Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι μία δημιουργική όψη, έκταση θα έχει πνευματικότητα και η φαντασία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, φεύγουν οι αναστολές, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για δυναμικές επιδιώξεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καινοτομία, στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, αν είναι σωστά τεκμηριωμένες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πρακτικό επίπεδο.

etertetrtret ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό πεδίο. Το απόγευμα απογειώνει το ρομαντισμό και δημιουργεί το κατάλληλο στη σκηνικό για να απολαύσεις με το ταίρι σου ένα άκρως τρυφερό βράδυ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συζητήσεις οικονομικής φύσεως καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε γνωρίσουν και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο εισόδημά σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανή κυκλοθυμία που δεν θα σου επιτρέψει να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί το απαραίτητο σκηνικό για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου στον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να έρθει νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για εσένα καθώς απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα επιμόρφωσης και ταξιδιών που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες. Αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση και τη διορατικότητα που έχεις καθώς θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

Η μέρα αυξάνει κατακόρυφα το πάθος, προσοχή σε απωθημένο του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και συναισθηματισμό, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η κατήφεια και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να πάρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να μετριάσεις πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές.

Το απόγευμα σε καλεί να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αυτές του/ης συντρόφου σου καθώς αυτό είναι το κλειδί για να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν τον ενδιαφέρον και εσένα αφού πρωταγωνιστείς στο φλερτ και γοητεύεις τους πάντες με τη συμπεριφορά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά. Γοητεύεις με τη λάμψη και την αποφασιστικότητά σου και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε κοινούς στόχους που έχεις με φίλους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται ξαφνικά στην επαγγελματική σου ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις πραγματικότητα στόχους και όνειρα που έχεις. Αξιοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου που θα βοηθήσουν να εξελίξεις σημαντικά τις συνεργασίες σου οδηγώντας τες σε ένα θετικό μονοπάτι.

Το πάθος και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, αξιοποίησε κάθε στιγμή που σου δίνεται για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα απογειώσει την ψυχολογία σου λόγω της τρυφερότητας και του αισθησιασμού που εκδηλώνει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν με την παρουσία τους και ανακοινώνουν βαθύτερα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις ότι νιώθεις καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται με λίγη προσπάθεια να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως κερδοφόρα για εσένα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά που σε αναστατώνουν, μη φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που θα αλλάξουν τα δεδομένα των μελλοντικών σου στόχων και της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Αξιοποίησε τις στιγμές καθώς προβλέπεται να περάσεις μοναδικά και να πάρεις πολλά από αυτά. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε υποθέσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος για εσένα. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

Η επικοινωνία και η κατανόηση που κυριαρχούν στη σχέση βοηθούν να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που φαίνεται να είναι ιδανικό για εσένα καθώς απογειώνει τις αισθήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς καθώς αυτές οι επαφές μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οι προτάσεις αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, άκουσε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου διεκδικώντας την ασφάλεια και τον ρομαντισμό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου την τρίτη την προσοχή καθώς σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας που αποζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς σε φέρνει σε επαφή αιφνιδιαστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς ενστικτωδώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς και ποιες επιλογές να κάνεις. Αντιμετώπισε τις οποίες προκλήσεις με αισιοδοξία καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες επικεντρώνοντας την προσοχή σου στον επαγγελματικό δρόμο που έχει να σου προσφέρει πολλά.

Δημιουργείς το κατάλληλο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν προβληματίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα εμφανίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν δημιουργώντας άγχος και ανασφάλεια. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ότι πατάς σταθερά στα πόδια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που έχεις οικονομικού χαρακτήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το γεγονός ότι εκκρεμούν σου δημιουργεί αναστάτωση. Πιθανές είναι οι συζητήσεις στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, δεν αποκλείονται τα θετικά αποτελέσματα.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και εναρμονίζεται με το πάθος δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορεί να απογειωθεί η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας ένα εξιδανικευμένο πλαίσιο για εσένα, φρόντισε να μην βιαστείς να δεσμευτείς και σκέψου καλά τα δεδομένα που έχεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες και ξαφνικές προσκλήσεις που θα απογειώσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αξιοποίησε νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που επιδιώκεις. Οι προτάσεις για συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σου δώσουν δύναμη για να προχωρήσεις στις όποιες επιδιώξεις έχεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου θέτοντας κοινούς στόχους, καθώς το δικό σας όραμα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να εντείνουν την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με οικογενειακά πρόσωπα καθώς αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει σημαντικά σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει με βάση την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σου. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που σε ενδιαφέρουν, αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να της επανεξέτασης.

Η επαγγελματική σου ζωή δεν αφήνει χρόνο για να αξιοποιήσεις με το ταίρι σου, όμως είναι απαραίτητο να βρεις χώρο στη ζωή σου καθώς αυτό θα ικανοποιήσει και εσένα δίνοντάς σου σπουδαίες ανάσες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στα ύψη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σου είναι πιθανό να ανταμειφθούν καθώς οι ανώτεροί σου αντιλαμβάνονται αυτά που προσφέρεις. Μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές με πίστη και δυναμισμό, καθώς ξέρεις τι αξίζεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Άδραξε την ευκαιρία σε πιθανές οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε διεκδικεί με δυναμισμό και επιμονή

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​