάρε χρόνο για να δεις αν οι προτάσεις αυτές σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σου.

Μην επικεντρώνεσαι μόνο σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις στην καθημερινότητα, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον που έχουν θέτοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​